Necelý měsíc do svatby s js mam pocit, že nic nemám :-/

Milé dámy, potřebovala bych slyšet vás názor na to, jak moc v pytli jsem. Máme ani ne měsíc do svatby, Já stále nevím, kolik bude hostů, protože budoucí tchyně bude dávat koláčky 14 dní před svatbou spolu s oznámením a pozvánkou, takže oficiální potvrzení účasti nemáme (nástřel počtu osob ano).V týdnu budeme domlouvat schůzku v restauraci ohledně celého dne, včetně rautů, obědy atd., nemáme vybranou hudbu na první tanec (vůbec nemá predstsvu), ženich nemá košili, protože má stále dost času na ozkoušení obleku s botama a následné doladění, teď mi navíc vybuchl dort, paní, co mi ho mela péct, dostala darem dovolenou, takže narychlo budu shánět někoho, kdo upeče dobrý dort za rozumnou cenu. A je další kupa maličkostí, které nejsou, bohužel js i svědkyně chodíme do práce, tak na to není uplně 100%času. Chjo:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jestli ti to pomůže, ale jsme na tom stejně... ;) ženich si teda košili koupil včera (dokonce 3), a na dort a ostatní služby se stále spoléhám, že budou. Ale jsem ve střehu a očekávám zprávy s výbuchy... Stále si všechno ideově chystám, praktických činností mě moc neužije (třeba konečně vybrat ty úvodní tance a hudbu na obřad všechnu). Tak - zítra!!! uděláme všechno, jo? :-D ;-)
Odpovědět
Buď klidná, já mám svatbu za necelý měsíc, resp. 3 týdny a třeba oblek pro ženicha nemáme, košili, boty... počet hostů taky nevím, hudbu taky ne... výzdobu nemám, nic...takže pohodaaa ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechapu toto...ale hlavne ze mate cas chodit na beremko:DD
Odpovědět
@nikolatumova tak v půl jedenácté večer asi nevyřešíš, kdo ti upeče dort a nepůjdeš kupovat košili, že jo :-D
Odpovědět
Holky v klidu, mě minulý týden vybouchla kapela, tak už jsem se smířila s tím, že bude reprodukovaná a dneska mi volali ze salónu, kde si půjčuju šaty, akorát jsem nebyla u telefonu a pak jsem se jim už nedovolala, tak doufám, že mi neřeknou, že si mám jít přijet vybrat jiné šaty, protože je nějaká nevěsta přede mnou zničila :-D ]-(
Odpovědět
@nikolatumova bohužel všechny moje nedořešky jsou takového rázu, které jen tak na koleně nevyřeším. Partner je dost pracovně vytížený a navíc výběr košile bohužel není jen o tom zajít do krámu a koupit, ale neotrávit ho hned v prvním obchodě a sehnat správnou velikost na drobnějšího chlapa, to je oříšek :-) Spíš jsem doufala, jestli na některou z věcí nemá nějaká nevěstinka fígl, jak to bravurně vyřešit a nezbláznit se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elkak Zkus Sterboholy - fashion aréna - Carlo Caddeo, tam mivame úspěch, nebo park avenue - tam maj hezky, cenově přijatelný a je to kousek od sebe ;) + samozřejmě rada dalších v jiných finančních vysinach. To by mohl psychicky zvladnout ;-) Nebo mě napadá - delegovat podobne povinnosti třeba na tchýni! Třeba ví jak ho udržet i ve 3.kramu nebo kde vzít dort apod... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolatumova Během studia na VŠ jsem zjistila, ze to ma i název- prokrastinace :-D
Odpovědět
Naprosto s Vámi soucítím, jsme na tom stejně... s tchýní úplně nevycházím podle mých představ, takže jsme si koláčky taky dělali sami a ona si bude péct svoje a rozdávat je až týden před svatbou. My taky tak úplně nestíháme, protože já i přítel jsme byli v podstatě pořád v práci, teď je pro změnu zase přítel na nemocenské a já v práci, takže můžeme zařizovat jenom když má přítel vycházky a já teď jdu ještě 2 soboty za sebou do práce, takže se toho taky moc nezvládne, svatbu budeme mít 8.8. a dovolenou budu mít až 3 dny předtím, jo a 1.8. kdy budu v práci bychom si ještě měli jet pro prstýnky. Takže nebojte, nejste určitě jediná, už taky trochu schýzuju, zdá se mi o svatbě, tuhle se mi zdálo, že jsme na oznámení napsali špatné datum tak jsem hned po probuzení kontrolovala, jestli tam je opravdu to správné - naštěstí bylo :-)
Odpovědět
@elkak Není čas na paniku, ale organizaci!:-) Nevím jaký chcete dort, ale např. v Hájek & Hájková vám ho určitě udělají dle vašich představ a v podstatě kdekoliv jinde. Košile? Pokud už někdy nějakou měl, jdou objednat přes internet, ale doporučuji si vytipovat obchod a pak vyjet na rychlý nákup. Manžela jsem brala do Fashion areny ve Štěrboholích a koupili jsme nádhernou champagne košili a i oblek. Můj táta si tam také koupil oblek a košili, jen jsem tam nesehnala kravatu. Ty jsem kupovala jednu přes internet a druhou v My - tedy v Máji asi za 250,- Kč. Táta obleky nenosí a na to jednou to stačilo. Mně by spíš vadilo to nepotvrzení účasti. Po odeslání pozvánek jsme dali hostům měsíc čas na potvrzení účasti a na výběr obědu/jídla a pak jsem těch pár lidí zaurgovala a bylo to. Jen to tak na max den práce, takže se drž, nepanikař a organizuj!:-)
Odpovědět
Holky omlouvám se, ale normálně jste mě potěšily :-D Vím, že by člověk neměl mít radost z cizího "neštěstí" , ale jsem ráda že v tom nejsem sama ;-) :-D Taky mi toho ještě moc a moc chybí. košile a kravata pro ženicha s snad sežene teď v sobotu a to ostatní....oznamko, přesný počet hostů, doladit ubytko, sehnat kytku, vymylet jak a kde se pořádně sejdem, udělat vývazky atd atd....uaaaa. Hlavu vzhůru!!! Určitě to všecko zvládneme. Navíc svatbu máme u našich (asi 130 km) a není sranda se tam dostat, kor když jsme oba furt v práci.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mýho to chce seznam. Termín svatby sice máme domluvený od ledna, ale do teď se nic nedělo, protože budoucí manžel (to slovo se mi táááák líbí:) ) pořád neměl čas nebo byl línej. Tak jsem to prostě sepsala a můžu si odčmrkávat a myslím, že to půjde rychleji od ruky. Ráda bych měsíc před svatbou měla většinu hotovou takže si taky musíme máknout.
Odpovědět
Článek se načítá
Milé dámy, děkuji za podporu, jsem ráda, že "v tom" nejsem sama! Seznam máme už rok, dokonce tabulky podle jednotlivých "oddělení", jen mě teď trochu děsí, že ne u všeho mám fajfku :-) Košili snad zvládneme teď o víkendu nebo příští týden (tchýně v tomhle moc fungovat nebude, bydlíme v jiném městě), proběhneme město a OC, přinejhorším máme Polsko za humny a v butikách mají také pěkné věci. Dort zkouším přes tchýni, tak se uvidí. Kapela i hudba na obřad je v řešení, fotograf OK, s hosty toho zatím nic nevyřeším, ale uvidíme, jak moc dopředu bude restaurace potřebovat přibližný počet osob na večer. @zuzekk prokrastinace se mi náhodou velmi vyplatila, studuju a pracuju zároveň, takže zařizování a vymýšlení byla ideální příležitost pro odložení učení na potom :D @ajlliinka To určitě zvládnete, budu na Vás myslet. Také mám proacvní víkendy, partner je zase v týdnu v práci dlouho, tak se také moc neshodneme. Ale ono to dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
my zvládli svatbu nachystat za dva měsíce od potvrzeníé termínu na zámku, takže rok dopředu seznam a měsíc do svatby je podle mě pohodička :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební oznámení, jmenovky na stůl, vizitky již máte? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?