Jak se nezbláznit před svatbou?

Ahoj nevěstinky a paní :-), příští týden (9.8.) máme svatbu a už teď skoro nespím, jakmile nad tím začnu přemýšlet, tak nemůžu spát. Bojím se, aby vše proběhlo jak má, abych na něco nezapomněla. Poraďte prosím, co proti stresu? :-( už jsem dost nespalá a bojím se, že den před dnem D ani neusnu. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi by sis pro svůj klid mohla udělat seznam "Vše co je třeba domluvit/zařídit", rozdělit ho na jednotlivé dny a pak si "odfajfkovat" co jsi ten den zvládla. Věřím, že svůj plán naplníš a to by Tě mohlo uklidnit... Jinak běžné prostředky: večerní procházka, sport, trochu teplého kakaa nebo trochu alkoholu, prostě takové ty babské rady pro lepší spánek ;-) Sama usínám těžko prakticky pořád (nezastavitelný mozek), zabírá mi opakování "usínacích formulek", někdy špunty do uší, někdy přitulit se k partnerovi, prostě se soustředit na jednu věc.. Potom pokud se nevyspím a je ta možnost tak si dám odpoledne "šlofíka", ale jen na půl hodiny - abych si odpočinula a nezničila se.
Odpovědět
Já měla pocit že se zblázním celý půlrok,ale teď,když máme svatbu už za týden-taky 9.8.- ,tak jsem tak nějak rezignovala,a říkám si že to nějak dopadne.I když taky hůř spím,vždycky před spaním přemýšlím o svatbě,tak někdy čumákuju do tmy i 3 hodiny než usnu :-) Ale mám dobrý že je teď u nás pouť,tak se aspoň soustředím i na něco jinýho :-)
Odpovědět
Napiš si to, nad čím přemýšlíš před spaním, na papír. Tím to budeš moct pustit z hlavy. Jinak doporučuji věnovat se i něčemu jinému, pokud máte to základní, tak to všechno klapne...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, odkazuju na svou odpověď a celkově diskuzi zde: http://www.beremese.cz/forum/predsvat... Snad to pomůže ;)
Odpovědět
Já teda nevím, každý to má jinak? Ale vždyť svatba má být jeden z nejhezčích dnů v životě, tak proč by mu mělo předcházed x dnů a nocí ve stresu? Klid!!! :)
Odpovědět
@jijinka Zkus se poradit s nějakou kamarádkou, třeba se svědkyní, družičkou, nebo tak :-) Pokud potřebuješ něco zařídit, nech to klidně na někom jiném :-) A až nastane den D, ty si jnom užívej a nech všechno na ostatních. Je to tvůj den, ty si ho užij a starosti předej někomu zodpovědnému ;-)
Odpovědět
Ahoj, mě se tohle stávalo tak tři, čtyři dny před svatbou. Teď jsem nějaká klidná a přitom mi přijde že to máme vše takové nedotažené, spoustu věcí ještě nemáme hotovo. Svatbu máme 8.8 a já jsem kupodivu úplně v klidu, taky si říkám, že to, bez čeho by to nešlo je zařízené a co není, tak asi ani nepotřebujeme, jen je to takové to hezké navíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mám síce všetko ready, lebo som to začala pomaly plánovať v júni ´13 a poriadne od novembra, posledný mesiac a pol už nič neriešim (aj keby som si mala spraviť zasadací poriadok a namaľovať strom, ale nemám náladu), no posledný týždeň sa v noci budím-myslím, že je to nejakým vnútorným napätím a pripisujem to tomu, že všetci v okolí sa zbláznili, vkuse volajú, alebo píšu a niečo ich zaujíma... pred spaním ukľudňuje napr. alkohol (pohárik vína, pivo), alebo bylinky (mata)
Odpovědět
Profilova fotka
doporucuju rozepsat prehledne, co jeste zbyva udelat a rozdelit nejak rozumne a vyvazene na jednotlive dny. co vyslovene nemusis delat Ty osobne, deleguj na nekoho jineho. ;-) soustred se na podstatne (doklady, saty, zajisteni obradu+restaurace, prevoz hostu ap.), nefixuj se na nesmysly jako "musim nutne uvazat zelene maslicky na kazdy svicinek, co bude na stole".. hlavne klid, svatba bude tak jako tak a dopadne dobre - jak jinak taky. 8-) my organizovali svatbu na dalku, takze pulka veci sla zprostredkovane pres nekoho nebo emailem, ja se domu dostala az 3 dny pred obradem a klaplo to vyborne. takze KLIDEK!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?