Pochybnosti ?

Ahojky holky.... :) jak to máte s předsvatebním stresem, úvahami a pochybnostmi?:) u nás se to pomalinku začíná lámat přes koleno (2měsíce)a mě začínají pomalu, ale jistě dohánět černé myšlenky... no možná o něco rychleji, než pomalu... Jestli je to ten praví, jestli ho do dne D, třeba neumlátím pompomem,případně jinou výzdobou, jestli je to opravdu to co chci... (Podotýkám u nás to je trochu naopak, já to k životu nijak moc nepotřebuju a ani to nepovažuju jako ,,nutnost,, ale přítel asi i tím, že je voják.. to má nastaveno jinak) a já se tak trochu začínám plácat v tom, co dál.. co se tím změní a nezmění... vím, že lepšího chlapa, co semnou vydrží:) budu těžko hledat, ale ... ten červík tam někde..... L.
Odpovědět
Ja pred svatbou netrpela moc stresem, co se tyka pochybnosti, to spis ohledne zarizovani. Ale cim jsem si byla uplne jista, byl a je muj manzel. O vstupu do manzelstvi a spolecnem zivote jsem nemela duvod pochybovat...
Odpovědět
Myslím, že ti tady většina holek bude radit, že pokud máš pochybnosti, abys od přítele odešla (takových diskusí je tu bohužel hodně a já jen doufám, že se těmi radami nikdo neřídí..). Podle mého jsou lidi, kteří jsou váhaví a prostě někdy pochybují. Jiní jsou si svým rozhodnutím 100% jisti. Ani jedna varianta není ideální.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Je rozdil mezi tim, zda-li si nejsi jista tim koho si beres a tim ze jsi pred svatbou trochu nervozni. Me prijde ze u tebe je to spis ten druhy pripad. Pritele nikde nespochybnujes, coz je dobra zprava :-) To ze te popadla trochu panika typu jezismarja tohle je jedinej chlap s kterym do konce zivota budu, to je normalni si myslim. Kdyz se nad tim clovek opravdu zamysli, tak to muze bejt docela drtiva predstava. Ale tim bych si nelamala hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že každý může mít občas pochybnosti. Pochybnosti o tom, jestli je ten můj ten pravý sice nemám, jsme svoji už 2 roky, ale zase mě mrzí, že už nejsem zamilovaná, jako kdysi, ale zase je tu hluboké pouto... Někdo by to možná považoval za důvod k rozchodu, ale to bych se potom rozcházela pořád :-). Nedej se zvyklat názory, že když pochybuješ, není to ten pravý, někdo je od přírody váhavá povaha a pochybuje občas o všem.
Odpovědět
@lucciis Já myslím že trpíš normálním předsvatebním stresem jako mnoho jiných nevěst,nelámala bych si s tím hlavu:-)
Odpovědět
Pochybnosti má každý, taky jsem měla občas černé myšlenky, ale není to konec světa... Tady Vám ta cesta teprve začíná a jestli někdy uvidíš konec, tak existuje něco jako "rozvodoví právníci" :-D :-D :-D
Odpovědět
My se bereme za 6 tydnu a pochybnosti vubec nemam. Zadny cervik nikde nehloda a na nas den se hrozne tesim. Ted jsem trochu zazmatkovala s kytkou :-) , ale zatim nemam ani predsvatebni stres. No, furt si rikam, ze uz to musi prijit a jestli ne,tak budu jen rada. Kazdopadne o svem nastavajicim pochybnosti vubec zadne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?