Kdy mám vstát, když mám obřad v 11h?

Profilova fotka
Bojím se abych to vše stihla, obřad mám sice 3km od domu, ale ráno musím: - nasnídat se, - 5km ke kadeřnici a zpět, - nalíčit se, - ozdobit si své auto, - oblíct se, Kolik na to potřebuji času?? :-S
Odpovědět
1
2
@radulka57 Ahoj, já jsem vstávala v 6 ráno, umývala si vlasy, nasnídala se, o půl 7 přijela kadeřnice a daly jsme si si kafčo a o půl 8 jsem už byla učesaná. Od 8 do 9 líčení, někdy po 9 hod oblékání - to byla rychlovka. Ženich přijel v 10, odjížděli jsme z domu o půl 11 (obřad 7 km) a vše se zvládlo v pohodě. Ještě jsem měla oproti plánu i časové prostoje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkah vidíš,ještě umýt vlasy sem zapoměla...no tys to měla dobrý že za tebou kadeřnice přijela,já k ní musím dojet a zas přijet zpět.. taky jsem plánovala v 6 vstát, snad nezaspím :D Mě by trefilo vzbudit se v 9 :-D
Odpovědět
my meli obrad ve 12h a vstavala jsem v pul sedme ;-) v pul osme me vyzvedla kamoska a jela jsem ke kadernici a kosmeticce (ale ja mam kratke vlasy, takze uces cca 30 min, liceni cca 30 min), pak 16km zpet, prijela jsem domu v 9:45, jeste jsem si stihla dat parek a chlebicek :-) ustrojena jsem byla za 10 min (pomahala mamka, sestrenice), v 10:15 prijel zenich s rodinou a neco po 11h jsem odjizdeli jo a vlasy jsem si podle instrukci kadernice mela umyt den predem
Odpovědět
Profilova fotka
Brzy :-D .....Já byla hotová v cca půl jedné, ale nezdobili jsme auta a kadeřník i vizážistka přijeli ke mně...a vstávala jsem tak v sedm, půl osmé
Odpovědět
Profilova fotka
@chezzie achjo, já asi nestihnu být ustrojená za 10min, líčit se budu sama, to musí být dokonalé,proto mě to bude trvat.. :-( Já snad vstanu v 5h
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b Začínám litovat že sme dali obřad na 11h...hold si budu muset přivstat.
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 tak nevím, jak dlouho snídáš, ale jakože já se ještě sprchovala a myla si vlasy, takže ta hodina byla tak akorát no....pak účes, jelikož se předtím i foukal, byl na hodinu a půl, hodinu cca líčení, půl hodina oblékání (fotograf tě u toho bude asi chtít fotit, šňěrování, pokud máš šněrovačku, taky něco zabere...navíc je fajn mít rezervu....já jsem si chytře vrazila do oka nový čočky, který mi zalezly pod víčka, takže mi to trvalo celkově ještě o něco dýl :-D) Auto si myslím, že bys snad zdobit nemusela, to at udělá někdo jiný než nevěsta co?
Odpovědět
z mé zkušenosti: obřad jsem měla v 11 asi 4km od domu. Hlavně klídek. ve svatební den to z vás spadne a vleze nervozita na ženicha. Dejte si víno, pozvěte kamarádky ze svatby a diskutujte, bavte se. Vše se stihne. budík: 6:15 sprcha, sama jsem se malovala, snídaně, pak jsem se oblékla, domalovala úplně, dali jsme vínko, kadeřnice přijela ke mě, zdobili jsme auto, a v 10:00 jsme odjížděli. To jsme měli spoždění, tak jsem začla stresovat(bratr pro mě přijel pozdě) Vyzvedla jsem rodiče s ženichem, odjezd svatební kolony. Na zámku jsme byli v v 10:30- fotila nás fotografka a ještě jsme čekali na oddávajícího, který se dostavil až v 11:05. Holky buďte v klidu- vím, že se to říká, ale už to mám za sebou. Je to nádherný den a i když se něco nevyvede,tak se nic neděje.
Odpovědět
@radulka57 My meli obrad ve 13,00 ale 130km od domova. Takze ja jsem vstavala o pul seste, rychla snidane, na sednou byla kadernice v Ricanech a v deset jsme odjizdeli smr Pocatky - resort Svata Katerina, tam sem hupsla do satu a kolem pul jedne jsme odjizdeli smer Jindrichuv Hradec (cca 20km) a prijeli jsme vcas, jeste jsme cekali az se dofoti svatba pred nama a nam obrad zacal o 10 minut pozdeji :-p Hlavne zadny stres, on ten oddavajici taky urco chvilku pocka ;-)
Odpovědět
@radulka57 To se ale nedoporučuje, pokud budeš mít nějaký účes, ne jen rozpuštěné vlasy. Na nemytých vlasech to daleko lépe drží...
Odpovědět
@radulka57 Já vstala v osm, na půl devátou jsem jela ke kadeřnici (cca 1 km), učesat mne trvalo 40 minut (když je to vyzkoušené ze zkoušky, je to brnkačka - a to podotýkám, že jsem měla i clipiny), pak jsem jela 15 km k mamce, tam jsem jedla a asi hodinu jsme jen tak kecaly, sama jsem se líčila, strojili mne a mezi tím taťka zdobil auto (ozdoby na přísavky, trvalo to 15 minut). Pak už jsem jela na obřad na půl jednou... Takže si to odpočti :)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla svatbu 10:20, vstávala jsem v 5..na 6 kadeřnice (5km), na 7:30 líčení (doma)+oblékání, odjezd před 9. (obřad cca 20km), ijeli jsme tam před 10., dostali instrukce, odevzdali občanky atd. atd.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jak to tady tak čtu, tak 4 hodiny až 4 a půl by ti měly na přípravy stačit... ;-) Žádný stres, vše stihneš a bude to paráda...
Odpovědět
Profilova fotka
mimochodem zdobení auta neřeš a jen to někomu zadej...udělají to než se vypravíš :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli obřad taky v 11 hod. Vstávala jsem v 6:30, kadeřnici jsem měla na 7 hod, v 8 hod jsem byla učesaná a valila ke kosmetičce, té to trvalo malinko dýl, protože to byla začínající kosmetička, ale zvládla to moc hezky..nalíčená jsem byla v 9:30, rychle se oblíct a valili jsme na 15 km vzdálené místo, kde jsme měli obřad..ještě jsme se po cestě stihli stavit do mé práce, kde mi spolupracovníci nachystali překvapení. Na obřad jsme dojeli s cca 20 min zpožděním, ale nikdo nám neřekl ani slovo...fotografka nám říkala, že ještě nezažila svatbu, která by dorazila přesně..vždy prý nějaké zpožděníčko je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vstávala kolem 5 a to jsem si jela ještě nazdobit tabuli ,pracovní úchylka no :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b Já si chci svoje auto nazdobit sama víš, protože vím, že to nikdo neudělá přesně jak chci - ostatní auta ať si nazdobí jak chtějí...já jen to jedno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok JJ, slyšela jsem o tom, uvidím co mě řekne kadeřnice :-) ale sprchovat se asi budu určitě. Takže mě to zabere taky čas, jak mytí vlasů.
Odpovědět
Profilova fotka
@ferinka Já si taky nazdobím tabuli, ale den předem večer...to můžu vše v klídku nazdobit a nebudu myslet na to že mě honí čas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 vstávala jsem o půl šesté, kadeřnice k nám přišla v šest. V deset jsem byla nachystaná o půl jedenácté odjezd :-)
Odpovědět
Čtu to s otevřenou pusou... teď je mi jasné, že MUSÍM našeho kněze přemluvit na odpolední obřad. Mám pocit, že tak časné vstávání by mi zkazilo den a navíc bych byla úplně nepoužitelná :-) Zejména nevěsty vstávající před šestou obdivuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@double_gradient já měla stejně nervy v kýblu a celou noc jsem nemohla spát :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@double_gradient někteří z nás jsou ranní ptáčata a vstávání nám nevadí ;-) @kitinka76 hm, to já měla trojku v žíle a spala sem jak neviňátko :-N @radulka57 k otázce, na obřad v 11 sem se vykopala z pelechu něco kolem půl osmý a stačilo mi to 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad až ve 14, ale já vstávala tak v 8...kdybych bývala věděla, že to kosmetičce bude trvat (líčila a česala předtím svědkyni) tak spíš aspoň do půl 10 ... protože jsem šla na řadu až v 10 :-D Ale ve 13 sem byla ready :-D A třeba mě naštěstí nezáleželo na nějaký výzdobě auta, takže jsem jen dala svědkovi a řidičovi 4 ks tylu, ať to nějak zašmodrchaj a jak to bylo krásný a jednoduchý:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@double_gradient Ono ti to tak v ten den nepřijde. Já tak ráda spím třeba do 12:-) a vstávala jsem v 5:15 a pařila do 4:-))Tak půl hoďky po probuzení jsem byla jak zombie, protože jsem usnula tak v 1, ale pak už pohoda. Adrenalin tě nadopuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 já měla v žíle antibiotika :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 vidíš co děláš za békoviny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 až se budu vdávat příště, tak si to líp naplánuju :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme obřad o půl 11, vstala jsem o půl 7. V 7 přišla sousedka a začala mě malovat, pak dojela kamarádka a učesala mě...měla jsem výhodu, že jsem nemusela nikde jezdit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli obrad v 15h. Vsichni prijeli za mnou, vse bylo v klidku....neni nic lepsiho :-) Good Luck na jedenactou..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?