Předsvatební krize, máte to taky?

Profilova fotka
Holky,máte to taky?U nás doma asi panuje předsvatební krize..Do svatby týden a my se nemůžeme vystát,nemůžem se na ničem domluvit...ZAčínám z toho mít docela strach..Má to někdo taky tak nebo jsme opět jediní?:-)
Odpovědět
1
2
My mame 2 mesice do svatby a v posledni dobe se veskera konverzace tykajici svatby presune v ostrejsi vymenu nazoru... desi me to...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,nic si z toho nedělejte,já myslím,že takovéhle stavy jsou před svatbou normální,my jsme se ke konci příprav dost hádali a měla jsem toho všeho dost a vztek,že všechno zařizuji já,apod. ale pak to odeznělo,byla jsem ráda,že už máme všechno připraveno a že je klid.Takže klid,chladnou hlavu a ono to bude všechno dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme predsvatebni krizi nemeli nastesti. A jeste ani posvatebni :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme ji nemeli...ani posvatebni (zatim)
Odpovědět
@titanie mame 2 tydny do svatby a je to krizovka na vsech stranach. Uz aby to bylo za nami...
Odpovědět
je to vypětí...nám se vyhla, ale nedivte se chlapům, že jsou nervés...nechte je co nejvíc v klidu, at vidí, že si berou nejlepší ženu svého života..popřípdě je v klidu navedte do patřičných mezí, s nadhledem a nic nehrotte .)
Odpovědět
Tak koukám, že je to asi úplně normální:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda doufám,že je,protože nevím,jestli bychom k tomu oltáři vůbec došli:-)Ze všeho nejvíc se oba těšíme,až to bude za náma a my budem sedět v letadle na nějakou super dovču:-)
Odpovědět
@titanie jo jo je to vsude,potvrzuji..2 tydny a taky netusim,zda vubec dojde na vec,protoze me to zacina stvat cim dal vic..:-D..ale ono se to podda
Odpovědět
My měli strašnou krizi jak se rozběhli přípravy svatby - asi 14 dní po zasnoubení. Najednou se nesmělo o svatbě ani promluvit, byl podrážděný a po rezervaci zámku říkal něco že není na tyhle obřady a bylo vidět jak je tam zpruzený, no byla jsem z toho hrozně nemile překvapená. Asi mu došlo, že to s sebou nese i nějakou práci:-D Pak si na tu představu už asi zvykl, jen opět prosazoval svůj zvyk "všechno na poslední chvíli" a u každé věci co jsem chtěla rozhodnout mi pořád říkal jak je dost času. Asi měsíc před svatbou se to zlomilo a začal se konečně zajímat. Dva týdny před svatbou už začal být i hodně aktivní a pak toho spoustu udělal a všechno dopadlo dobře, vzali jsme se, neříkám že to bylo dokonalé, ale bylo to moc hezké. Zítra odjíždíme na dovolenou a zklidníme se a všechno se vrátí do starých kolejí. Jinak u nás standardním problémem, který se se svatbou ještě zhoršil je vztah manžel a můj táta. Ve finále, ikdyž jsem se bála, že se mi rafnou v těch posledních dnech před svatbou se naštěstí nic nestalo. Prostě přípravy na svatbu jsou emocionálně strašně náročné, o tom by se dala kniha napsat. O prudící rodině apod. taky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my teda zatím krizi nemáme.. do svatby necelé dva měsíce... nejhorší to bylo ze začátku, jak píše @xdrak102 , ale né tak mezi náma jako všeobecná nálada.... naši začli organizovat, chvíli to trvalo, než jsme je usměrnili do patřičných mezí. Všechno co jsme naplánovali, bylo špatně, oni by to udělali jinak a hlavně by udělali malou svatbu, protože větší stojí peníze. No potom co jsem udělala trošku scénu, že místo aby byli rádi, že mám partnera, kterého si chci vzít a který si chce vzít mě a se kterým jsem šťastná, tak mají pořád nějaké výhrady a připomínky jak blbě to organizujeme. No asi jim to došlo a od té doby je klid a šťastné přípravy pokračují.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je to hlavně o tom,že přítel začal řešit,jestli jsem ta pravá,jestli děláme dobře,jestli se nehádáme moc...No,asi to na něj nějak dolehlo,že je to opravdu tady...Ale už je to lepší,snažíme se spolu tak nějak přežít do svatby:-),přece jen už je to za chvilku a pak snad bude zase dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tyhle stavy taky moc dobře znám..TAky máme takovéhle etapy.BYlo jich hned několik za náš vztah,nakonec jsme to ale vždycky ustáli a jsme spolu stále.TAkže doufám,že i tahle krize pomine.Ovšem když tady čtu holky,jak píšou,jak se nikdy nehádají s partnerem,jak je jejich chlap nejlepší a bez chyb,dostávám skoro depku.My máme italskej vztah od začátku,chyby máme oba a dost velký a vlastně se celou dobu tak nějak učíme spolu žít:-)
Odpovědět
@titanie No,ony si některé nemůžou vztah vynachválit a pak tu třeba čtem, že mají před rozvodem ( opakuji některé) Třeba by vás to bez té Itálie ani nebavilo
Odpovědět
Profilova fotka
tuk, ťuk, u nás krize přímo ne, ale jsou chvíle, kdy drahý začne mít stěžovací náladu, že by se na to vytento, že on vlastně nechtěl tak velkou svatbu, že jsme se měli někde vzít ve 4 a kdesi cosi....a teďka jsme se opět pohádali skrz finance, protože tchyně už asi 3 roky zadržuje drahému na účtu prachy (ještě z doby, kdy neměl svůj vlastní účet a nechával si posílá peníze k nim) a já jsem ta špatná, když do něho furt hučím, ať si je už laskavě nechá poslat, že to jsou jeho prachy a proč vůbec leží u tchyně někde na běžným účtě u spořky, když bysme je mohli už dávno zhodnotit alespoň někde na spořáku (tchánovci neumí ani požívat internetové bankovnictví a platební kartu, natož aby měli ponětí o spořících účtech). Jako nebojím se, že by se k těm prachům nikdy nedostal, je jedináček a stejně až tu tchánovci nebudou, tak všechno bude jeho, ale štve mě to z principu, že dospělý chlap si nechává ležel ladem peníze u maminky (nejde o pár stovek!), místo aby je už dávno někde investoval a měl z nich alespoň nějaký úroky. Co bylo hádek a přesvědčování, aby si založil účet vlastní! Tohle prostě nepochopím, tuhle zabejčenost, zvlášť u chlapa, co má ekonomický obor a na střední dokonce studoval peněžnictví...:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 Nemáme stejného chlapa? Až na to že nestudoval to peněžnictví :D také jedináček a také si nedokáže dupnout... táta si vzpomene, že je třeba posekat zahrada, tak syn jede tři hodiny cesty tam, poseká zahradu a tři hodiny cesty zpátky... maminka si vzpomene, že potřebuje odvézt k doktorovi, tak synáček jede... naštěstí na něj mám celkem velký vliv a už jsem tu "pupeční šňůru" hodně utáhla, ale je to boj :-S
Odpovědět
my jsme měli trochu krizi těsně po zasnoubení, kdy se řešilo místo, kapela a další důležitý věci, na nic neměl vlastní názor a co jsem řekla, to kritizoval, naštěstí docela rychle pochopil, že jestli nebude spolupracovat, tak se na to taky vykašlu a že ta svatba se sama nenaplánuje. Včera ale přišel z práce s tím, že bude muset asi na zahraniční služebku měsíc před svatbou na čtrnáct dní a ještě k tomu s nějakou novou mladou kolegyní, tak jsem neměla moc radost, ale vymyslela jsem, že bych mohla jet s kamarádkou do Itálie v tom termínu, abych moc nemyslela na to, kde a s kým se nachází můj nastávající. Nakonec z toho byla trochu hádka, protože zatímco on tam jet musí a nechce a nějaká cizí ženská ho nezajímá, já jsem sobecká, protože tady na něj mám čekat a ne se válet u moře mezi Italama.:-) Z toho zatím teda krize není, to bude možná až to doopravdy příjde.
Odpovědět
Profilova fotka
@netanel - taky tak... akorát s tím rozdílem, že nic nekritizoval, ale ani nic neřekl.. takže když jsem práskla do stolu, že si nějakou svarvu žádostí o ruku vymyslel on a že mám své práce dost - zejména po tom co mi sdelil, že obřad vlastně může zvládnout v teniskách a riflích a co platit oznámení, ýže stačí poslat smsku, že bečka bude v tolik a v tolik... no těď už s tím všechny bavím... svatbu sice nějakou echtgold nechci, ale tohle bylo moc i na mě :D... tak pochopil, že zas až taková sranda není.. chvilku ještě dělal mrtvýho brouka, ale po týdnu tiché domáctnosti už napomahá :) resp. odsouhlasí můj výběr většinou :D
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba je obrovská událost, která se dotýká nejen snoubenců, ale i celé blízké rodiny - vyhrocené situace jsou v takovém případě naprosto normální. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že se po svatbě všichni uklidní a vše se vrátí do normálu. Svatba je super zážitek, ale jsem ráda, že je to za mnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A celkem velkou.... ale nevím nakolikje to svatbou a nakolik námi... btw znáte někoho kdo rušil svatbu 2 měs před konáním? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, někdy je to peprné :-D Oba jsme lidi, co mají jasno ve svých názorech, ale někdy jsou ty názory odlišné a pak záleží na diplomacii a jakou kdo má náladu. Je to pak celkem sranda :-D Jsou to jen nervy, musíte se držet!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@koada znam :o) dokonce tyden pred svatbou ;-) - ne ja,ale jedna znama
Odpovědět
Profilova fotka
@pezotka206 tak to jsme ještě v limitu :-)
Odpovědět
Ahoj holky...myslím si, že je to všude stejné neo alespoň podobné. Upřímě se na svatbu moc těším, ale už se i těším až bude září a svatba za námi.... ono to plánování trvá docela dlouho...(v našem případě jsme se zasnoubili rok před svatbou) a chlapi to prostě nemusí. Jak se začíná blížit svatba, začínají mít i naši nejbližší tendence do všeho mluvit..tedy alespoň náznaky a přítele to docela dost prudí. Já ho na jednu stranu chápu. Přítel to má tak, že si chce vzít mě a co všechno se bude odehrávat ve svatební den pro něj není tak důležité a já to respektuji. Plánujeme svatbu tak, aby byla příjemná a pohodová...nesvázaná mnoha tradicemi a milionem věcí, které se prostě musí!!! Chceme mít čas si jen tak sednout s nejbližšími a vychutnávat si chvíle svatebního dne!!! A co se plánování týče...řeším s přítelem jen ty důležité věci....blbosti jako barvu výzdoby apod. si řeším sama. Určitě tedy doporučuji nemluvit o svatbě doma den co den a neřešit každý detail....život stejně není o detailech a na svatbě také vše nebude 100%. Držte se a krásné léto a pohodové svatby plné lásky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
upřímně? mám chuť ho zabít a to jsou necelé dva týdny do svatby :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@martiina_k tak v tomto směru on naštěstí jejich otrok není...jen ty finance...hlavní důvod byl, že bankám nedůvěřuje a že jim nebude cpát zbytečně poplatky, že jsou to vydřiduši (na škole jim v rámci "spolupráce se školou" všem zařídili "výhodné" studentské účty u spořky...no, po 5 letech, kdy ten účet vůbec nevyužíval, tak mu při zrušení vrátili z původně vložené pětistovky 150 Kč!!!). Nakonec jsem mu ukázala, že v dnešní době už existuje fakt několiv účtů úplně bez poplatků, tak se pak nechal přemluvit, ale na podpis smlouvy jsem musela jít s ním...jinak by si to taky možná rozmyslel :-D Jinak to s tou věčnou "pomocí" rodičům - tak to má nebo měl švagr...tata zavolal a on si bral z práce DOVOLENOU!!!, protože doma, 150 km od Brna, bylo potřeba pomáhat při zabíjačce...hlavně že tam byli další 3 dospělí chlapi, ale to né, to se musí čekat na švagra. Sestru to štvalo neskutečně, vrchol byl, když tam přijeli poprvé ji představit, tak tata zatáhl švagra do dílny (je automechanik) a půl dne mu on musel pomáhat v dílně a svou nastávající nechal v cizím baráku samotnou...matka lítala po doktorech, sourozenci ještě ve škole...no hrůza. Teď už je to snad trochu lepší, dost si dupla, navíc se nedávno vzali a už prostě rodina není švagr, matka, otec a sourozenci, ale švagr a ségra...a brzy navíc ještě malej svišť .-)
Odpovědět
krize?...no jéje...už je toho někdy opravdu moc..a jsem ráda,že v tom nejsme sami...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,tak my už to máme za sebou a doma opět pohoda-teda zatím:-)))Jak jsem psala,jsme dost italský pár,takže zase něco určitě přijde,ale krize je NAŠTĚSTÍ pryč:-)
Odpovědět
My krize nevedeme a to ani předsvatební...protože my jsme schopný se zjebat kvůli čemukoliv a kdykoliv, proto nějaká svatba už oleje nepřileje...ale máme tak široká a otevřená srdce... takže si velmi rychle odpouštíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Drahé dámy my jsme byli v ,,líbánkách " dva týdny :) teď už naštěstí je to lepší ,ale čím se to blíží tím jsem jak si nervnější ,aby vše vyšloa on je tak v pohod+ až mě to vytáčí:)taky jsem měla někdy 100 chutí ho zabít:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?