Svatba květen 2020

Ahoj nevěsty, chtěla jsem se vás zeptat, jak to máte se svatbou v měsíci květnu 2020 v této situaci, která se děje... Rušíte ji a nebo věříte, že proběhne v " normálním " režimu? My máme plánovou svatbu 16.5.2020 a bojíme se, že ji budeme muset zrušit. Předem děkuji za odpovědi.
Odpovědět
1
2
Ahoj, nerušíme, čekáme. Nouzový stav je technicky do půlky dubna, snad ty dva měsíce budou stačit, aby se korona zkrotila
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zatím nerušíme. Počkáme až co bude. Třeba se to trošku zklidní. Máme 30.5.
Odpovědět
Máme 2.5. a taky nerušíme. Počkáme do půlky dubna a pak se rozhodne co a jak bude. Ale neztrácim naději a věřim,protože když přestanu věřit i já,tak to půjde do kopru tuplem...
Odpovědět
Ahoj má 15.5 do půlky dubna se rozhodneme, ale dnes jsem obvolala matriku, kapelu, cetering a prostě všechny co máme objednané a máme náhradní termín 1.8.
Odpovědět
Ahoj, my 1.5.a rusime. Byli jsme optimisti ale podle vseho to potrva jeste dlouho :( nasla jsem termin na konec zari tak snad do te doby to bude uz lepsi.
Odpovědět
ahoj květinky :-)máme svatbu 9.5.a taky zatim nerušíme.Jak většina píšete,čekáme do půlky dubna a uvidíme.Máme to pod širým nebem i s obřadem,tak snad to klapne ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky zatím čekáme a máme jako kajadomca mít svatbu 30.5.... Zvažujeme i variantu obřad zvlášť jen s naprostým minimem lidí a hostina někdy později v klidnější dobu...
Odpovědět
Profilova fotka
@krab2 přesně tohle taky zvažujeme ;-)
Odpovědět
Ahoj, my máme mít svatbu 6.6....pochybuji že to bude a i když upadnou opatření tak to řádit bude si myslím ještě dlouho a přeci jen máme i starší příbuzné v rodinách, které bychom neradi ohrozili... Milujeme se a tak si myslím, že ten rok to už vydržíme :) Naštěstí nemáme nic kromě místa a data zarezervováno takže 26.6.2021 to jistí :) Holky hlavy vzhůru. Zdraví je přednější :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme 29.5. a zatím nic nerušíme. I když máme jen se svědkama, tak moje svědkyně žije v Anglii. Ale teď ji zavřeli práci kvůli koroně, tak se nejspíš vrátí do ČR, a treba nebudeme muset posouvat termín.
Odpovědět
Profilova fotka
@andrikr No tak ve vašem případě bych to ani neřešila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajadomca jo taky si říkám 😀
Odpovědět
Článek se načítá
My 23.5., máme mít 80 lidí....takže teď už vím, že to budu muset minimálně "osekat" protože si nemyslím, že by během dvou měsíců zrušili všechna omezení....ale jak se psalo jinde, čekáme do začátku dubna a pak uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@kajadomca takže nakonec svědkyně v Anglii zůstává, že ji práci znova otevřeli :-S tím pádem nejspíš budeme muset svatbu posunout, leda změnit svědka, ale to se mi moc nechce :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@andrikr no a ona pak nemůže přijet.?
Odpovědět
@krab2 @kajadomca taky to zvažuju, ale říkám si jak to pak prakticky provést. Nechat se dvakrát učesat a nalíčit, fotografa si taky pozvat na obě akce atd..
Odpovědět
Profilova fotka
@lucimaja no právě to jsem říkala že už to pak nebude ono. Nevím jestli pak teda šaty si vzít a jediné co by mě mrzelo že tě vlastně ten otec už nedovede k oltáři a to já bych chtěla..zachovat. Takhle to pak bude jak klasická oslava.
Odpovědět
@lucimaja @kajadomca o tomhle taky přemýšlím, když budu třeba mít šaty z pujčovny jen na ten den obřadu a pak na oslavu už jiné, účes taky normálnější, jen hostům třeba na začátku pustíme video z obřadu, tak to bude zvláštní.... ta atmosféra už nebude prostě stejná, ale úplně odložit obřad když nikdo neví na kdy to bude nejlepší? Je to těžké...
Odpovědět
Profilova fotka
@krab2 to už právě není ono. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
To je těžké se takhle 2 měsíce před svatbou rozhodnout. Když nevím co bude za měsíc. Nebo prostě to úplně odložit i s obřadem. My jsme to totiž měli mít na jednom místě. Teď abych jsme se vzali na úřadě to jsem úplně nechtěla. Protoze to ani na tom místě nevypadá hezky.. Budu zklamaná. Protože to prostě nebude ono.
Odpovědět
Profilova fotka
@kajadomca no to právě kdoví jak to bude, jestli nezakážou cestování úplně. Vzhledem k tomu, že Anglie na nějaké opatření doslova se*e, tak to spíš bude podle mě horší.
Odpovědět
Nerušte, vyčkejte, situace se mění ze dne na den
Odpovědět
@lucka129 no jo, my jsme nerušili, ale místo na hostinu na 30.května zrušili za nás... :( Tak už nám zatím zbyl akorát termín a místo obřadu a pár jiných rezervací...A mám pocit, že situace se mění každý den, ale zatím každý den k horšímu... Tak čekáme.
Odpovědět
Profilova fotka
My čekáme, jak to bude. Máme mít malou svatbu 24. 5. o 20 lidech. Místo, matriku i fotografa jsme stihli před epidemií zarezervovat, ale neplatili jsme zatím ani jedno. Prstýnky máme teď ve výrobně už zaplacené a dneska jsem mluvila se zlatnictvím a zrušili jsme pro jistotu rytinu s datem. Kdyby to nevyšlo v květnu, tak to přesuneme na nějaký jiný termín, třeba na podzim :-) Ale najednou mi dochází, jak jsou některé věci úplně zbytečné :-) Řešila jsem předtím vizážistku, kadeřnici, nehty, jaké budu mít boty a další kraviny a teď mi přijde, že to jsou takové blbinky, že bych se bez nich v klidu obešla :-D
Odpovědět
Svatbu duben, květen byl stopro odložila a tím nepřišla o zálohy. Situace se bude nadále stupňovat. Větší jistota je tak příští rok. Navíc bych myslela taky na hosty a nechtěla je dostat do nepříjemné situace, kdy mi to všichni odreknou, protože budou mít strach.
Odpovědět
Profilova fotka
@krab2 pritel take navrhuje, ze se vezmeme pouze s rodici a svedky a party pozdeji, ale ja jsem proti. Na party by bylo divne se oblect znovu za nevestu a abych vyhodila takovych penez za saty jen kvuli 10 minutam na urade to mi prijde lito ☹️
Odpovědět
Profilova fotka
@anett_3005 no právě to mě taky přijde líto. Že už to prostě nebude ono. Přítel je rozhodnutý se takhle vzít jen ze svědkama a pak udělat oslavu ale mě se to moc nelíbí.. Chtěla jsem to celé posunout ale to nechce.
Odpovědět
Svatba 9.5. a rozhodli jsme se to zrušit. I když se uvolní vládní opatření, tak ten vir tu stále bude a nechceme ohrozit naše hosty. Naštěstí mám zálohu jen na šaty a to není ni strašného. Byla jsem velmi optimistická, ale když slyším naše vládní činitele, tak si opravdu nejsem jistá, že to za měsíc bude lepší.
Odpovědět
My máme mít svatbu teď v úterý 24.3.2020. Sice jsme přípravy začali asi před dvěma měsíci a byly malé, svatba je připravená pro pár lidí, ale běhání a zařizování a hlavně placení bylo dost a teď nás zakážou oddat. Jsme z toho dost zdrblí. Navíc jsme to chtěli před tím než se nám narodí prcek, což je půlka dubna. No a nic z toho asi nebude, i když stále jsme nic nezrušili :D Člověk na to musí koukat trošku s nadhledem a s tím, že se svět ještě nehroutí. Pokud to povolí, tak to rozhodně nerušíme, necháme se oddat, jen my dva a svědci, nějaké luxusní jídlo domů a hotovo. Pak v létě nebo až se situace uklidní, uděláme druhou jakoby svatbu pro hosty. Náhodou, člověk bude vzpomínat na svatbu v rouškách :D
Odpovědět
Máme svatbu 23. 5., na jednom místě obřad i hostinu pro 80 hostů.. nejdříve jsem měla pozitivní nadhledem a postupně se mi vytrácí.. vše se mění rychleji než ze dne na den, tak jsme se rozhodli vyčkat, připravovat zatím vše tak, jakoby to mělo proběhnout za normálních okolností a až budeme vědět více, tak budeme řešit náhradní plán.. Takže zatím pokračuji s dekoracemi, neruším nic a až se bude vědět více - doufáme po Velikonocích, začneme to řešit... Držím palce všem :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?