Silná stehna a opruzeniny. Jak na to vyzrát v den D?

Ahoj holky, mám takový problém, mám silné stehna a když budu celý den v šatech, tak si je odřu, jak se mi třou o sebe, máte na to některá nějaký recept. Já proto v sukni skoro vůbec nechodím.
Odpovědět
Profilova fotka
napudrovat??
Odpovědět
co kalhotky s nohavičkama, no a nebo silonky
Odpovědět
Profilova fotka
Pořádně promastit nějakým krémem, aby jakoby klouzala? Určo ale zkusit někdy dřív, než až na svatbě, kdyby to nepomohlo ....
Odpovědět
Profilova fotka
stahovaci puncochace nebo kalhotky s nohavickama az po kolena
Odpovědět
Slyšela jsem, že je prý dobré namazat vazelínou. Anebo ustřižené silonky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě pomáhá přetřít je v tomto místě antiperspirantem nebo nastříkat deodorantem (fa apod.) a po nějaké době to zase zopakovat. Ty "ustřižené silonky" jsem viděla i prodávat, ale popravdě, vypadá to tak šíleně, že si to pod svatební šaty nedovedu představit, ani kdybych měla být odřená do krve. =-)
Odpovědět
No, před svatební nocí nenápadně sundat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neco takoveho jsem myslela: http://www.quelle.cz/cz/extern/extern...
Odpovědět
Já bych zkusila nejdřív ten dětský pudr. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt, dětský pudr. Vždyť je to vlastně druh opruzeniny ...
Odpovědět
Ten antiperspirant funguje (osobně mám odzkoušený takový ten gelový).
Odpovědět
Pudr není funkční - ona je to sice "opruzenina", ale vzniká třením, pudr mu nezabrání (uleví na chvíli, ale v horkém dni jste za půl hodinky tam, kde jste byli na začátku). Zkoušela jsem. Něco "mastného" by mělo zabrat líp (koneckonců i ložiska se mažou, aby se snížilo tření :-D ), ale jednak to může poškodit šaty, jednak se to taky vstřebá. Nejjednodušší varianta jsou opravdu punčocháče... Koukám, že Karenka má svatbu na konci října, takže vedra bych se nebála ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky, tak na to mám radu mojí babičky, teď už na to netrpím ale trpěla...kup si v lékárně náplasti - ty velké polštářkové.. nalep tam kde se to dře a máš klid, ty náplasti to zachrání..stačí na záchodě pak opatrně sundat a nemusíš se pařit v silonkách ;-)
Odpovědět
Já mám vyzkoušenou deo kuličku. Kupoval jsem si bílou značky Rossmann, ale zjistila jsem, že u nás jí už nikde nemají. Je hodně krémová a příjemně voní, takže když se s ní natřeš, je to příjemné. Doporučuji, ale pokud jí neseženete, zkuste hledat jinou značku. Ale pozor musí zanechávat jemný film a ne hned usychat. Vydrží dlouho. Jinak nevím nevím jestli náplasti jsou to pravé. Určitě to pomůže, ale ten pocit když to strháváš.... Nemluvě o tom, že v tom musíš být celý den. :-)
Odpovědět
... a člověk musí vědět, že není na náplast alergický - to pak jsou teprve odřeniny =-)
Odpovědět
Holky díky za rady. rivka: Omlouvám se, zapomněla jsem aktualizovat údaje |-| , svatbu jsme posunuli na srpen.
Odpovědět
Profilova fotka
proto právě když si koupíš tu jemnou - hypoalergenní, není co řešit..používá se třeba lepení pupíku novorozeňatům...takže ty stehna to taky přežijou..není to vůbec cítit, jako když máš např. antikoncepční.. ;-)
Odpovědět
artichoke: no já nevím... na lepení pupíků? Sice děcko mám, ale nikdy jsme pupíček nelepili. Ani v porodnici. No možná, že jinde je to jinak, ale přijde mi to divné. A popravdě jak se v tom cítíš, když to porovnáš s holýma nohama?
Odpovědět
karenka: moc dobre vim jaky to je mit v lete dokrve rozdrapany osoupany stehna zvlast kdyz je clovek na dovolene u more na pisecnych plazich - a pak ta sul do toho no uuuuuuzas :-| pardon trochu sem se nechala unest :-D ja radim jednoznacne silonky a kup si nejaky takovy ty co sou hodne pevny radoby stahovaci, ty pekne drzi a nesjizdi ke kolenum takze ty stehna sou porad tema puncochama "obaleny" a neodrou se ;-)
Odpovědět
no ja kdyz jeste mela problemy s vahou a hlavne se stehnama tak jsem pouzivala tu deokulicku od nivei a bylo to super uplne to stoprocentne zabralo.stahovaci puncochove kalhoty jsou fajn ale clovek se v nich poti jako prase(jsou spis pod saty na ples v zime) a opruzis se po nich taky, takze ja doporucuju po dlouholete praxi kulicku,tuhy deodorant apod. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sestřiny mimčo mělo např uplně stejnou, mělo zánět pupíčku po odstřižení pupeční šňůry :-( nevim, ona je ta náplast hebká, tenká..mě to fungovalo :-)
Odpovědět
ja v punchochach chodim bezne cely leto a v pohode ;-) ale je tady hodne napadu s tim deo tak to asi taky funguje :-D jenze me prijde ze se to prece zachvilu musi osoupat dyt ty nohy se sudly pri kazdym kroku?
Odpovědět
no nesoupe, vydrzi to cely den ;-) akoat nez si zvyknes na ten mastnej pocit po natreni deodorantu :-|
Odpovědět
Ahojek. Já jsem řešila stejný problém. Nakonec jsem si koupila tyhle spodničkové kalhoty(http://www.petrklic.cz/PetrklicOnLine/WbaPrdDatailPageCmb.asp?prd_rc=228719) a byla jsem opravdu spokojená. Namísto silonek jsem měla podpůrné silonové podkolenky, které prodávají v lékárně, aby mě pěkně zpevnili lýtka. Vše bylo super ;-)
Odpovědět
Já si koupila jakoby šortky přiléhavý, no ne šortky, ale prostě něco jako se dřív nosily elatáky, ale z lepšího matroše, pod sukni to prost nosim a hotovo, protože jinak jsem měla šílený odřeniny, bolelo to jak bejk.
Odpovědět
ahoj holky, já jsem jen chtěla poděkovat za tuhle diskusi.Mám stejnej problém.Vyzkoušim vše co tu radíte než tu svatbu budu mít.Díky pufik
Odpovědět
Dnes jsem odzkoušela gelový antiperspirant (Lady SpeedStick Gel) a super - fakt to pomohlo. 8-)
Odpovědět
ja taky nosim elastaky kratke pod sukni, je to super:) koupilajsem si krasne bile s krajeckou, je to svym zpusobem i sexy:-D chaarleene - gelovy deodorant zabranuje prirozenemu poceni kuze a ten pot se ti usazuje pod kuzi a to neni dobre! Navic se to stejne za chvilicku osoupe, na cely den to rozhodne nevidim, fuj
Odpovědět
jo a taky mi ty kalhoty pomohly od toho, ze to i docela pichalo, kdyz jsem mela dva dny oholene nohy - mokre, prilpene, drhnouci a jeste pichajici, no potes
Odpovědět
svetluskah: člověk se potí celým povrchem těla, tak snad těch pár čtverečních centimetrů na vnitřních stehnech nevadí ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?