Sny o svatbě před svatbou. Víte, co znamenají?

Zakládám toto téma, protože jsem měla dneska naprosto příšerný sen. V tom snu byl cely svatební den i dny potom. Začalo to brzy ráno ještě za tmy, objížděli jsme na poslední chvíli obchody. Náš pejsek se poranil na tlapce a zašpinil mi šaty od krve. Zjistila jsem, že nemám perličky do vlasů, tak jsem nastávajícího poslala do obchodu. Pořád se nevracel a pak volal, že už se vrátit nemůže, že by nestihl obřad. Tak byl obřad beze mě a byl na hřbitově. Seděla jsem sama doma asi do 5 hodin odpoledne. Pak pro mě někdo konečně přijel a dovezl mě na hostinu, kde skoro nikdo nebyl, protože prý všichni utekli, protože se nudili. Proste příšerná svatba!! A pak jsem v tom snu ještě šla k psychiatrovi cela šílená z toho, že byl obřad beze mě a že jsem tam nebyla a nemohla si to užít i když jsem se strašně těšila... Co to proboha má znamenat!!! Já nechci....
Odpovědět
Profilova fotka
Takovýhle sny většinou i když jsou děsivý znamenaj, že to bude v pohodě. Jen se nestresuj. :o)
Odpovědět
No ja si taky rikam ze tu hruzu jsem si prozila uz ve snu a ve skutecnosti to bude v pohode :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě, mně se zdálo, že mi zase policie řekla, že můj přítel znásilnil nějakou holku a když jsem se ho zeptala, tak se přiznal. Hrozně jsem brečela, ale stejně jsem i v tom snu věděla, že s ním zůstanu. Vzbudila jsem se a tekly mi slzy.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě se většinou zdají samé legrační svatební sny. Třeba se mi zdálo, že jsem nemohli najít stužky na auta, tak jsem je zdobily toaletním papírem. Vypadalo to příšerně :-D A pak klasické nestíhačkové sny, třeba že obřaď už měl začít a já jsem ještě doma, nemám udělané vlasy ani make-up a říkám si, že to budou strašné fotky, že budu vypadat příííšerně :-) A to mám do svatby skoro rok, nechci vidět, co se mi bude zdát měsíc před svatbou!
Odpovědět
Profilova fotka
marinka: Já většinou mam sny že nestíham, nebo že dělam školu a jdu na zkoušky a vůbec nic neumim, protože je to zdravotní škola (omdlívam i při injekcích) a stejně ale tu zkoušku udělam... Nebo mě honí vrazi a já se nemůžu hnout z místa.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můj nejhorší svatební sen byl asi tak před měsícem. Byl můj svatební den. Ráno nádherně učesaná, oblečená do překrásnejch šatů jsem zjistila, že nemám boty. :-o Hosté už byli usazení v autech, byl nejvyšší čas vyjet a já pořád neměla ty boty. Vzala jsem si kecky.... Přijeli jsem na zámek, šli jsme zahradou a já si libovala, že v keckách se mi jde líp než v podpadcích. Najednou se zatáhlo a spustil se hroznej liják.. :-o Okamžitě jsem měla účes v háji, šaty totálně promočené. Dívám se kolem sebe a všichni byli suchý a dívali se na mě jako na blázna. No šli jsme do obřadky a tam mě oddávající při proslovu poprosil, abych si vyzvedla sukni, že musí zkontrolovat boty. Když jsem mu ukázala ty svoje kecky řekl že takhle být svatba nemůže. Fotografka mi půjčila svoje páskový, černý, ošmajdaný, ale v pohodě. Vedle mě stál ženich a zděšeně se na mě díval - já promočená, ušmudlaná v černejch botech. řekl mi, že takhle si to teda nepředstavoval.... pak jsem se naštěstí vzbudila, nevyspalá a zmatená. V té době jsem ještě neměla boty a nikde jsem neviděla žádný co by se mi líbili. Teď už je mám, tak je to v pohodě. Nemám ale kadeřnici - tak čekám další hrůzostrašnej sen. Naštěstí mi miláček řekl, že by si mě vzal i v culiku, tak z toho nemám takovou hrůzu jako z těch bot :-)
Odpovědět
Profilova fotka
adua: To musí být pěkně nepříjemné, když se nemůžeš ve snu hnout.. Já mám noční můry o vlacích. Třeba že stojím mezi dvěma kolejema, na obou jedou hrozně rychle vlaky a já musím stát mezi nimi na špičkách, abych se tam vlezla a balancuju. A od té doby, co nám skočil pod vlak sebevrah se mi dělá špatně jen když vlak vidím.. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
emko: No tak to mně se zdá o svatbě občas teď... A to už mam tři roky po... :o) A to většinou že něco nemam a tak jdu třeba bosa, nebo nemam šaty, tak si vezmu něco, co mam doma... Ala pak je to vždycky v pohodě.... marinka: Tyhle věci znam. Mně skočila před rokem kolegyně pod metro. :o(
Odpovědět
Tak jak to tu tak čtu tak jsem ráda, že nejsem jediná, které se zdál šílený sen o svatbě. Na detaily se sice už moc nezvpomínám, jediné co si pamatuji je že ve svatební den jsem si chtěla obléci šaty a zjistila jsem že mi je vyměnili s jinou něvěstou. Ale nejhorší na tom bylo, že ty šaty co jsem si měla obléct byly tmavě zelené - brčálově zelené. No fuj. A já chtěla bílé. No prostě děs. Ráno jsem se zbudila celkem zděšená. A mamka mi ráno taky říkala, že se jí zdálo o svatbě. O cukroví. budeme si totiž píct doma. A jí se zdálo, že všechno cukroví bylo připálené. že se dokonce i vysypalo na zem, rozšlapané. No děs. Asi už z toho začínáme obě pěkně magořit. A to ještě měsíc.
Odpovědět
Profilova fotka
madlenka, aspon jsi mela nejaky saty, i kdyz brcalove zeleny... ja pred svatbou mela permanentne sny ze jsem si saty zapomela doma...nebo ze mi je neusili... a ze jsem nemela v cem jit... a tak jsem sla k oltari naha, nikdo nic nerikal ale ja jsem vedela v tom snu ze jsem naha, no proste horor, pak me segra jako pujcila satek, tak jsem si to jako ovazala okolo pasu a porad jsem brecela ze chci saty... no proste hruza! tak jsem se budila zpocena... :-) A nakonec se vsecko vydarilo, ty sny asi k tomu vsemu patri... JO a kdyz jsem se sverila kamaradovi pred svatbou co se mi zda, tak mi rek at se uklidnim, ze jestli pujdu k oltari naha tak ze se vysvlikne a pujde taky nahej at nejsem sama :-) No neni nad dobry kamarady... (ale je fakt ze od te doby se mi to prestalo zdat.. :-) :-)
Odpovědět
ladida, tak to jsem na tom ještě dobře. :-) Také si vzpomínám, že jsem strašně bulela, že chci svoje šaty a že u těchto nejni obruč. Pak jsme se měli fotit a já měla opuchlé oči a červený nos. No děs. Ráno jsem si připadala jak když mě přejel parní válec. No když jsem to druhý den líčila miláčkovi, tak jen kroutil očima a říkal co mě to čeká. Nevěsta v zelených šatech. No prostě síla.
Odpovědět
Profilova fotka
přiznám se, že mně se zatím nic nezdá...jestli to bude tím, že ráno vstávám brzo, nebo tím, že už mám všechno připravené, nevím, ale ještě mi někoĺik nocí zbývá ...tak vám pak dám vědět jak to dopadlo.... Jinak se mi skoro pravidelně před nějakou větší cestou zdá, že mi to ujelo..... tak snad tu svatbu stíhnu :-D
Odpovědět
Článek se načítá
no tak když to tady pročítám, tak musím říct, že všechny jste měly docela hrozný sny. Mně se zdávaly spíš takový "normální" sny. Jako, že si třeba přišlápnu šaty, zakopnu a spadnu a všichni se mi budou smát ;-) , že bude málo cukroví nebo že se stane něco jinak nečekaného. Ale nakonec všechno dobře dopadlo, až na to, že se mi 2x utrhlo poutko, který drželo vlečku, ale jinak v pohodě ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
adua: tak to máme, podobné sny. Mně se taky dost často zdá, že jsem zase na střední a pořád mě zkouší z matiky - no hrůza
Odpovědět
Děkuji za toto téma. Mě se dneska poprvé zdálo o svatbě. Chtěla jsem si dát make up, po nanesení jsem měla hnědé skvrny na obličeji, které jsem omyla a byly tam zase. Úšes šílený do culíku, konec vypadal, když máte prstýnkovou trvalou, kterou rozčešete :-D Chodila jsem po všech hostech, aby mi uvázali sněrovačku, nikdo se toho neujal a já chodila celou dobu s rukama vzadu a držela šněrování :-D Docela děs.
Odpovědět
Taky mám jeden děsivej příspěvěk, který se mi zdál dneska v noci. Byl náš svatební den - svatba byla podle plánů ve Vrtbovské zahradě, ale bylo to obrovský náměstí - žádná zahrada. Vůbec jsem nestíhala obřad, ale nakonec vím, že nějak proběhl, ale detaily si nepamatuju. Hned po obřadu se přítel (vlastně už manžel) rozhodl, že jde zaplatit fotografovi, za jeho práci. A já jsem se rozzlobila, že ještě nedopracoval, že nás musí ještě vyfotit - skupinky, portréty a tak. A tak jsme se šli fotit na tom náměsí. Vím, že jsem si furt sundavala boty - děsně mě tlačily a pak jsem je nemohla obout. Fotograf nám ukázal místo kam si máme stoupnout, že nás vyfotí ( bylo moc hezký), ale Tomáš se děsně naštaval, že na takovýho blbce není zvědavej, at jde pryč, že nic neumí, že on se radši půjde věnovat své mamince ("stejně tam stojí opuštěná" řekl). A odešel a mě tam nechal stát jako trubku. Pak jsem strašně brečela - úplná zoufalost, že to takhle cítí, že radši půjde za maminkou, než by se se mnou fotil. V tom snu jsem cítila, že jsem si ho neměla brát, a litovala jsem toho. Cítila jsem, že jsem až na druhé koleji. Hned jsem se chtěla nechat rozvést. Bylo to fakt hrozný. Pak jsem se probudila a strašně jsem přemýšlela, jak probíhal ten náš obřad - vůbec jsem si ho nepamatovala a to mě děsilo. A asi po pěti minutách mi došlo, že to byl jenom sen, že se teprve budu vdávat. A tak jsem si oddechla a spala jsem dál. Fuj - bylo to hnusný. Nevím jestli je to tím snem, ale od rána jen brečím a jsem děsně protivná. No fakt hrůza.
Odpovědět
To jsou teda sny... a memu milemu se zdalo o me a pry jsem byla nahata... to je nespravedlive ze! Sice sme se oba probudili spoceni, ale kazdy necim jinym. Vubec to neproziva jako ja - no proste chlap. Ale stejne ho miluju ;-)
Odpovědět
Ahoj :o) holky všechny tyhle sny, že nestíháme obřad, nemáme boty, fleky na obličeji .... se odráží od myšlenek za celý den. Uvidíte až všechno budete mít zajištěný tak to přejde... pak nás čeká ještě nervozita po ránu no až bude po svatbě určitě budeme litovat, že jsme se tak stresovaly...a nervovaly. Žádné nervy žádný stres... vždyť budeme krásný a spokojnený nevěsty :o))))))))))))))))))))
Odpovědět
já měla o svatbě taky nedávno sen, obdivuhodně jsem v něm byla až moc klidná, vše probíhalo v pohodě, dokonce jsem si říkala že mám tak báječnýho mužskýho, že si ho ani nezasloužím, no vzbudila jsem se naprosto klidná a uvolněná a hlavně s dobrým pocitem :-) a to mě svatba čeká až příští rok, ty horory se určitě dostaví... ;-)
Odpovědět
ahoj, taky přidám sen pěkně za čerstva... na dnešek se mi zdálo, že ženich se na obřad dostavil místo v obleku a vínové košili ve starých ošoupaných kalhotech a bílé košili bez knoflíků.. byla to hrůza, ale přesto nás oddali... a potom jsme se ocitli v místnosti na hostinu, všichni už byli na svých místech, jenom ženich pořád nikde... čekali jsme strašně dlouho, všichni byli nervózní když tu najednou se objevil totálně na mol!!! Pak jsme byli jen my dva v nějakém holém pokoji a já jsem mu pořád říkala, jak mohl něco takového udělat, že to všechno zkazil a nevěděla jsem, jestli ho mám vzteky zabít nebo si neštěstím vyplakat oči... :-| Takhle se to možná nezdá, ale vzbudila jsem se hrůzou... ten sen byl strašně realistický.... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, mě se naštěstí v posledních dnes o svatbě nezdálo, dříve to bla klasika - nepřijela vizážistka, nevyžehlené šaty apod. Ale o víkendu mi přítel říkal, že se mu zdálo, že jsem zrušila svatbu. A na moji otázku, co on na to, řekl, že škoda, že se těšil na svatební koláčky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky hrozné sny. Jednou se mi zdálo, že jsem nemohla najít brýle a bez nich fakt nic nevidím, tak jsem to riskla a vzala jsem si úplně někoho jiného. Nebo že jsme měli skvělý obřad, fakt všechno úplně úžasné a najednou jsme přijeli na místo hostiny a oni o ničem nevěděli. Můj drahý je ale asi taky pěkně nervózní, protože se mu minule zdálo, že ve svatební den pro mě přišel k našim a můj svěděk mu řekl ať tam nechodí, že tam jsou samí hajzlové, protože mu sežrali Pegynu (to je jeho pes). :-S Řekla bych, že já bych mohla o těch snech napsat knihu. O ještě jeden parádní se s Vámi podělím. Umanula jsem si, že do svatby zhubnu, tak jsem týden před ní vůbec nejedla....(to se nemůže stát) a pak, v den D, jsem se ráno probudila a celé město byla jedna velká pizza a já se musela prokousat až na úřad. :-D
Odpovědět
elemka: to poslední je skvělý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Me se taky porad zdalo, ze mam cerny svatebni saty a misto zavoje zaclonu, no ale z tech cernych satu jsem mela fakt strach!!
Odpovědět
Profilova fotka
elemka, krásné sny, díky bohu že se mi takové sny nezdají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No mě se taky zdají docela horory. Tak třeba jsme jeli vyzvednout kytičku. Místo růží a frézií jsem měla v novinovým papíře (!) zabalenej jetel. Když jsem se květinářky ptala, co to jako je, řekla mi se slzami v očích, že to dostala od vedení nařízeno a že s tím nic neudělá. Uviděla jsem, že tam má ještě nějaký gerbery, tak jsem je chtěla, na to mi řekla, že klidně, ale jedna stojí 500,-!
Odpovědět
Mě se zatím nezdálo nic o svatbě, ale mamce o pečení (budeme píct doma), že se mělo cukroví zdobit marcipánovýma růžičkama a ona ty růžičky neměla udělaný a oni je pořád chtěli...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi zdálo o manikúře. Nikdy jsem na ní nebyla, tak nevím, jak to chodí, ale zdálo se mi, že mi manikérka přilepuje umělý nehtíky, který mi pořád odpadávaly, tak je znovu a znovu přilepovala. Pak na to použila prádelní kolíčky. Jejda, to bolelo! Až mi tekly slzy a prosila jsem ji, ať toho nechá, že už ani žádný umělý nehty nechci... Ale ona řekla, že už tam mám to lepidlo, tak že to prostě musí přilepit. S hrůzou jsem se vzbudila. Na nehty jdu za týden, tak doufám, že to takový drama nebude. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
honzinko: tak to se musíš pak pochlubit jak to dopadlo, také si moc přeji nehtíky a ještě nikdy jsem na manikůře nebyla. Jaké budeš mít gelovky?
Odpovědět
Profilova fotka
Zenusko, já ještě vůbec nevím, co chci, tak si nechám od paní manikérky poradit. Původně jsem vyslela, že si nechám udělat umělý nalepovací, snad ty porcelánový nebo jak se to jmenuje, já se v tom prostě vůbec nevyznám, ale moje kamarádka takový měla - přímo od této paní - a mě se to moc líbilo. Ale vy tady zase všichni píšete, že gelový jsou nejlepší. Tak fakt nevím... :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?