Mám překrásné svatební šaty, ale stále hledám lepší

Profilova fotka
Ahoj holky asi začínám blbnout nebo moc přemýšlím nad zbytečnostma.Po několika týdením pátrání na netu a objížděním salonů jsem si vybrala fakt krásný šaty. Nebyli to ty, co jsem původně chtěla protože v Praze vůbec nejsou.A to je kámen úrazu.Vím,že mám překrásné šaty a lepší už mít nemůžu protože jsem byla snad všude.Ale pořád ve mně hlodá červíček já si říkám, jestli jsem přeci jenom nemohla mít šaty jěště lepší.A tak znova a znova projíždím na netu všechny možný salony a koukám jestli není něco nového a lepšího,co kdyby náhodou.Už to znám všechno nazpamět.Pomooooc!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,víš co ti oradím??už neprojížděj ty salony.máš fotečku šatů?já už jsem taky vybrala a od té doby radši na netu na šaty nekoukám. :-D jinak je to opravdu na bednu.co jinak jak plánuješ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty máš svatbu stejný den jako já :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.. neblázni Plysacku.. já jsem měla taky z netu navybíráno.. a nakonec jsem všechny vysněné měla dlouhé (mám jen 156cm a k tomu krátké nohy) nebo mě táhl korzet, nebo to na mě nevypadalo jako na modelce, a nakonec jsem zapadla nádherně do šatů, které jsem ani na netu nenašla... pokud máš vybrané šatičky, ve kterých se cítíš dobře a padnou ti, tak buď spokojená... V tomhle hledání to je podobné jako s chlapama.. co když je někde ještě lepší... ale to už ses taky rozhodla pro JEDNOHO i když třeba není dokonalý, jinak by ses nevdávala... :-)
Odpovědět
Plysacku souhlasím, už se na net na šatičky nedívej. Nikdy nebudeš spokojená. Od té doby co mám vybrané šaty, na ně na netu radši nekoukám. Vždy se jen podívám na ty moje vybrané a ujistím se,že jsem snad udělala dobře. Rozhodně si s tím netrap hlavu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plysacku, pokud si myslis ze jsi si vybrala super saty, tak uz fakt neprojizdej stranky na netu, akorat ti zblbou hlavu!!! A nebo kdyz projizdis net a furt hledas a hledas tak je to mozna preci jen znameni ze jsi si nevybrala ty prave...? Ja jsem si taky rikala ze kdyz nejaky vyberu a do svatby zbyva pak pul roku ze budu urcite hledat dal a dal, ale vubec ne. Jsem fakt presvedcena ze lepsi jsem ma sebe sehnat nemohla. A takovy pocit musis mit u tech tvych i ty, myslim. :-) Hodne stesi kazdopadne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotku šatů radeji nemám,protože bych podléhala pokušení je všem ukazovat.Se šatama jsem měla docela problém,mě to bylo všechno velké.Ty co mám zamluvené mi budou přešívat a to taky nedělaj všude.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ji můžeš ukázat nám.alespň ti poradíme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak pokud ti je navic musi presivat a slusely ti tak to neres, nebrouzdi po netu a bud rada ze jsi je sehnala!!!! Uvidis ze se tomu tvemu v nich budes urcite libit!!!
Odpovědět
Tak já mám šaty vyfocené a až na kamošku,která jse byla se mnou vybírat je nikdo neviděl. Chci aby to bylo překvapení
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim se sandrou.pokud ti byly větší budeš pak těžko shánět nějaké kteé padnou a budou ochotni ti je upravit.já mám šaty taky upravované,protože i 34 je mi velká.jsem drobisek no.a taky už nekoukam.zaměř se třeba na kytičku nebo účes ať myslíš na něco jinýho. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
berunka plánuju a neplánuju.To nejduležitější mám a na to ostatní mi přijde jěště dost času,takže momentálně jsem na mrtvém bodě.
Odpovědět
Profilova fotka
tak se zatím jen koukej.já mám stejný termín jako ty a hrozně mě baví brouzdat po netu.teď jsem hledala botky a účes. a je to paráda.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
saty jsou z Potěšení a jmenují se Laila.Na té fotce ale nevypadaj vůbec hezky.Mám je v bílé a vršek je pošity kamínky od Swarovského,mají krásnou vlečku.Jsou úplně nové ,jěště je nikdo neměl
Odpovědět
Tak to já mám taky strach z toho, že mi je neupraví, tak jak slibovali, jsou mi totiž dlouhé. Tato myšlenka se mě začala vkrádat do mysli :-(
Odpovědět
Profilova fotka
to me taky moc moc bavi.uz vim jak bude vypadat muj uces,kytka,dort,zavoj svatebni tabule.ted prave resim prstynky
Odpovědět
Profilova fotka
karelat delka je fajn ale musi mi je zabrat.Jsem vysoky hubenour
Odpovědět
Tak mě jsou šaty akorát, ale dlouhé, no uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
to myslim,ze bude v pohode.mas k nim uz boty aby to opravdu akorat?
Odpovědět
Boty mám, dala jsem na radu paní a koupila si 7cm podpadky, tak uvidíme kolik se bude muset zabírat, dole je krajka =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja zase potrebuju nizke boty.Ze 7 cm bych mela 184 a s vlasama a zavojem bych byla trochu vetsi nez zenich
Odpovědět
plysacek já jsem taky prolezla internet křížem krážem a vybírala ty pravé....nakonec to dopadlo úplně jinak. vyzkoušela jsem si jen 4 šaty a musím říct, že jsou perfektní. dokonce jsem i litovala, že jsem strávila tolik hodin na netu ;-) . no a v mém rozhodnutí mě ujistili známí. všem se moc líbí....možná to bude znít jako hloupost, ale když ti holky odsud začnou posílat samy od sebe IP jaké mám krásné šaty a že mi to moc sluší, veškeré pochybnosti šly stranou.....hlavní ale je, aby se líbily i tobě a cítila si se v nich dobře. Jak ti holky radí....zaměř se na něco jiného a nepřemýšlej nad tím. ;-) Určitě jsi zvolila ty správné.
Odpovědět
Profilova fotka
to máš dobrý plysacku já potřebuju tak 10cm podpatky protože ty moje šaty se nemohou zkracovat.takže se budu učit chodit.naštěstí jsem na podpatky zvyklá.závodně se skoromanželem tancujem takže to nebude problem
Odpovědět
plysacku,neměj obavy,určitě sis vybrala skvěle,já jsem taky původně myslela,že budu mít jiné šaty,ale do těch svých vybraných jsem se zamilovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám boty dokonce na podpadku 10 cm.. ale mají malinko zvedlou i "šlapku".. jinak bych si po šatičkách taky šlapala, jak by se mi zasunuly pod spodnici.. s botama bude délka akorát :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kota_kde jsi sehnala botičky na takovém podpatku??potřebuji je taky.máš je v albu?
Odpovědět
Profilova fotka
Na satech jsem byla s mamou a kamaradkou.Kdyz jsem si je oblekla,zaznelo jednoznacne ano.A maminky by se obcas meli poslouchat,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem byla s přítelem a když jsem viděla jeho výraz bylo mi jasné že to jsou ony.
Odpovědět
Holky, ja treba naprosto presne vim, ze urcite existuji i hezci saty, nez jsou ty moje. Ale co bych to resila? Ty moje se mi libi, jsem s nimi spokojena, citila jsem se v nich dobre a priteli se taky libily, tak to nema cenu hrotit. Kdyz narazim na stranku nejakeho salonu, ktery jsem jeste nevidela, taky se pokocham :), ale rozhodne nesmutnim, co bych mohla a nemohla mit...vzdyt clovek stejne nevi, kdyz vidi obrazek, jak by mu slusely, na svatbe jsou dulezitejsi veci nez saty, a i kdyz je jasne, ze nevesta by se v nich mela citit dobre, sama sobe se libit a ne se nechat navlect do prvniho pytle bile barvy :), ale kdyz uz nasla svuj styl a neco, co ji sedi, tak uspech svatby nestoji a nepada na tom, jestli je tam o koralek vic nebo min a o kolik cm delsi je vlecka :) Vzdyt budete stejne vsechny ten den nejkrasnejsi, pro zenicha a rodice urcite :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky ve me obcas hloda cervicek. Ja jsem se do svych saticek zamilovala hned na prvni pohled, jenze nejsou bile, ale oranzove, me to nevadi, spousta lidi je chvali, jenze pak se jeden clovek tak blbe zepta "coze oranzovy" a ja uz premyslim ze je vymenim za bile:(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zase chtěla korzet a sukni a kvůli postaě to mít nemůžu, tak jsem zkoušela a zkoušela a vybrala jedny, ve kterých se cítím báječně, mamince, sestřičce i kamarádce se líbí, takže červík hlodá, ale už má smolíka, neb jsem si je zarezervovala. Jako princezna asi nebudu vyadat v žádných, ale stejně budu nejhezčí nevěsta (aspoň pro rodiče a ženicha...)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?