Asi nic nestíhám, pomoooc

Profilova fotka
Máme 9 dní do svatby a mně přijde, že nic nestíhám, ale asi nejsem jediná co :D Každopádně jsem se chtěla zeptat jeslti jste měly nebo máte nějaký seznam co udělat týden před svatbou a pak c udělat v den svatby.. Nerada bych zapomněla na něco podstatnýho jako třeba doklady :D Doufám, že celá svatba bude stát za všechen ten stres a bude to alespn trochu podle mých představ :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem to naplánované dokonale, ale stejně bylo všechno úplně jinak :-) Taky jsem byla celou dobu v pohodičce, naplánované aktivity na každý den, měla jsem volný týden před svatbou a měli přijet naši a manželovo rodina, že jako všechno připravíme a dáme do kupy, protože já skoro na nic neměla v sezoně čas. Jo, jo, rodinka se sešla, ale jen samé dýchánky u bazénu, skotská, whisky...v jednu chvíli už jsem byla hysterická k pláči, protože dekorace nebyly hotové atd. A nakonec - všechno se stihlo a klaplo :-) Takže držím palce, stres je normální, ten nás i žene vpřed a určitě bude svatba úžasná a všechno se ti podaří. Já razila heslo - počítat s nejhorším, opak alespoň pak mile překvapí!
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz úplně s tebou souhlasím, mám svatbu za 10dní a zatím nevyšiluju,ale že toho je sakra hoooodně... Pořád si říkám, že to prostě nějak dopadne.. Hlavně abychom tam oba přišli a řekli ano.. Budu si držet palce
Odpovědět
Profilova fotka
@soda365 Jako když jsem viděla v předvečer svatby prostory hostiny, terasu a obřadní místo, kde byl totální BORDEL, všechny dekorace roztahané, způlky nedodělané, myslela jsem, že se to v životě nestihne. Až po půlnoci jsem lezla do vany totálně K.O. a ráno...zavřeli mě a šlechtili a vylezla jsem asi zázrakem na obřad do nádherných prostor. Nějak to dopadne, hlavně že se všichni sejdou :-) Držím taky palce!
Odpovědět
Profilova fotka
Já tedy nevím,ale my měli týden před svatbou největší klid a pohodu,měli jsme všechno zařízeno a užívali jsme si to :-) žádné nervy ani nic podobnýho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz No jako hysterická jsem taky :D Koukám, že jste měli ale zase jako fajn týden před svatbou celá rodinka :D Ale ono to je asi lepší než fakt hodně plašit :) U mě je problém, že jsem perfekcionalista a chtěla bych mít vše dokonalé což nejde, bohužel :D Ale tak snad se to povede :) Dnes jsem měla schůzku z DJem a ten mě uklidnil vše se mnou prošel ja kto přes den bude, takže snad to bude ok :) A hlavně jak říkáš, počítám s tím nejhorším scénářem, tak snad mě osud mile překvapí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?