Předsvatební splín

Ahoj holky, asi potřebuju uklidnit. Za dva měsíce se vdávám a nějak se na to ani pořádně netěším. Mám skvělýho chlapa, jsme spolu pět let a máme skoro dvouleté dítě. Splín na mě jde spíš proto, že jsem si vždycky myslela, že až se jednou budu vdávat, tak budu mít překrásný šaty a perfektní postavu a ani jedno z toho nemám a nemůžu to nijak změnit. Od ledna intenzivně cvičím a sice jsem zhubla, ale do vysněné postavy mám daleko a šaty jsou pěkný, ale že bych z nich byla unešená, to se taky říct nedá. (Nechci to ale svádět na šaty, šaty jsou krásný, chyba je ve mně) Já jsem si asi naivně myslela, že až mě můj nastávající uvidí před oltářem ve svatebních šatech, tak se mu ze mě podlomí kolena, ale obávám se, že to zas až takový překvápko není. Chci to zažít jen jednou v životě a už teď vím, že to nebude tak úplně podle mých představ. Ještě když si člověk uvědomí, že za to dá tolik peněz (70 lidí na oběd - což je "jenom" rodina a 20 lidí na večer-kamarádi) a během jednoho dne je po všem. Uklidňuju se jenom tím, že je to předsvatební stres a že se s tím budu stejně muset smířit. Ale i tak byste mi mohly napsat, že je to normální a že zažíváte to stejný... :-)
Odpovědět
1
2
Tak zkus krabičkovou dietu, mě pomohla a když budeš do toho ještě cvičit, tak určo 5 kg za tu dobu dolů dáš! Ale pak bacha skrz zkoušku šatů.......Já si taky šaty vybrala brzo a říkám si, zda to nebylo unáhlené atd........ale přesto pořád odoufám, že se budu mojemu moc líbit a ty přeci nemůžeš za něj "rozhodovat", že se mu nebudeš líbit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile Ty mi úplně mluvíš z duše! :(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si teda na svatbu ještě chvilku počkám, ale myslím si, že podobné stavy se snad nedostaví...co se prostě zkusit naladit pozitivně? Myslím si, že perfektní postava krásnou a bezchybnou svatbu určitě nezaručí...spíš bych sázela na to být v pohodě, nahodit úsměv a prostě si to užít postava nepostava ;-) Určitě budeš krásná nevěsta a vsadím se, že nastávajícímu se určitě kolena podlomí nebo bude mít v očích slzy - od více kluků "tvrdáků" jsem slyšela, že to byl velký problém ustát, když viděli svou snoubenku poprvé v šatech, protože prostě pro ně byla krásná, i kdyby já nevim co...Důležité ale je, aby z tebe bylo aspon trochu cítit, že máš radost, jak ti to sluší, že se cítíš dobře...když si sama o sobě budeš myslet, že vypadáš bůhví jak a nebo to nedej bože říkat nahlas (např až ti někdo řekne: jé ty máš krásný šaty...tak na to říkat něco jako, no jo, ale chtěla jsem do nich mít o deset kilo mín), tak to těm ostatním vpodstatě vsugeruješ, což určitě nechceš...prostě je to tvůj den, ty tam budeš princezna, at se ti to líbí nebo ne...takže jít k oltáři se vztyčenou hlavou!!! držím palce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile Myslím, že každá nevěsta má před svatbou určité obavy nejen z toho jeslti vše klapne jak má ale i z toho jak vypadá a tak...ale Váš nastávající Vás požádala o ruku takovou jaká jste a nečeká že do svatby ze sebe sedřete kůži a budete o 10 kilo lehčí, to přece můžete udělat kdykoliv...svatba je sice pěkná motivace, ale co když to nebude ono, šaty se budou muset přešívat a tak..stačí lehce změnit jídelníček nic drastického, aby jste se prostě cítila lépe:-) A co se šatů týká, pokud to nejsou Vaše vysněné proč je ještě nezkusíte najít? Měla by jste se v nich především cítit dobře vy...a ženichovi se podlomí kolena každopádně:-) nikdy Vás v takových šatech a takhle krásně učesanou přece neviděl a je jedno jestli máte o něco málo kilo navíc. Ikdyž to podlamování kolen, to je jen ve filmu:-) A práve proto že to je jen jediný den, tak si to pořádně užijte a prkotiny hoďte za hlavu, budete se vdávat ;-)
Odpovědět
Líbí se mi, že na sobě pracuješ, ale myslím si, že až tolik nezáleží na tom, jestli to stihneš do svatby nebo ne. Důležité je, aby to hubnutí bylo zdravé a tím i trvalé, pak je pode mě lepší, když budeš krásná pořád než jen v den svatby. Co se šatů týká, tak pochyby má asi skoro každá. Pokud je to v mezích, pak je to normální, pokud ne, tak pořád máš čas sehnat třeba i krásnější. Neupínej se na nějakou dokonalost, zkus se na to prostě těšit a ten den si pak užít s tím, co přinese. Já si taky nedělám iluze, že všechno proběhne, jak chci :D Hlavu vzhůru.
Odpovědět
Profilova fotka
Žádná z nás se sebou přece není spokojená, to je ženské... :) Já mám třeba velký nos a žádná prsa a ty už mi do svatby rozhodně nenarostou... Tvůj nastávající si tě vybral přesně proto, jaká jsi, ne proto, jaká chceš být... A takovou tě miluje a vsadím se s tebou o co chceš, že jakmile tě uvidí ve svatebních šatech, řekne, že jsi nádherná... Svatba je spíš pro ostatní než pro tebe, ale snaž se to prostě maximálně užít... Brát to tak, jak to je, nikdy to není dokonalé, je to přesně takové, jaké si to uděláte a když si prostě řekneš, že si ten den užiješ, bude to krásné, uvidíš ;-)
Odpovědět
Klííííííd já jsem obrečela skoro celou neděli týden před svatbou. Že nebude počasí, že účes nebude takových jak jsem chtěla, že ubytování neklapne a........ no prostě depka, že nic nebude podle představ. A skutečnost - počasí bylo nádherné (vyšel nám obřad venku), účes se mi líbil, ubytování se zařídilo, prostě vše klaplo tak jak jsem chtěla :-)
Odpovědět
Dítě mi usnulo, nedá mi to, pouštím Jillian Michaels a jdu pokračovat v ničení tukových zásob. Děkuju za tip s krabičkovou dietou. Jídlo je základ všeho. Vím přesně, kde dělám chybu. Snažím se jíst relativně zdravě. Ale nejsem schopná dodržovat pitný režim a držet si odstup od čokolády. Sama si ji nekoupím, ale jakmile jdu s malým na návštěvě ke tchýni nebo k mojí mamce, tak mi všechny ty lákadla strkají pod nos a vůbec nechtějí chápat moji snahu o zbavení se závislosti. Opravdu chápu, jak se cítí alkoholik, když nemá chlast. Nebo kuřák cigaretu. Já si nedělám srandu, pro mě je fakt hroznej problém se na tu čokoládu jenom podívat. A pochybuju, že je to jen slabá vůle, tohle už totiž hraničí s nemocí. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile jestli spolu mate dite, tak ta kolena se mu uz evidentne minimalne jednou podlomila, ne? :-p :-D nehrot saty a postavu, hlavni je si ten den pekne uzit. kdy jindy se Ti postesti videt naraz celou rodinu a vsechny pratele, kteri tam budou jenom kvuli Tobe/vam?
Odpovědět
@mrssmile já bych ti mohla povídat, nikdy jsem nedržela diety (a a ni se nepokoušela, protože mám slabou vůli) jak ostatní mé kámošky, ale pak jsem si jednou řekla dost a řekla jsem si že překvapím bráchu než dojede za 3 měsíce z ciziny a zhubnu do té doby 10 kg (nakonec to v tu dobu bylo 9 kg) a pak jsem celkově stáhla 17 kg dolů....prostě to jde, ale my ženy jsme hrozné, pořád se na něco vymlouváme........ale věř mi, že kdybych měla dítě nebo bydlela v tu dobu s někým jiným v domácnosti a měla v ledničce různé pochutiny (tehdy jsem si prostě nekupovala, tak doma nic nebylo - jen krabičky), tak to možná taky nevydržím bez mé milované čokolády, zmrzliny, zákusku atd........ A věř mi,že vím moc dobře jaké to je - být někde na oslavě nebo u mekáče a nemoct si dát něco (všichni ostatní kolem žerou a ty se jen díváš a nemůžeš) - bylo to ze začátku šílené, ale zvládla jsem to! Teď už zas ovšem žeru (rok a půl od krabiček, které jsem držela 7 měsíců, mám nahoře 5 kg) a měla bych se zase začít krotit, ať nemusím zase "drasticky" hubnout. Možná mě to ale čeká, protože mám jít na operaci se štítnou žlázou (to mě hodně ovlivňuje váhu) a poté možná zase naberu skrz hormony, takže tak........
Odpovědět
vše už tady bylo řečeno a jestli jste spolu pět let, tak tě tvůj budoucí manžel nemiluje pro to jak vypadáš, ale proto jaká jsi .... prostě tě miluje takovou jaká jsi, třeba i s nějakým faldíkem, to že zhubneš není záruka toho, že budeš krásná a jemu se podlomí kolena a svatba bude perfektní ... buď taková jaká jsi, přirozená, nech se rozmazlit u kadeřnice a kosmetičky, smiř se s tím jak vypadáš a když se budeš líbit sama sobě, tak z tebe bude vyřazovat takové to prostě něco co neumím pojmenovat a tvému budoucímu se i tak podlomí kolena ... také mám si pořád říkám, že nemám nejhezčí šaty, ale už je mám zamluvené a v tom samém salonu máme zamluvené i šaty pro svědkyni, sestru, družičky atd. prostě tam toho máme hodně, ale myslím, že nakonec se mi ty šatky budou líbat, protože když jsme do nich vlezla poprvé, tak se mi líbili moc, jen jsem neměla dělat ty fotky, na které se teď dívám a říkám si, že to není to úplně ono :-)
Odpovědět
@mrssmile Určo to bude dobrý a váš den bude nádhernej, věř tomu, že budeš vnímat jen to, jak jsi šťastná a bude ti jedno, že není všechno dokonalý a perfektní. O tom to není... já myslím že každá nevěsta má v nějaké období před svatbou takovou "depku" nebo pocit, že nic není jak si vysnila... ale když ten den pak přijde, ty emoce a láska a ten samotnej obřad vás prostě dostane.. a bude ti fuk, jestli nějaká drobnůstka bude jinak. A určitě budeš překrásná nevěsta, myslím že každej chlap když tu svoji uvidí ve svatebních šatech, tak mu spadne brada.... a není to o váze, o šatech, je to o tobě a o něm.... o tom co spolu sdílíte. Já byla na přípravy fakt strašná perfekcionistka, pořád jsem se užírala depkama, co když se lidi nebudou bavit, co když se sobě nebudu líbit, co když.... ale když nastal ten den, byla jsem od rána klidná a tak neuvěřitelně natěšená a celej den /i když samozřejmě bylo plno věcí jinak než jsem naplánovala/ byl prostě SEN, nejkrásnější den v mým životě... a věř tomu, že takovej bude i ten váš. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, jste skvělý. Vy přesně víte, co potřebuju slyšet :-D jak tady pročítám ty vaše příspěvky, tak jsem se nachytala, že mám takovej ten připitomněej úsměv na rtech a už se opět začínám těšit. Takže mohu říct, že svůj úkol jste splnily, poněvadž jste mě dokonale uklidnily. Přesně jak píše Renca_1, musím přestat koukat na fotky a hledat chyby a bude to v pohodě. Každopádně děkuji za podporu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile Ahoj, to je asi normální, ty obavy, my ženy chceme mít všechno dokonalé, ale ono ne vždy se zadaří. jak už tu bylo řečeno, tvůj přítel tě z nějakého důvodu požádal o ruku a věřím, že se mu podlomí kolena až tě uvidí tak jako tak. jen malá rada co se týče hubnutí. nemá smysl držet žádné drastické diety, pokud to se sebou myslíš opravdu vážně, chce to změnit kompletně svůj stratovací systém. dneska je plno odborníků na výživu, kteří ti poradí, ale pozor, je i plno takových, kteří se za odborníky jen vydávají (např. pokud ti sestaví jídelníček a pošlou mailem, aniž by se s tebou sešel). mám kamarádku která se živí jako výživová poradkyně a trenérka a přesně vím, jak by se správný výživový poradce měl chovat, měl by si s tebou dát vstupní konzultaci a probrat tvoje problémy, možnosti, zdravotní rizika, tvůj režim, změřit ti hodnoty... myslím si že tohle je mnohem lepší než varianta "krabičkové diety" - někomu to možná ze začátku pomůže, ale je to celkem nákladná forma diety a až si krabičky přestaneš kupovat... začneš se stravovat stejně špatně jako před tím. je lepší si vytvořit správné návyky. taky neni dobré shazovat za každou cenu hodně kilo, ideální je 2-5 kilo za měsíc, ale to je podle váhy. Jinak pohyb je určitě důležitý, ale pokud člověk nezmění hlavně tu stravu, můžeš každý den běhat od rána do večera a nemusíš shodit ani deko, pokud pak zblajzneš čokoládu. pokud máš aspoň trochu silnou vůli, nauč se jí odmítat. vím že to pro každého neni lehké, ale pokud si to dáš za cíl a poprosíš dotyčné, aby ti to pokušení nenabízeli, půjde to lépe. Držím palce ať je nakonec vše pohádkové a žádný stres, protože člověk je stejně nejkrásnější když je šťastný a spokojený ;-)
Odpovědět
@mrssmile já jsem si dovolila jen sem tam mrknout na mě v šatech na fotkách ale řekla jsem si že se nebudu kritizovat, jen se vždy podívám jak mi to sluší a žádné jiné myšlenky nejsou dovoleny :)
Odpovědět
@pokyska já vím, že krabičky jsou nákladné a kdybych neměla peníze, tak do toho nejdu a hlavně mě nebaví vařit, navíc zdravě :-D proto takto, abych zhubla a teď se aspoň snažím dodržovat jakž takž rozpětí jednotlivých "chodů" a třeba i to, že si dám většinou normální oběd jen půlku a druhou půlku na večeři
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile nic neřeš!!! Nikdo nejsme dokonali, můj se kulati já se snažím zhubnout. Neresim to, máme se řadí, bude to nás den. Nemám třeba moc cukroví, partnerova rodina to nese těžce /je mi to fuk/, ale je to moje svatba a jestli tam jdou kvůli jídlu, tak ať zůstanou doma. Vše bude ok, neboj!!!
Odpovědět
@michalusenka ještě taková neodborná rada k hubnutí existují stránky "kalorické tabulky" kde si zapisuješ vše co sníš a mě to moc pomohlo, je to sice pruda, ale najednou jsme zjistila, co má kolik kalorií a že když si dám tohle tak už si nemůžu dát ještě tohle :-) a základní věc byla, že jsme vyměnila bílé pečivo za celozrnné, ale opravdu celozrnné :-) sice dietu už nedržím, ale mám velmi ráda stránky Vím co jím, tam je také spousta zajímavých nápadů ohledně zdravé výživy ... ale stále si stojím za tím, co jsem psala před tím :-) to byla jen rada, jak to třeba zkusit, ale ne proto, aby jsi se někomu líbila, ale proto, že chceš změnit životní styl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile myslím, že by jsme jedna druhou měli podporovat od toho tu jsme; ty naši chlapi ani netuší, od kdy jsme si jako malé holčičky (v mém případě to bylo už na pískovišti, když jsem dostala ve školce prví pusu od Adámka) začali se sněním a plánováním svatby. Je jedno jestli jsme chtěli vypadat jako princezna nebo přijet dýní. Myslím, že všechny z nás chtějí mít svatbu jenom tu, kterou teď plánují, maximálně si to jako důchodci dát ještě po 50. výročí. Někdy se nám holt skoro nic nedaří tak jak jsme si vysnili. Ale to nejdůležitější toho našeho prince, zachránce (říkejme si mu každá po svém) máme! =) To nejdůležitější partnera, kterého jste si vybrali na celý život. Spousta z nás se svou postavou není spokojená, ale jste šťastné? Vždyť nás ti chlapi mají rády takové, jaké jsme oni se sice občas otočí za nějakou hubenou, ale pak se zase usmějí na nás. Požádali nás o kuru pro to, jaké jsme né proto jak vypadáme. Pro naše dobré a špatné povahové vlastnosti. Šaty… zkuste si obléct šaty a smát se od ucha k uchu myslíte, že budou hezčí, než když se v nich mračíme. Já myslím, že jo. Hlavu vzhůru se svatbou by to mělo být jako s Vánoci měli by jsme se na ní těšit splnit si tím přání. Kecala bych, že mě svatba nestresuje =D ale jsou mnohem horší věci k stresování. Stačí se podívat na neštěstí lidí okolo nás.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka to nic proti tobě ani krabičkové dietě, když to někomu vyhovuje proč ne, ale každý člověk je na tom váhově a dispozičně jinak a každému dávají ty samé krabičky... ne každému to může vyhovovat. Pokud na to máš peníze tak prosím... jen jsem viděla jednu takovou krabičkovou dietu a většinu těch věcí si člověk udělá bez problému sám a o mnoho levněji, je to jen o pohodlnosti.
Odpovědět
@pokyska já to ani nějak blbě proti mě nebrala, neboj........právě je to o pohodlnosti :-D není nad to, když jsem nemusela nakupovat, vařit, jen my donesli krabičky dom :-D
Odpovědět
Zažívám totéž... Myslela jsem si, že moje svatba bude dokonalá a "vychytaná" do detailů.. Teď na to není čas ani peníze. Spíš jen koupit "nějaké" prstýnky, koupit boty, co mě nebudou tlačit, účes ne od kadeřníka, ale od švagrové.. Atd.. Ale asi si to musíme přenastavit v sobě a těšit se z toho, co bude.. Všechny blízké pohromadě už asi nikdy takhle neuvidím, tak si stejně myslím, že to bude fajn, pokecat, popít.. a hlavně jak mi všichni (snad) budou říkat, jak jsem krásná nevěsta.. Na to se přece musíme těšit, ne? :-D
Odpovědět
@pokyska Já koukala na nějaký test těch diet a prošly snad dvě společnosti. Jinak tam byly lahůdky jako vysočina s pečivem bez kousku zeleniny, což mi přijde fakt drsné. Ty diety zase většinou fungují na principu drasticky nízkého příjmu. Ty diety, které jsou dobré už zase stojí dost peněz a málokdo je kvůli tomu vybere. Fajn krabičková dieta je taková, když si to člověk nachystá a nakrabičkuje sám.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka Vařit zdravě neznamená nic nákladného ani zdlouhavého... Já vařím zdravá jídla, která jsou většinou udělaná do půl hoďky... :) Hlavní pro hubnutí je hodně pít (počítá se to dle váhy) a dodržovat interval max. 3 hodiny od posledního jídla. Pak tělo ukládá... A hlavně také cvičit... Nesmí se stát, že sice budete hubnout, ale bude ubývat svalová hmota a ne tuky.,.. To je problém u tzv. diet... Já teď 3 týdny mám jídelníček (úplně normální jídla z dostupných surovin, za normální peníze), jím zdravě, pročisťuji tělo, hodně piji (z litru denně jsem to dostala už na 3 litry denně) a 4x týdně cvičím... A můžu říct, že po 2 týdnech mi jsou kalhoty, které teď nosím velké a musím na ně mít pásek, jinak by mi spadly... Nevážím se (váha je jen orientační a jakmile začnete cvičit, většinou máte nějaké to kilo nahoře, díky svalům), ale každý měsíc mě bude měřit poradkyně, která mi jídelníček sestavuje, tak jsem zvědavá na výsledky... :) Ale myslím si, že nějaké pozitivní budou... Už te´d, když jsem se měřila, tak břicho -3 cm, boky -2cm, stehna -5cm... :) Tak jsem šťastná, že to leze dolů... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Ježiš, to by mě zajímalo, co za diety to je, když nacpou někomu salám (fuj) a rohlík... :D Nejlepší je jíst zdravě, ne držet diety... Ty k ničemu nevedou, protože je člověk nedokáže držet do nekonečna... :) A pak zde nastává tzv. jojo efekt...
Odpovědět
Já vím přesně, co bych měla jíst a jak se hýbat, aby to mělo efekt. Už jsem u poradce byla a článků o zdravém životním stylu jsem přečetla tolik, že bych sama mohla radit ostatním :-D ale když máte doma muže, který zbožňuje svíčkovou, nepohrdne řízkem, moravským vrabcem a podobně, tak mu zkuste předložit třeba zeleninový salát s kuřecím masem nebo kuskus :-D s takovou by mě o ruku nikdy nepožádal :-N asi si dokážete představit, jak časově náročné je vařit nadvakrát, ještě k tomu, když mám za zády malýho prcka. No je to komedie, to vám povím. Mám kamarádku, která po svatbě zhubla do dokonalosti a to jen díky tomu, že její muž preferuje zdravý životní styl. Šťastná to žena. Tož mi nezbývá než se naučit vařit rychleji a fakt asi nadvakrát, poněvadž já se s přibývajícími kily opravdu nikdy nesmířím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile no tak to sme na tom podobně :-D můj přítel miluje jídlo, dobrý jídlo a hlavně pro nás ženy kalorický zabijáky svíčková a podobně :-D člověk si to nemusí odpírat, jen se musí naučit si nandat adekvátní porce, nepřejídat se a jednou za čas si takový jídlo člověk může dát. já občas vařím na 2x a neni to nic těžkého, pro přítele uvařím normální jídlo a já si udělám třeba salát k večeři, na tom neni nic náročnýho, když už v tý kuchyni jsem, nezabere to až tak moc času. a na druhou stranu i přítelovi chutnají některé moje saláty a někdy si ho dá se mnou a nemusím vařit nic dalšího ;-)
Odpovědět
Ahoj. Chápu jak se cítíš, ale jak zde již bylo řečeno, tvůj přítel tě požádal o ruku takovou, jaká jsi... Pokud budeš upravená (předpokládám, že ano - nalíčená, učesaná...), udeš určitě nádherná. neboj se, přítel bude spokojený. Upřímně...myslím si, že mám poněkud větší problém - samozřejmě ten tvůj nechci zlehčovat, ale snad tě má situace uklidní (řekneš si, že na tom nejsi až tak špatně:-)). Do svatby nám zbývají 3 měsíce. Můj otec nikdy nesouhlasil s mým přítelem, takže jsem čekala, že na svatbu nepřijde. On ale bohužel rozvinul na celou naši rodinu takovou vlnu nátlaku (je pro ni starý, chudák holka, dnes už se nikdo nevdává, je to staromódní....tisíc dalších věcí, je zbytečné je sem vypisovat). No, jednoduše řečeno, z mojí strany teď nikdo nechce jít na svatbu. Vše je zajištěno: obřad, kostel, výzdoba, hostina, restaurace..... Je to šílený stres, přítelova strana se také cítí divně - chápu je, kdyby si moje dítě bralo někoho s tak debilní rodinou, asi bych také nebyla nadšená. Takže zbývají 3 měsíce a já vůbec nevím jak to bude - zamluvená celá restaurace pro cca 15 lidí? Kdo mne povede k oltáři...No, raději bych měla 20kg navíc a svatbu v klidu...
Odpovědět
Drahá slečno, nezlob se na mě, ale myslím si, že štíhlá postava nezaručuje dokonalou svatbu a kupodivu nezaručuje aniž pocit šťěstí. .... To co dělá svatbu krásnou je to, jak se cítí snoubenci. Co z nich září, a co chtějí aby lidé viděli. Mám pocit, že toužíš po "pohádce a princzenovský postu" a zapomínáš na realitu. Na to, že svatba se nechystá proto, aby všichni kolem dělali ááách z toho až tě uvidí, ale proto, aby dělalai aaach z důvodu, že si chceš vzít někoho, koho si vážíš, věříš mu,kdo při tobě stojí a že chceš tento vztah oslavovat s ostatními. Zkus si odpočinout a srovnat si, co je pro tebe nejpodstatnější. Ono totiž špatně rozpoležená nevěsta může i při dokonalé štíhlosti navodit dosti nepříjemnou atmosféru i bez toho chtěného ááách.
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile Milá nevěstinko, před svatbou jsem zažila něco podobného, také jsem chtěla být krásná, štíhlejší...mít ten den "D" naprosto dokonalý. Zpětně musím říci, že to není o tom, jak kdo vypadá, ani o tom, co má kdo na sobě, ale jak se cítí a má se rád. Tak, jak se člověk vnímá, tak ho vnímají i ostatní. Tedy pokud budete mít ráda sama sebe, bude z Vás ta radost ze života "vyzařovat" a budou Vás tak vnímat i ostatní. Dříve jsem bývala taková šedá myška, co na sobě nechala štípat dříví, ale přišla jsem na to, že tak to v životě dál nechci a musím říci, že změnou v mé "hlavě", ve vnímání sama sebe se změnil můj život. Proto ne nadarmo je v Bibli „Miluj svého bližního jako sám sebe.“ (Mt 22, 39) a není to jen o tom, že by musel být člověk nutně věřící v Boha. Přeji aby se Vám dařilo a vše dopadlo tak, jak si přejete.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?