Svatba v 8. týdnu těhotenství

Svatbu máme naplánovanou už od minulého léta a najednou jsem zjistila (před dvěma týdny), že čekáme potomka. Svatba je za týden :) a já mám pořád "ranní" nevolnosti....vlastně celý den :-( Tak se docela bojím co bude a jestli to zvládnu... Máte někdo zkušenosti se svatbou takhle časně v těhotenství? Jak jste to zvládly? Já jsem docela vyplašená, ale všichni mě ujišťují, že to zvládnu a že si na nevolnost ani nevzpomenu při tom shonu - jenže jim blbě nebude, žejo? :-D Díky za odpověď :)
Odpovědět
já teda sama nezažila, ale sestřenka byla + - "takhle těhotná" a zvládla to v pohodě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Já se vdávala v 9tt a taky s celodenními nevolnostmi. Mohu říct, že jsem to nějak ustála, pravda je, že jsem byla myšlenkama úplně jinde, akorát teda na hostině jsem nemohla jídlo ani cítit, polévka ještě jakžtakž ale svíčkou snědl za mě skoro celou manžel. K dortu jsem si jen "přivoněla" a těším se na první výročí až ho vytáhnu z mrazáku :-D Určitě se to dá zvládnout, pij vodu, pokud možno tak se ráno aspoň trošku něčeho nasnídej a to zvládneš :-)
Odpovědět
@lenula4 Díky - tak já se nenasnídat, tak by to bylo hodně špatný... Nejspíš zaúkoluju svědkyni a dám jí do kabelky pár sušenek, aby mě zásobila kdybych neměla rychle čeho zobnout... Dívala jsem se na tvé fotky a celkově popis svatebního dne a máš teda můj obdiv :) Jít spát ve dvě ráno - to bych moc chtěla vydržet, ale doteďka to musím zalomit vždy nejpozděj v jinak je mi zle....
Odpovědět
@allien12 nejpozději v 10 tam mělo být :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Díky, ono se to fakt dá, člověk opravdu myslí na něco jinýho, je natěšenej, nervy pracují jinak atd..Určitě dej svědkyni pár sušenek, kdyby byla krize. A být mnou tak jsem to do postele zabalila už dávno, ale když byla dobrá zábava, utíkat se mi nechtělo :-) a hlavně to strašně rychle uteklo!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, sice potomka ještě nemám ani nečekám, zato s nevolnostma mám hodně zkušeností :-D. Hlavně se dobře vyspi, protože když člověk spí méně, je to ještě horší a pokud jsem nemohla jídlo ani cítit (tenkrát jsem nezvládala ani chleba, ptz jsem cítila, že je kyselý), tak jsem jedla bezlepkový chléb, protože je úplně bez chuti a vůně, ale zároveň nechutná tak hrozně jako např. suchá rýže :-).
Odpovědět
@huwik : Děkuji za tip na bezlepkový chléb- zkusím si ho taky sehnat do "výbavy" na svatební den :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Ahoj, doporucuju zazvorovy lizatka, at ti je nekdo schova do kabelky, fakt pomuzou. Jakmile ucitis, ze zacina byt zle, rozbal a s chuti do nich a taky hlavne pravidelne jez. Male porce a casteji. Jakmile se nenajis a nastane hlad, bude zle. Staci pak zavan jidla, nebo myslenka na jidlo a jdes si familierne popovidat s misou - aspon ja to tak mela. A s tou 10 do postele, presne tak jsem to mela ja, cele tehu. Jakmile jsem sla snad o minutu dele, dalsi den byl krusny. Tak drzim palecky, at je dobre a gratuluju k te male fazolce v brisku :-)
Odpovědět
@lu_ccisek Děkuji moc za povzbuzení a komentář... Bohužel ty lízátka na mě moc nefungujou, nebo spíš jen někdy, jak se zrovna mému žaludku zachce... Budu doufat, že se za týden moje tělo nějak umoudří :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?