Kdo u vás zařizuje svatbu?

Ahoj holky, zajímalo by mě, kdo u vás doma zařizuje svatbu?:-) Plánujete a organizujete vše vy samy nebo se zapojuje nějak sám a iniciativně i váš nastávající?:-) Jak to máte nastavené..? Díky za odpovědi;-)
Odpovědět
u nás zařizujeme většinu společně, nebo o většině alespoň spolu diskutujeme :) byli jsme spolu na matrice, vybírat prstýnky, místo, oblek, řešíme jídlo, pití, apod. Sama řeším akorát dekorace a s pomocí mamky šaty, kytky, zákusky a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
@izarea Ahoj.U nás to je tak nejak pol na pol.Ja mám na starosti výzdobu,vývazky,robila som oznámenia,ešte ma cakajú menovky a také tie babské veci,a priatel ten obvolával a dohadoval stretnutia atd.,má na starosti výber dj.Vo všetkom sa ale radíme a samozrejme vsade chodíme spolu :-) ale ked mám pravdu povedat, tak mne nepríde že by okolo svadby bolo zas strašne vela roboty,ked pozerám že si to nevesty rieša aj rok do predu :-D My sme začali mesiac do zadu a máme vybavenú sálu,ubytovanie,obecný úrad,cimbalovku,vybraté komplet menu a raut.Už len toho dj lebo sa nevieme rozhodnút a ostatné ako vlastný alkohol,zákusky a kvetiny to budeme riešit pred svadbou.Ale teda čo sa týka kvetín tak to mám už zajednaný dátum a pani má napísanu aj cca predstavu.Tak teraz je len na mne tie spomínané kravinky aby som začala pomaly robit :-)
Odpovědět
Kromě vyloženě nevěstiných záležitostí (šaty, kytky, nějaké drobnosti s výzdobou) Jsme všechno řešili spolu, i když většinou z mého impulzu. Až mě to teď samotnou překvapilo, když jsem se nad tím zamyslela :-). Ale my jsme měli jednoduchou svatbu zařízenou za dva měsíce. Nějaké dlouhé promýšlení detailů by manžela určitě nebralo...ostatně mě taky ne :-D
Odpovědět
My zařizujeme spolu, je to naše svatba :) Ale máme to trošku i rozděleno na holčičí a klučičí starosti ( já kytky, výzdoba, muž rozvozy, partystan,.. ) Ale většinu spolu, oba nás to baví ( zatím :) )
Odpovědět
Profilova fotka
Já :-) ;-) a baví mě to :-D spolu jsme vybrali místo hostiny a menu,vyřešili hosty,koupili prstýnky a půjdem vybrat oblek.K ničemu jinýmu ho u zařizování nepotřebuju
Odpovědět
Profilova fotka
Řekla bych, že ty velké věci společně (obřad, raut, prstýnky, oznámení..) a zbytek řeším já (ohledně květin, dekorací, šatů, novin) ale i tak vše spolu alespoň konzultujeme :)
Odpovědět
Neco spolu resime, nebo spis budeme resit - datum, pocet hostu, jidlo na oslavu, mozna prstynky, jeho oblek atd. Neco si naopak udelam sama, protoze vim, ze je mu to ve vysledku jedno - treba vyzdoba, blbosti typu jedle kytky v ledu do napoju, samozrejme taky moje saty atd. On pujde zamluvit datum na matriku (protoze se muze trhnout z prace), resi kameru pro psa, ozvuceni zahrady, a dostane ke schvaleni a pripominkam oznameni.
Odpovědět
U nás je to tak, že zařizuju všechno já, přítele musím pobízet k tomu, aby se zapojoval (na matriku se mnou musel, taky jsme vybrali spolu prstýnky, rozhodli jsme spolu příchuti a vzhled dortu,...). Teď jsem ho zaúkolovala, aby na počítači udělal grafický návrh oznámení a ještě ho v budoucnu čeká kresba svatebního stromu (kreslí moc hezky, já ne :-D ). Takže pomáhá, ale rozhodně to není o tom, že by ho to bavilo nebo sám něco vymýšlel. :-D Ale rozhodně mu to nezazlívám, chlapi to tak neprožívají. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zařizuju já :-D a domlouváme se zhruba na 85% věcí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My vše společně, ale jsme dvě ženský, takže to je možná ten důvod. :-)
Odpovědět
Zařizuju já! :-) Vše, co vyberu, si nechám ale od něj odsouhlasit, příp. předvyberu např. 3 možnosti a on zvolí 1. Naprosto nám to takto oběma vyhovuje. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdo zarizuje svatbu? Myslela jsem ze ja a snoubenec. A pak, mesic pred svatbou se dozvím, ze tchyne i tchan, si uz nejakou dobu zvou na hostinu nove a nove lidi, ikdyz hostina uz je presne na pocet lidi davno zaplacena, ikdyz pozvanky ke stolu jsou uz davno rozeslane .. Asi někomu budu muset uvolnit sve misto a ja se najim na jine svatbe.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kayuna Holka koukám, že to máš veselé... :-.
Odpovědět
Profilova fotka
U nas zarizuju ja, nastavajici odsouhlasuje, on na tyhle veci moc neni a ja mam volnou ruku :-D Akorat dostal na starost raut, protoze je jako kuchar deformovany z povolani a ja se s nim nechci dohadovat ceho je moc, ceho je malo a podobne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chystali všechno spolu, včetně velkého úklidu a chystani občerstvení, protože odpolední oslava byla u nás doma :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?