Ahoj holky, již jednou se mnou přítel před svatbou rozešel. Nyní si mě chce vzít. Riskly byste to?

Jsem opravdu na vážkách. Ale je mi už dost let a ráda bych se nevěstou stala. Ale už jsme jednou svatbu měli domluvenou. Prosím o vaše názory a zkušenisti. Moc děkuji
Odpovědět
Tak pokud se s vámi už jednou rozešel, tak vás nemiloval. To je můj názor, který asi nechcete slyšet. Řekla bych, že se k vám vrátil, protože zjistil, že jste byla NEJ ve srovnání s jinými a nebo druhá možnost, že se tehdy lekl zodpovědnosti a závazku a proto cuknul a teď přehodnotil situiaci. Záleží dost na tom důvodu rozchodu.Každopádně to dobře zvažte, ať ze šťastné nevěsty není pak nešťastná manželka.:)
Odpovědět
Z nejakeho duvodu jste se po rozchodu dali zase dohromady. Jaky to melo smysl, pokud jste spolu nechteli byt i v budoucnu? Tezko neco radit, nikdo do toho nevidime. Po takove zkusenosti bych mela strach spis znovu s nim navazat vztah.
Odpovědět
Asi když nevíme podrobnosti, tak nemůžeme mít názor na to, jestli váš vztah/svatba má nebo nemá cenu. To je zase dotaz....
Odpovědět
Profilova fotka
rozesel se, zkusil neco jinyho, co bylo jeste horsi v porovnani s Tebou a opet prisel zpet? Ne, diky. Nechci byt nikoho druha volba, posledni moznost.... ]-(
Odpovědět
Reaguju ve ctvrtek 29.9. v 12.00 (v otazkach se ty odpovedi radi podle oblibenosti, tak aby to potom davalo smysl. Melas spis zalozit normalni diskuzi, kde se da diskutovat, nez jen jednou odpovedet). :-x Zalezi na tom, za jakych okolnosti se to stalo a jak dlouho jste byli od sebe. Muj byvaly se se mnou taky porad nekolik let rozchazel jako na bezicim pase, bylo to strasne psychicky narocne, porad jsem mela pocit, ze jsem 'jednou nohou z toho vztahu venku', stacila blbost a hned chtel palit mosty a vyhrozoval rozchodem. Kupodivu se zklidnil, az kdyz jsme spolu koupili dum. Byla to nase spolecna zodpovednost, od ktere se nedalo jen tak odejit, takze to uz potom rozchod nevytahl ani jednou (nicmene jsem se s nim po letech rozesla ja, a tedy koukal jako vyjeveny). Pokud se s tebou 'rozesel' tak, ze treba ve vzteku, v hadce rekl, ze konci a byl kratky konec, ale pak se to vsechno ustalilo a vratilo do puvodnich koleji, asi bych o svatbe uvazovala, ale dala bych mu jasne najevo, ze opakovane rozhody, nebo vyhrozovani rozchodem vztah netmeli, prave naopak a ze tohle v manzelstvi odmitam. Ze v manzelstvi by to nebyl rozchod, ale rozvod a tahani se po soudech a pravnicich, tak at si rozmysli, jestli chce trvale manzelstvi, nebo horskou drahu s pravidelnymi rozchody, protoze v manzelstvi by pri prvnim navrhu rozchodu priletly rozvodove papiry, at si to pak panicek u soudu vysvetli, proc je konec. Pokud to ale byl rozchod se vsim vsudy; odstehoval se I s vecmi, prerusil kontakt a zboril to, co vsechno jste do te doby vybudovali, tak bych si ho nevzala. Nechtela bych zit cely zivot ve strachu, jestli si zase sbali svych par svestek a udela za vsim tlustou caru a ja budu zacinat od zacatku.
Odpovědět
Profilova fotka
Otázkou je proč se chceš staůt nevěstou? Opravdu kuli tomu, že tím s pečetíte životy a dáte vašemu vztahu další level. Tedy, chceš si ho vzít protože to je ten pravý? Nebo chceš bejt nevěstou, kuli šatům, celému dni atd. Být na chvilku princeznou.. :) to si musíš opravdu rozmyslet, ale osobně bych svatbu s dotyčným nechtěla :) ale pokud je to ten pravý? Hodně štěstí v rozhodování :)
Odpovědět
Ani náhodou bych ho zpátky nevzala. Pokud tě už jednou nechal ve štychu ve chvíli, kdy jste chystali svatbu, jak můžeš vědět, že tě neopustí znovu v nějaké důležité a zlomové chvíli, např. až otěhotníš, nebo pokud bys byla nemocná? Kdepak, takový chlap není pro život.
Odpovědět
Promin, ze budu naprosto uprimna, ale teda vek a to, ze se "chces stat nevestou" jsou dle me naprosto detinske a hloupe duvody k uzavreni manzelstvi.
Odpovědět
Profilova fotka
No, stát se nevěstou je sice hezké, ale je to jen na jeden den, to manželství by pak mělo trvat, pokud možno, celý život. Nejdůležitější je teď podle mě důvěra. Můžeš se na něj spolehnout, pokud by přišlo miminko, finanční problém nebo nemoc? Miluješ ho, dokážeš si představit, že už se ho "nezbavíš"? A v neposlední řadě, nikdo z nás neví důvod rozchodu, takže tady těžko radit. Každopádně, ať už se rozhodneš jakkoli, přeju hodně štěstí!!
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že máte do svatby dva dny je to trochu otázka "za pět minut dvanáct" ... =-) nicméně těžko soudit z takového stručného popisu... Já bych si asi nechtěla vzít někoho, kdo se na mě už jednou vykašlal a hlavně někoho, u koho dva dny před svatbou váhám.
Odpovědět
Když už tě jednou opustil před svatbou, nechápu že s ním jsi. Co když tě nechá přímo u oltáře? Já bych na takovýho ňoumu nervy neměla.
Odpovědět
řekni mu Ne - bude sranda :-D pak se stejně ptají ještě jednou.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?