Naplánuji svatbu

Milé budoucí nevěsty/ženichové, velice ráda plánuji oslavy, večírky, všemožné události a samozřejmě i svatby. Mám pro to zvláštní cit a nadání - organizace je něco, co mě neskutečně baví. Svatba kterou jsem plánovala byla skutečně bez chyby - že bude opravdu výjimečná jsem věděla, ale to, že za mnou chodili lidé, říkali, že to byla najkrásnější a nejdokonalejší svatba na které byli - v to jsem ani nedoufala a tehdy mi to docvaklo - je to něco, co mě naplňuje! Bohužel v téhle zemi se tím nedá příliš uživit, ale ráda někomu naplánuji/ pomohu naplánovat svatbu, oslavu, párty, večírek.. cokoli.. jen pro zábavu a třeba i jako zkušenost do životopisu :)
Odpovědět
Mno, možná kdybych věděla, že svatba se musí plánovat, tak bych za Váni přišla, ale bohužel už je pozdě.....svatba se nám nezdařila a další pokus není....
Odpovědět
@aechmea Nezdařila? To mě moc mrzí :( Co se stalo?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že organizovat svatby baví mnohé z nás (možná všechny?) :-) Asi se tím všechny neuživíme, ale zase když tě to opravdu baví a půjdeš si za tím, není to zcela nereálné :-) Já bych na svatbu potřebovala někoho, kdo umí kromě češtiny ještě italsky a anglicky na "zorganizování" hostů v některých momentech, kdyby to náhodou byl tvůj připad, tak se můžeme zkusit na nějaké pomoci domluvit :-)
Odpovědět
@iloveweddings To je na delší povídání a nechci tím nikoho zbytečně otravovat, ale pozkušenostech bych si někoho takového asi najmula. Snad se vám podaří se uchytit.Přeji hodně štěstí. :-)
Odpovědět
@hm17 To jsem si také myslela, ale divila by ses, kolik budoucích nevěst to nebaví, nemá na to nemá čas, nebo zkrátka pořádně neví co a jak.. Sama jsem se divila.. :) Co se týče angličtina, tu ovládám velmi dobře, manžel zase italštinu, napiš mi do zpráv o co konkrétně by se jednalo :)
Odpovědět
@aechmea Vůbec nikoho tím neotravujete, opravdu mě to zajímá.. Pokud se s tím chcete svěřit, napište mi do zprávy :)
Odpovědět
@iloveweddings Jste milá, děkuji. Uvažuju o tom, založit diskuzi na téma "kterak si nezkazit svatbu aneb rady nad Zlato"... :-) .Zní to asi úsměvně, ale jsou tu nevěsty, které to opravdu mrzí , že se něco nepovedlo a není jich málo....Tak by nebylo špatné poradit těm nastávajícím, čeho se vyvarovat a na co si dát pozor. Mají jen jeden pokus.....
Odpovědět
@aechmea Myslím, že spoustu z nás by to zajímalo. Ale samozřejmě záleží na vás, jestli o tom chcete mluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
@aechmea To je rozhodně dobrý nápad :-) Taky se takové rady snažím sbírat, ale kdyby někde byly uceleně, hodně by to pomohlo!
Odpovědět
@aechmea to mě mrzí:(
Odpovědět
@hm17 Opravdu?
Odpovědět
Profilova fotka
@aechmea Jestli je to opravdu dobrý nápad a ocenila bych to? Každopádně! Kvůli tomu jsme přece také tady, pro inspiraci a pro "know-how" :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@nikca92 Pokud by to někomu mohlo pomoci, tak rozhodně ano....Nepřála bych žádné nevěstě, aby se cítila jako já, když čtu, jaké to všechny měly krásné a super a pohádkové a já jen přemýšlím, co jsem udělala špatně, že to takové nebylo....Pokud se najdou ohlasy, že by to bylo prospěšné a užitečné, tak to fórum pro vás holky založím.... :-)
Odpovědět
@aechmea Mrzí mě, že se vám to nezdařilo, a myslím že každá, kterou to ještě čeká, ocení cokoli, aby z toho neměla podobně špatný zážitek.
Odpovědět
@jesterka90 Děkuji za empatii.... :-)
Odpovědět
@aechmea Tak to založ ;-)
Odpovědět
@iloveweddings @nikca92 @hm17 @jesterka90 @zdenka90 Fórum pro vás holky založeno. Zbytek doplním zítra. ;-) v sekci svatební hostina.
Odpovědět
@iloveweddings Ta svatba, kterou ti lidé chválili, byla tvá? Protože pokud ano, mám pro tebe prekapeni, to hosté tak rikavaji na většině svatbě. Jinak ti přeji hodně štěstí, ale pokud smerujes k tomu dělat to na profi úrovni, doporučuji se poradit s odborníkem na marketing, protože to sebevychvalovani působí (na me) hodně arogantně.
Odpovědět
@zorro4 plný souhlas s prvním i druhým bodem, přesně to samé mě napadlo při čtení příspěvku zakladatelky... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já asi teda také můžu organizovat svatby, jelikož i za mnou chodili před týdnem na naší svatbě hosté a svatbu vychvalovali s tím, že je to ta nejlepší svatba, na které byli. Já to vnímala jen jako slušnost, protože to se tak prostě říká. Ani jsem nečekala, že by někdo přišel s tím: ,,Ty kráso, to byla ale hnusná svatba, co?!" :-D
Odpovědět
@iloveweddings Jak uz to tady nekdo rekl; prezentzce tve znacky je velmi neprofesionalni, na me osobne jsi udelala spatny dojem uz ve dvou prispevcich, napr, divila ses, ze nektere nevesty nebavi organizace jejich vlastni svatby? WTF? =-) To jako kazdeho to musi hrozne moc bavit? To je jako kdybych prisla k doktorovi s anginou a on pak po vsech certech vykladal, ze ti pacienti nemaji ani zbla poneti o angine a ze se tomu strasne divi....professional kazdym coulem, ze? 8-( Uvedom si, ze svou 'obchodni znacku' prezentujes, kudy chodis, a dle meho jsi zatim neudelala dobry dojem, jestli se budu vdavat, o svatebni agenture/ koordinatorce bych uvazovala, ale bohuzel tebe vynecham, sorry :-p
Odpovědět
Za mě - ať si každý dělá agenturu s čímkoliv, to klidně může, ale když už najímám profíka, tak chci znát reference a vidět zkušenosti. Jedna svatba pro mě není důkaz toho, že někdo "umí". Je to i o štěstí, pomoci druhých a spolupráci s jinými profíky. Takže za mě osobě - klidně, ale pozor na to - pokud (domnívám se) tak povedená svatba byla tvoje, tak stejné naplnění jako ty prožívá tak 30% nevěst a tak každý rok přibývá neskutečný počet "profíků" kteří profíky (bez urážky) nejsou... Kolik tu vidím svatebních koordinátorek, fotografek atd. jejichž výsledky jsou opravdu smutné...:-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?