Nespavost mesic pred svatbou

Profilova fotka
Ahoj holky Tak za mesic mame svatbu a ja uz z toho nemuzu spat :-( Ikdyz chodim spat pozdeji tak kolem treti se vzbudim s plnou hlavou myslenek a nemuzu uz usnout. Prosim nemate nejaky trik abych spala ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda mám štěstí, že i před opravdu hodně stresujícími událostmi spím relativně dobře :-) Ale když jsem v napětí, tak mám několik osvědčených tipů. Večer si dám relaxační koupel s nějakým aromaolejem a opečovávám se (peeling, maska na obličej, na vlasy...). Nebo si zapálím aromalampu, uvařím třezalkový čaj a pustím si nějakou pomalou hudbu. Nebo si před spaním pustím pohádku :-) Když je hezky, tak se snažím aspoň na chvilku vyrazit ven. Když je nejhůř, tak nějaká pilule. Přítel si do ciziny bere přírodní prášky na spaní, nejsou návykové, takže se občas dají vzít. Ale hlavně je důležité si to prostě tak nebrat. Přece svět se nezboří, když se něco nepovede :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teplé mléko s medem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě fyzicky se zničit :) jdi si zaběhat 10 km, dej si horkou vanu a na nějakou svatbu a stresy z ni si ani nevzpomenes :) nebo jakkoliv jinak vycistit hlavu :)
Odpovědět
@jannetta85 To chce se pořádně fyzicky unavit. Já se bála že nebudu spát v noci na den svatby,ale padli jsme do postele totálně utahaní,a spali jsme jak zabití :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já trpím nespavosti poslední asi dva měsíce - ne kvůli svatbě, ale kvůli práci a jiným starostem...nemůžu usnout...usnu ve 3,4 ráno...už jsem zažila i komplet probdenou noc...stává se mi to 2-3 za prac.týden...fyzická aktivita na mě nepůsobí (trénuju 5x týdne - 4x běh a 1x posilko... Dneska jsem opět nemohla spát a to jsem měla v nohách skoro 19km)...ale trochu na mě působí víno (i když včera taky ne)...a kamarádka mi má poslat nějakej super bylinkovej čaj...a ještě zkusit čtení (knížku, ne časopis)... Každopádně já taky hledam ještě furt účinný lék :-/
Odpovědět
Holky, nespavost je fakt mazec. Ja jsem takhle byla rozhozená se střídáním denních, nočních a ze stresu. Pomohly mi bylinkové kapky na nervy. Tím, že se dá do pořádku nervová soustava, člověk se celkově tak nějak "upraví". Zklidnila jsem se a spíííím ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?