Nevěsty XS, jak vám padnou svatební šaty?

Profilova fotka
Taky jste drobné a maličké? Jak vám padnou šaty? Bojím se že budu vypadat vychrtle. :-(
Odpovědět
Taky jsem hubeňour :-) Neboj, chce to jen zkusit, co sedne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechávám si šít:) můžu doporučit, budu mít krásné šaty z hedvábí za 12tis (vyjde jako půjčení) a vychrtle nebudeš vypadat, záleží na střihu, naopak prodáme krásnou postavu, ne?:) Akorát doporučuji asi rukávky k naší postavě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Padly mi akorát, měla jsem je šité na míru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna Chtěla jsem rukávky, ale nikde nebyli šaty s rukávkama které by se mě líbili :-( A toho se právě bojím, že když je to bez ramínek a rukávku tak vypadají ruce vychrtle a ty ramena ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
toho jsem se taky bála a přesně, taky mi v žádným salonu nepadly ty rukávky, prý je ale pak upravují na míru. Ale, jak mi je šila švadlenka, tak jsem si vymyslela, co jsem chtěla, ona poradila, mám za sebou několik zkoušek a šaty perfektně sedí a já jsem nadmíru spokojená:) jen se bojím počasí:/ a nebo bolerko
Odpovědět
Profilova fotka
Já tedy nejsem maličká, ale docela hubená a taková placatá a nechtěně jsem před svatbou ještě pořád hubla - zhubla jsem dokonce i po krejčovské zkoušce šatů, takže na svatbě mi lezla push-upka, kterou jsou posléze musela sundat, páč mi byly šaty trochu volnější :-) Naštěstí nic nevypadlo ani při házení kytice (teda ne že by bylo co:-)) Ale neměnila bych, ovšem jak čtu výše - ramínka tyhle problémy docela vyřeší.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechala šít a měla jsem bez rukávků, vše vyřešila všitá push-upka a kostice, viz moje album a rozhodně jak píše @mianna - skvěle se dá prodat postava, stačí odhalit nohy, vysoké podpatky a je vystaráno. Všichni šatičky obdivovali, v salonu mě sedlo málo co, vždy by se musely šaty upravovat, takže doporučuji nechat ušít. :-) Mám i ušité bolerko, ale to jsem neměla ani jednou na sobě, bylo vedro :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně. Salony - nabízeli mi upravit šaty vel. 36 nebo i dokonce 40 =-) to mi přijde škoda, zprasit šaty a ještě to vypadá přešitě a že Ty jsi špatně formovaná, a přitom to jsou šaty ;-) taky nejsem nijak malá (168cm) a myslím, že vypadám dobře i v dlouhých :-D škoda nenechat vyniknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eleonora33 Já už mám moc hubený nohy na to abych je ukazovala, díky bohu že pravý svatební šaty jsou až na zem :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?