Nervozita nastávajícího před svatbou. Jsem v tom sama?

Profilova fotka
nevim jestli jsem v tom sama ale co se svatba blíží je muj nastávajcí čím dal tim víc nervozní.hádáme se kvuli každý blbosti.připadá mi že se mu dochází že už nebude svobodnej :-D ne že by to bylo nějak hrozný ale nervuje tim i mě ]-(
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Reni, není to podle mého tím, že si uvědomuje ztrátu svobody. Je to tím stresem a tlakem, já zažívám totéž. Oba jsme napjatí a vybuchnem každou chvilku i při malé zámince! Neboj, už to budeš mít brzy za sebou a bude zase dobře!
Odpovědět
Ahojky, tak to mi povídej :-))) Jsme na tom úplně stejně, ne jenom datem svatby, ale i po psychické stránce :-))) Neříkám, že je nervózní jen on, doléhá to na nás oba. Nemyslím si, že by se ale bál ztráty svobody :-))) Zrovna dneska jsem na netu četla následující příspěvek :-))) "Nenechte se mýlit, svatební cesta rozhodně nepatří minulosti. Naopak - svatba a stres s ní spojený patří na nejvyšší příčky v žebříčku "stresových faktorů v životě člověka" a svatební cesta by měla být odměnou za to, že jste všechno tak perfektně zvládli. V žádném případě ale svatební cestu nepodceňujte a neodříkejte si ji. I když musíte šetřit, čekáte rodinu nebo nemáte čas, vždy se najde řešení a možnosti, jak si společný odpočinek dopřát." Takže hlavu vzhůru, rozhodně v tom nejste sami a taky si kolikrát říkám, jak se nám všem uleví, až budeme mít všechno za sebou :-))) Akorát mě trošku děsí počasí. Dle nejnovějších předpovědí nemá být úplně nejlíp, tak já nám to počasí zkusím objednat, ať se na nás aspoň trošičku přijde podívat sluníčko :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
jenže mě se tyhle přípravy líbí uplně nejvíc.svatební den uteče jak voda a pak už nebude nic...vlastne bude x-) ale víte jak to chci říct.ty přípravy jsou na tom to nejhezčí....já mu povídam o jmenovákch a ani nereaguje a čte si noviny....ja bych ho přerazila :-)
Odpovědět
To už je úděl chlapů, že takovéhle věci jdou mimo nich :-))) Tím ale nechci házet všechny do jednoho pytle... Můj brouček zařizuje, vyřizuje a obíhá všechno se mnou, ale taky má stavy, kdy svým způsobem jakoby šlo všechno taky jen tak oklikou kolem něj :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zrovna dneska na mě padá pořádná depka...brouzdám tu na beremese a jsem hotová z toho, jak si to všechny užívají...ááááchjoooo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já mám taky stejný datum a asi stejného chlapa. :-( Miláček mě taky štve - nejen, že když se zmíním o svatbě, tak je mu špatně, protože je to prý velký životní krok (4 roky se mnou chodí a to není důležité?), bojí se, o víkendu jsme byli na zámku a tam bylo asi 5 svateb, vůbec byl protivnej, odmítal se mnou a s mamkou koukat, prý to na něj nějak doléhá. Vůbec jsem nevěděla, že je takový citlivka. Já jsem relativně v pohodě, ale to jeho chování mě dráždí. Taky mě mrzí, že to končí, přípravy jsou nejlepší, těšení taky, nevím, čím se pak zaměstnám.
Odpovědět
A ty si to neužíváš? Nezoufej, takový stavu máme asi všechno, že bychom nejradši od všeho utekly :-))) Ale přitom je to to nejkrásnější období, jaký jsem kdy v životě prožila :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
No tak já se včera dozvěděla, jak to jeho fanynky obrečí... ]-( utahuje si pořád ze mě. Taky se moc nemůžu doma zmiňovat o svatbě. Občas ho to chytne a kochá se nad prstýnkama, ale v zápětí dodá, že to má zpečetěný... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
majkali...semnou se minulý týden nebavil celej den..když sem se ho ptala co mu je....mel akorát připomínky že je neumitý nadobí atd..byly tam asi čtyři talíře a já dělala jmenovky na stůl....když sem se ho ptala proč si me teda bere řek že je skoda že to nejde vrátit...pak se mi teda omluvil ale vypadalo to na rozchod.myslela jsem že ho utluču.
Odpovědět
Profilova fotka
boadella..tyyjo jak to tak píšeš uplně slyšim toho svýho...ten muj se snad teší jen na to pívo a párky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
rennca: tak to je přesný. Když se baví o svatbě, tak hlavně o tom, kdo je pivař a kdo bude frťánkovat...ale aby řešil, jestli mám mít na krku perličky, nebo řetízek, to nee :-D Si dělám srandu, ale tohle pro mě, kojící maminu vůbec není důležitý :-|
Odpovědět
Profilova fotka
co se týče oblečení a kytek a tabule to taky řešim jen já.my jsme párky vůbec něchtěli dělat ale ty si musel prosadit.jo a když mu řeknu kolik bude stát kosmetička, kadeřnice, nechty tak šílí.....a že mi stačí ty moje a že at mě učeše ségra....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to jsme řešili včera. Jsem se objednala ke kadeřnici a říkám, že jdu i na zkoušku. Ale zase v tomhle ten můj chce, abych na ten den trochu vypadala. Já přes den hodím vlasy do culíku, natřu řasy a je to. Tak to se mu nedivím.
Odpovědět
Profilova fotka
taky chci být ta nejkrásnější ale pro něho bych měla být nejkrásnější i v teplákách...kdyby u toho neměli aspon takový keci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
renco: Mě Martin taky občas řekne něco hnusnýho. On se neumí rozhodovat, když má něco koupit, odkládá to, je hrozně nerozhodnej a svatba mu přijde jako životní rozhodnutí, tak by prý potřeboval víc času. O víkendu mi řekl, že jsem ho do svatby natlačila, že chtěl ještě rok počkat, že nechápe, když nechci hned dítě, proč se do svatby tolik hrnu. Brečela jsem jak želva, pak se omluvil. Prý měl krizi, chudáček, přitom s prstýnkem naklusal sám, chtěl církevní svatbu a teď couvá. Taky mi řekl, že si mě teda vezme, když už je to zaplacený, tprý neví, co tam bude celej den dělat, tak jsem to všechno málem šla rušit. o nějaké pomoci nemůžu mluvit. Ale snažím se být nad věcí.
Odpovědět
Profilova fotka
holky buďte v pohodě, je to krááásnéééé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
majkali: Klid, to přejde. Někteří chlapi to prostě hůř zvládají a jsou strašně nervozní. Ten můj byl ještě nedávno to samý, při jakékoliv zmínce o svatbě házel ksichty a odmítal se na čemkoli podílet. Teď se teda naštěstí zklidnil, ale možná je to tím, že už o svatbě tak moc nemluvím - vykecám se tady a doma je klid ;-) Asi i díky tomu se začal zapojovat do příprav a pořád sonduje, co je ještě potřeba zařídit.... Asi holt musí mít pocit, že na vše přišel sám (jako každý chlap). A o našich známých ani nemluvím, je to krásný pár a mají se moc rádi, ale tak měsíc před svatbou na svou nastávající tak hrozně sprostě ječel, že jsme nechápali - ale po svatbě už byl zase milý a hodný jako předtím - prostě předsvatební deprese :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to měli taky tak, ale neřešila jsem to, pak najednou otočil a před svatbou mi pořád říkal, jak se těší a mluvil o svatbě víc než já (a to už je co říct)
Odpovědět
Já se těším jako malá holka (mám to za 37 x-) ) a to těšení si hrozně užívám, ale von ne. Připadá mi, jako by mu to ještě nedošlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no já mám občas krizi, když mám pocit, že jsem na to všechno zařizování sama (i když to až tak moc není pravda) a mám pak takovou pichlavou náladu, ale to je opravdu výjimečně, na svatbu se oba těšíme, o víkendu jedeme kupovat oblek až do Drážďan, miláček si to užívá :-) Když tak čtu ty vaše trable, tak můžu mluvit o štěstí, že jsme oba (zatím) v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
vivian: chlapi jsou pomalejší, určitě mu to dojde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mimu to doslo docela rychle.nejhorší je že když jdeme někam s kamarádama....má vetšinou svobodný tak si ho akorát dobíraj.nebo naopak ty ženatý zase varujou...pak se mu ani nedivim že se mu do toho nechce a má deprese.pritom se riká že manzelstvím svobodu nestracíš ale naopak ji získáváš(mysleno tak že když spolu chodíte hlídáš ho víc než když ste manželé)
Odpovědět
Profilova fotka
Nojo, holky, snažím se být nad věcí. Miláček se vypařil do hospody a ve dveřích mi řekl, ať sestavím seznam jeho příbuzných, komu jsme ještě neposlali oznámko, takže jsem doma sama a je mi smutno, ještě, že mám net. Prý je s kolegama. Kašlu mu na seznam. Zítra jdu na zkoušku šatů, tak se těším. Taky bych chtěla mít takové štěstí, jako některé slečny, bohužel, je to nervák. Ale slíbil mi dneska 2 svatební cesty, hned po svatbě do Tater na týden a pak hned šup do Španělska.
Odpovědět
Profilova fotka
majkali:z toho si nic nedelej.ten muj zase spí =-) my jedem na svatební cestu až přístí rok.nejak nam na to už nezbyde rozpočet.taky jsem nastoupila na nové místo tak nemám ani dovču.chtela bych jet do keni ale ten muj ne.navrhnul orion exprese do Bukurešte...ani omylem.nebudu trávit svatbení cestu ve vlaku
Odpovědět
Profilova fotka
No to ten můj taky rád vlaky, ale tohle si netroufl, vyhodila bych ho s tím. Tak nějak mám depku a nevím, jestli mu mám utrhnout hlavu nebo se na všechno vykašlat. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
taky si to neprosadil.já chci jet nekam k mori.'Majkali hlavu vzhuru byli težší chvíle ne?a hlavne budou.Rikám si teda ja....je to snima des ale nadruhou stranu si rikám že když mi do tý přípravy nekecá můžu si to vše zařídit sama podle svých představ.on stejně žádný nemá.jen se ožrat ]-( jeste že máme dvojitou svatbu a já to můžu řesit se segrou. ty se na to urcite nevykasli..spíš mu utrhni tu hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to je výstižný, že žádný ředstavy nemají, jsou hold podřadnější a nedodělaný stvoření. Můj přítel moře nesnáší, je to asi poslední naše společná dovolená u moře, už se mnou nechce jezdit.
Odpovědět
Nápodobně . . . můj chlap je na zabití a já nejvíc trnu jaký bude ve svatební den. Jestli se bude chovat stále tak, že se ho to netýká, asi tam snad k tomu oltáři ani nedojdu. Mám naprostého neromantického barbara, tak o to s ním ještě hůř . . . :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No to je výstižné, taky jsem mu řekla, že pokud se o svatbě hodlá tvářit takhle kysele, kašlu mu na to. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska: Jsme na tom s tou romantikou partnera úplně stejně. Nejhorší na tom je, že mi tvrdí, že takový jsou všichni chlapi a když mu řeknu, že to není pravda, že tady čtu, jak některý umějí být fakt romantický, tak mi na to řekně, že už je na to starej! Někdy je fakt na zabití, ale moc ho miluju, tak se s tím holt musím smířit a romantiku očekávat jen z TV! :-D Jo a k moři bych ho nedostala ani párem volů - nesnáší vedro!
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?