Červenání

Ahoj nevěsty, mam hodně citlivou kůži, dělá se mi hodně fleků jak na krku ,tak podél čelisti, hlavně ve stresu, jinak ne. Bojím se, že v náš velký den budu flekatá :-( :-( :-( Poradte prosím jak s tím bojovat ? Silný makeup , solárko, ascorutin ?? :-) Moc děkuji za radu
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda, no ten problém mám taky, fleky se mi dělají,když jsem hodně nervozní. Začnu obličejem ,pak to vletí na krk a dekolt pak taky šílený. Chtěla jsem se holek taky zeptat, tak počkáme,snad se najde nějaká dobrá duše co poradí ;)
Odpovědět
Hlásí se třetí flekatá, v obličeji to bude OK, mám vyzkoušeno, že make-up to jistí, ale krk a dekolt bude na kropenato... No, co aspoň mě nikdo nebude chtít při gratulacích "pusinkovat" a nesetřou mi make-up. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám stejný problém :-). normálně to řeším korektorem, takovým zeleným lehce opravdu lehce přetřu červený flek a pak make-up, není to pak skoro poznat. Ta zelená to trochu "zneutralizuje." A když jo, tak to minimálně na fotkách vyřeší retuš :-D. Solárko určitě ne, pokud máte citlivou kůži, myslím, že by to ještě víc zčervenalo. Ale taky záleží, co jste za fototyp, většina červenajících jsou jednička, prostě se neopálíme jen zčervenáme nebo zpihovatíme :-).
Odpovědět
Vizazistka mi bude davat make up i na krk a dekolt :) Mam to vyzkouseny a udela to stejnou praci jako na obliceji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
no mne to vyleze jakmile půjdu k oltáři,to je jisté:(
Odpovědět
Profilova fotka
Take s tim mam problemy tak ted chodim na solarko..flicky pak nejsou tolik videt..
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel jsem na tom stejně :-( Začala jsem kvůli tomu chodit do solárka, tak snad to tolik nepůjde vidět. Snažila jsem se něco k těm flíčkům dohledat, ale bez výsledku. Musíme doufat, že pomůže make-up :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je stejně být sama sebou a nesnažit se vypadat jako někdo jiný. Když je někdo kropenatý, tak to je prostě tak... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proti stresu jedině slivovice :D
Odpovědět
Profilova fotka
Existuje takové mentální cvičení, které vám s tímto stresem může pomoci. Není to ale zadarmo - vyžaduje seriózní přístup a spoustu času. Pravidelně si najděte čas, kdy si můžete ničím nerušená klidně sednou a v hlavě si představujte váš velký den do nejmenších detailů. Představte si že jste na místě, co vidíte, děláte, cítíte, s kým a o čem mluvíte, co se děje. Zkuste více eventualit, co se může stát. Od probuzení až do konce dne. Tím, že budete na vše připravená, můžete odstranit velkou míru stresu a všechno vám pak přijde samozřejmé a očekávané. Další technické prostředky pak můžou jen pomoci podpořit efekt.
Odpovědět
Jsem na tom stejně.... červenám se strašně moc na tvářích, na krku nic a pak na celém dekoltu naskákají velké červené fleky.... :(( Všichni to o mě vědí, ale i tak bych nerada až půjdu k oltáři se styděla že se červenám:( Nevím co budu dělat, ale určitě na to upozorním slečnu, která mě bude líčit :-) Držím všem palce
Odpovědět
Profilova fotka
@rakowka ale já chci být sama sebou,ale nechci vypadat na fotkách jako krůta:) normálně totiž vypadám normálně:) jen ten obřad se mnou zamává
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?