Předsvatební hádka

Profilova fotka
Ahoj kočky, co si o tomhle myslíte - máme cca 70 dnů do svatby a já bych jí asi s největší pravděpodobností chtěla zrušit. Důvod je jediny - můj milý mi oznámil, že svatba je úplně na nic, že je mu všechno jedno, je to jenom formalita a moc to prožívám. Takže fakt váhám. Prosím o váš názor
Odpovědět
1
2
9
A požádal tě o ruku?
Odpovědět
Profilova fotka
chlapi to tak neprozivaji
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě mě požádal o ruku. Máme téměr vše připravené na svatbu - prstýnky, oznamko, atd. Já vím, že to tak chlapi neprožívají, ale on to prohlásil ve společnosti našich známých, takže mně dost potupil. Navíc mně uráží kvůli peněž téměr pořád.
Odpovědět
Tak to chápu, je od něj podlé tvrdit, že svatba je na nic, když tě sám požádal o ruku ]-( . A v jaké společnosti to prohlásil? Asi se chtěl jen vytáhnout před klukama, ne? Ale i tak je to od něj hnusný...
Odpovědět
Profilova fotka
Byl u toho jeho brácha (mimochodem svědek z jeho strany) a další manželské páry. Já už vůbec nemám energii ve svatebních přípravách pokračovat. Tohle už začalo asi před měsícem, kdy si vymínil předmanželkou smlouvu. Vůbec už nejsem ta nadšená nevěsta. Mu je prostě úplně jedno jak budu vypad, jaké budu mít šaty na sobě atd.
Odpovědět
a zkusilas to pořešit s ním? se ho narovinu zeptej, jestli tu svatbu máš zrušit...
Odpovědět
Tak to chápu... A proč chce manželskou smlouvu? Jsou mezi vámi vyrazné majetkové rozpory? Osobně bych se smlouvy nebála, myslím, že mnoho lidí to zanedbává, ale otázka proč on jí chce... Nejlepší by bylo si v klidu sednout a promluvit si o tom... Zjistit jak to cítí, zda se opravdu chce ženit, nebo je to jen nějaký strach z blížícího se termínu svatby... Ale co nejdřív, dokud je čas... Přinejhorším to můžete odložit... A jak jste spolu dlouho?
Odpovědět
Profilova fotka
Je to od něj teda docela nefér- to bych pořešila, jak radí ivett, já osobně asi trochu zostra, protože by mě to nejen urazilo, ale i ranilo...Ale bohužel nekteri chlapi jsou takoví, ten můj v tom vidí taky jen kus zbytečného papíru
Odpovědět
Profilova fotka
To co prohlásil o té svatbě bylo na jeho narozkách. Když byl úplně střízlivý, tak jsem se ho na to optala znovu, a tak to potvrdil. Od té doby žádná romantika. Zítra to budu s ním řešit, tak uvidím a na rovinu se ho zeptám. I když dnes jsem mu řekla, že se mi do té svatby vůbec nechce, když je to zbytečnost a on mi neoponoval.
Odpovědět
Profilova fotka
Nic si z toho nedělej, když je protivný. Zeptej se ho, proč tě teda o tu ruku žádal
Odpovědět
vies, mala by si byt k nemu otvorena a narovinu mu povedat,ze ked pre neho je svadba len formalita,tak ci to vazne netreba zrusit,lebo len kvoli formalite sa brat,je totalne na hlavu postavene..... a ako dlho ste spolu? ja by som takuto poznamku nemohla prijat......a co to znamena,ze ta uraza kvoli peniazom?? to by som ho s prepacenim nechcela.....a urcite , keby som pred svadbou mala otvorene otazky s partnerom, bud by sa pozitivne vyriesili,alebo by sa svadba jednoznacne zrusila..pretoze pre mna je svadba najkrajsi den v zivote,ktory prezijem len raz za zivot. ;-)
Odpovědět
Já bych mu normálně řekla, že to zrušíme. Uvidíš reakci, jestli bude souhlasit, tak můžeš být ráda, že sis ho nevzala a když se mu to rozleží v hlavě a řekne že si tě vzít chce, tak pohoda ne?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já bych to nějak neřešila...A neměl nějakou skleničku předtím,to je prostě obyčejnej chlap :-D Jak cítí,že už mu zbývá jen pár okamžiků svobody,tak kolem sebe mrská :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To se ho teda zeptám. On tvrdí, že svatba je důležitá pro ženu, pro muže prý nikoliv.
Odpovědět
ferinka: :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme spolu skoro 1,50 roku, z toho přes půl roku spolu bydlíme, navíc plánujeme miminko, to ale asi teĎka padá. Předmanželkou smlouvu si vynutila na něm jeho rodina, a to proto, že on mám byt, auto, půlku chaty, zahrádku. A já nemám prostě nic podle něho a celé jeho rodiny. Takže v případě rozvodu, nedostanu nic.
Odpovědět
Tak to já předmanželskou smlouvu chci taky. Přišla jsem s tím já, přítelovi je to docela jedno, podle mě je to praktické a spravedlivé, protože přítel podniká. Nemyslím si, že bys v případě rozvodu nedostala nic, záleží na tom, jak tu smlouvu sepíšete ne?
Odpovědět
Profilova fotka
myslim ze je nejlepsi kdyz je svatba uplne iracionalni zalezitost:) ja bych to nechala par dni vyhnit, a pokud se nic nezmeni tak to s nim zacala rozebirat. Ono horky reseni situace hned vede jen k hadkam a ne k reseni... dejte si oddych a oba si to v klidu rozmyslete...
Odpovědět
vies ja hrozne neprijimam predmanzelske zmluvy,to by mna len presvedcilo o tom,ze si nemysli,ze by sme zostali dlho spolu , a preto chce byt isteny,aby si nedostala to co ma on......ma otvorene dvierka a nechava si ich aj pri vstupe do manzelstva....to neni pekne..... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tu smlouvu už jsem obrečela, ale i s tím bych souhlasila. Peníze sice máme vyřešené, ale stále mně uráží s tím, že mně musí živit, atd. A po svatbě nebudeme mít společné peníze, to je taky sranda. On má jako manažer více než já jako účetní.
Odpovědět
a v poslednom rade,ty musis sama vediet, ci sa mate skutocne radi,alebo su tam stale zadrhely..... a dobre si to vzdy treba rozmysliet........ ;-)
Odpovědět
Tak to není pěkný... 8-( Má o pár peněz více a takhle machruje... To bych tu svatbu s ním ještě pořešila, je to přecejenom většinou na celej život
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavne nechapu, proc te teda zadal o ruku!
Odpovědět
Profilova fotka
Já si bez něho nedovedu představit zbytek svého života. Ale on mně vůbec neuznává jako osobnost. Asi jsem já střelená, že si ho chci vzít. I když vlastně nevím, protože fakt ten pohár trpělivosti už u mně přetekl tím, co jsem se dozvěděla co si myslí o svatbě. A hádky okolo svatby už začaly daleko dříve. Protože on si nechá skoro všechno zaplatit od svojí mámy a já jsem ta nejhorší před jeho rodinou, protože jako nevěsta bych měla platit celou svatbu já. Je mi 31 let a od 8 let kdy mi umřel můj otec žijeme do teďka s mamkou sami.
Odpovědět
Já si myslím, že jenom machruje...nemá problémy v práci? Přece jestli se svatbou přišel on, tak tě musí mít rád! Kolik mu je?
Odpovědět
zasnoubena, prepac ale ja by som od neho utekala co najdalej... nechcela by som sa vydat za muza ktory by mi stale pripominal ze zaraba viac a ja nemam nic... ver mi ze existuju aj taki ktori to nerobia ;-) on sa po svadbe urcite nezmeni a potom si budes vycitat ze si do toho sla a budes nestastna... fakt si to dobre rozmysli! drzim ti palce!
Odpovědět
Profilova fotka
ferinka, joooo,kdyz jsou napity tak jsou maseri... a jinak: to,co nabydes a vlastnis pred uzavrenim manzelstvi je jen a jen tvoje, spolecny majetek se pocita az do snatku,takze o cem mas tu smlouvu teda??
Odpovědět
Ahojky, no to je teda síla, co tady píšeš, to bych si teda ještě rozmyslela, nechápu, jak někdo kdo tě má rád ti může něco takovýho říct, mě vždycky říkavali, vem si sobě rovnýho, a ty peníze po svatbě, to jako si představuje, když budete mít mimčo, že ty koupíš napůl plíny a napůl on?
Odpovědět
Zkus ho trochu podusit, řekni, že v takovém případě na svatbu kašleš a hned budeš vědět na čem seš. I když to může bolet... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Za a) to je podle mě naprosty nesmysl, ze by svatbu měla platit jen nevesta (hosti od zenicha taky budou jist, pit, bavit se!). B) mela jsem pritele, taky me neuznaval, porad me shazoval, delal si ze me srandu...taky nam to (nastesti) po roce skoncilo. Vis, jedna vec je, ze si to cely s nim asi jeste promysli, druha vec, mozna ses unavena z tech veci kolem svatby a treba to vidis horsi, nez to je, protoze jsi ted zklmana pritelovym pristupem...
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?