Průjem na svatbě u nevěsty

Holky bojím se že budu mít průjem,nebo lítačky na záchod.Měla jste to taky některá?
Odpovědět
@tynuska1990 a proč se toho bojís? Pokud mas pocit, ze by te to mohlo postihnout z nervu, tak si priprav k ruce imodium, to stopne temer cokoli.
Odpovědět
@tynuska1990 Neboj se, ja se bala toho, ze si v satech nedojdu na zachod, a ono je to uplne v pohode :)
Odpovědět
bojím se prostě no aby nevěsta nelítala na záchod :-) a co zabírá na sto pro a rychle?
Odpovědět
@tynuska1990 necetlas, co jsem psala? :-)
Odpovědět
@kacenkakaca Díky zítra jdu pro něj
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Neboj, neres :-) Vsechno si uzivej a nenech se nervama vyplasit az do prujjmu.. Ano se to nejak vyvrbi samo.. Nebo to vyresi jini.... Nwbude to viset jenom na tobe ne? A;e to Imodium je dobra posledni zachrana, to je pravda :-)
Odpovědět
@tynuska1990 ještě i Loperon je fungující :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak o tomhle bych ti mohla krasne povypravet. Zacalo to v pul 4 rano po hodinovem spanku. Probudila me ujrutna bolest bricha a az do peti jsem behala na zachod. Nejhorsi to bylo u kadernice. Tam jsem chodila kazdych 10 minut takze se uces hodne protahnul. Bylo mi opravdu zle, i kdyz jsem nic nejedla, porad ze me sla voda, bylo mi az na omdleni. Prasky jsme zadny nemeli, vzala jsem za vdek suseny boruvce od tchyne. Pri liceni u nasich doma to trochu ustopovalo. Kdyz jsem se navlikla do mych obrovskych satu se kterymi se na zachod chodilo opravdu spatne jsem musela jeste jednou. Uplne to odeslo az kdyz jsem videla sveho manzela....... Tohle bych opravdu zadne neveste neprala, tak drzim palce at se s tim nesetkate :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Tak o tomhle bych ti mohla krasne povypravet. Zacalo to v pul 4 rano po hodinovem spanku. Probudila me ujrutna bolest bricha a az do peti jsem behala na zachod. Nejhorsi to bylo u kadernice. Tam jsem chodila kazdych 10 minut takze se uces hodne protahnul. Bylo mi opravdu zle, i kdyz jsem nic nejedla, porad ze me sla voda, bylo mi az na omdleni. Prasky jsme zadny nemeli, vzala jsem za vdek suseny boruvce od tchyne. Pri liceni u nasich doma to trochu ustopovalo. Kdyz jsem se navlikla do mych obrovskych satu se kterymi se na zachod chodilo opravdu spatne jsem musela jeste jednou. Uplne to odeslo az kdyz jsem videla sveho manzela....... Tohle bych opravdu zadne neveste neprala, tak drzim palce at se s tim nesetkate :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@lucky22 ty vošo, chudáku :/ to je síla teda
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 To byla :-D
Odpovědět
To jsou nervy. Bud panaka nebo diazepam na ukłidneni
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?