Jak jste zvládaly celý týden před svatbou?

Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat již vdaných paní..Jak prožívaly celý týden před svatbou, včetně svatebního dne? Na co si mám dát pozor? Bojim se že budu hrozně nervozní :-)
Odpovědět
to se neboj, s tim pocitej :-) pro me byl teda ten posledni tejden silenej, hektickej, mela jsem toho plny kecky a prala si, abysme se vzali nekde sami na romanticky dovoleny... resilo se jeste spoustu veci jako kolik bude vlastne aut, finalni pocet svatebcanu na hostine (porad se to menilo), dodelavky vyzdoby na auta, objednani chlebicku pro hosty k nam domu, kdo co/koho a v kolik vyzvedne, odveze, priveze... no blazinec. byla jsem nevyspala, vynervovana, utahana a vsechno mi zacalo byt jedno... ale asi diky tomu, ze jsem si to vybrala takhle predem, jsem ve svatebni den byla uplne v pohode, zadny nervy a skvele jsem si to uzila :-) nicmene pokud jsi pripravy dobre rozdelila a delegovala ukoly, tak si myslim, ze se i ten posledni tyden da prezit v klidu :) drzim palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nemela pocit ze bych posledni tyden nejak silela nebo byla vystresovana, uz jsem ani nemusela nic moc zarizovat, jen nenarocne dorbnosti... ale v den svatby jsem poznala, ze posledni dny nebyly az tak pohodove jak jsem si myslela, protoze jsem byla uz brzy vecer strasne unavena, doslo mi ze jsem posledni dny moc nespala ani nejedla, mela jsem tudiz tak stazeny zaludek, ze jsem z vecerniho rautu nezvladla ochutnat vubec nic :-/ takze jedina vec kterou bych na cele svatbe zmenila je, aby mne nekdo hlidal ze do sebe dostavam pravidelne jidlo a pravdepodobne bych si sehnala prasek na spani, abych si aspon v noci poradne odpocinula
Odpovědět
Naprosto bez problému, všechno bylo zařízené, jen poslední detaily, ale to už nebylo tak náročné :-) dokonce jsme se s manželem celé páteční odpoledne před svatbou váleli na sluníčku, protože už jsme neměli, co dělat :-D hlavně se nebát a nezapomenout, že s úsměvem jde všechno líp! ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tyden pred uz jsme uz meli vsechno hotove, v patek jsme jen zaridili drobnosti a v sobotu uz jsme delali jen maximum co jsme mohli-uzili si svatebni den a nicim jsme si ho nenechali zkazit (pozdni prijezd rodiny, zima, neprijemna pratchyne, prohibice). Vse s usmev a ve finale je to vse nadherne a vsichni si to uziji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro mě byl poslední týden před svatbou dost hektický, přesně jak píše @elinorka, navíc večer před svatbou mi umřel dědeček, což byl další důvod, proč jsem nemohla usnout... Opravdu nervózní jsem však začala být, teprve až jsem si vyzvedla šaty z půjčovny a vytáhla je doma z futrálu, v tu chvíli mi došlo, že je to opravdu skutečnost :-N Ve svatební den se nervozita ještě zvýšila, když líčení trvalo skoro o polovinu déle, než mělo, ale holička s manikérkou pak sebou pořádně hodily a pak už mě postupně zaplavovaly endorfiny, všichni kolem mě skákali a hýčkali mě, nervozita byla pryč jako mávnutím kouzelného proutku a moc jsem si to užila 8-) Ale taky jsem ze svatebního rautu moc neměla ne kvůli staženému žaludku, ale prostě nebyl čas :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?