9 dní do svatby!! + zkouška účesu, líčení

Ahoj holky, pojďte mne prosím uklidnit, že v tom nejsem sama... Jsem před svatbou rozklepaná, hlavou mi víří milion věcí. Přitom ohledně svatby máme vše zařízené, spíš prostě jen ta nervozita. Navíc jsem měla včera zkoušku účesu a líčení, včera jsem se v tom cítila perfektně a dnes si prohlížím fotky a nelíbím se sama sobě! Co se to se mnou děje? :-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Vyčesané vlasy Vám sluší, jen mi přijde účes (na prvích 5ti fotkách) jakoby nedotažený, více propracovat ale určitě vám to sluší :-) líčení bych si myslela, že více kouřové, co se týče očí, jen decentně :-) hlavně zachovat klid, hlavní je aby jste si svůj den užili :-)
Odpovědět
Děkuji za názor :-) Já právě měla jako předlohu podobný účes, jako je Váš 3. obrázek. Samozřejmě v den svatby bude účes více připevněný a nalakovaný, to se prý nemám bát, ale i takhle uvolněný se mi líbí, já nosím často vlasy takové rozlétané, tak jsem nerada "spoutaná" :-) Ohledně líčení - vizážistka mi právě oči více nalíčila, ale mně se to moc nelíbilo, tak mi to trošku odstranila, necítila jsem se v silnějším líčení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych klidně dala pryč ty kytičky a trošku to dotáhla do konce, jinak vám ten účes sluší.
Odpovědět
@fanino Jak myslíte dotáhla do konce? Děkuji za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejika Jasně, pokud se v silnějším líčení necítíe, tak to vůbec :-) jinak ty kytičky bych taky dala pryč :-)
Odpovědět
@vladimira_l Moc děkuji za Váš názor, zvážím to :-)
Odpovědět
Naprosto chápu a myslím, že tyhle pocity jsou normální. Důležité je, že včera se ti to líbilo a cítila ses v tom. Fotky takhle z mobilu a v umělém světle zkreslují. Taky jsem si na zkoušce přišla lépe, než jak vypadám na fotkách... Já zas měsíc před svatbou pochybuju o šatech. :-D Jinak líčení je moc hezké a sluší ti a účes taky. U kytiček bych taky váhala, aby to jako celek s takto výraznýma šatama nepůsobilo přeplácaně. Ale to není nic zásadního, co by nešlo doladit v den D. Zkus se nad to malinko povznést, samy k sobě jsme kritické, ale pro partnera a rodinu budeme za princezny. =-)
Odpovědět
narovinu... jsi krásnější než všechny ty upravené modelíny na fotkách s účesy, nech si účes, který se ti nejvíc líbí, líčení stačí nějaké jen zvýrazňovací... jsi opravdu přirozeně krásná a hrozně milá ... já se vdávám ve čtvrtek a jsem v pohodě... ok, udělal se mi obrovský uhrák na bradě a doufám, že do té doby zmizí :-D účes neřeším líčení otestujeme se svědkyní den dopředu :-D takže klíííííd
Odpovědět
@shigella Moc děkuji za milá slova podpory, přesně tohle potřebuji slyšet :-) Můžu se zeptat, jaké máte šaty? Já prostě chci být pro přítele krásná, ale on mne vždy ujišťuje, že pro něj budu krásná vždy, v jakékoliv situaci. Takže se možná stresuji zbytečně? Nad těmi kytičkami budu přemýšlet, nebude asi problém dát jich třeba méně, to už bych kdyžtak doladila se svědkyní po převlečení do šatů :-) Ale všech se nevzdám, hortenzie, to je moje srdeční volba :-) Už se cítím zase lépe, aspoň na chvíli. Sesypalo se toho moc. Svatba za dveřmi, dcerka onemocněla, pochyby o sobě sama... možná to nevěsty takhle mívají
Odpovědět
@harley23 Ježíš moc děkuji! To je taková lahoda to číst... Já jsem nechtěla být nějaká vyumělkovaná, přítel mne zná ( a tím pádem má nejraději) přirozenou v květovaných šatech, rozevlátých vlasech s květinou v nich... proto jsem se snažila i jako nevěsta, abych zachovala tento svůj přirozený styl, žádný korzet, to na mně není. I vizážistce jsem říkala, že chci jen zvýraznit, ale nechci být přemalovaná, pro přítele by to bylo akorát asi nepříjemné překvapení a ani já se v tom pak necítím... nesmím si prostě prohlížet fotky dokonalých nevěst tady a pak si připadat méněcenná ;)
Odpovědět
@andrejika vše mám na profilu v albu příprav... Nicméně fotky na postavě jsem nedávala, protože jsem nešťastná ze své postavy a při případné kritice bych na tom byla ještě hůř. :-) přítel tě zná nemocnou, ubrečenou, s oparem, mastnýma vlasama a neoholenýma nohama (mluvím teď za sebe) a stejně si tě chce vzít... Myslím, že v den svatby bude dojatý. Já když jsem mého snoubence viděla ve svatebním (a to jen v kabince u Blažka) tak se mi chtělo brečet jaká to byla krása.
Odpovědět
Jeslti můžu, tak to obočí mi přijde přehnané a nepřirozené, myslím, že to nemáš za potřebí :-) (já tedy vůbec nemám ráda domalovávané obočí...ale tohle mi fakt přijde zbytečně moc) A oční stíny dělají očím takovou unavenou, nezdravou barvu...ale možná to dělá jen ta fotka. Účes moc hezký. Jen si nejsem jistá, jestli dávat dohromady tu větší nahoře s těmi ostatními... Asi bych tu velkou vynechala a nahoru bych dala jednu z těch malých. Ty mi jdou ke tvému holčičkovskému vzhledu, tak si je užij :-) Tak buď hlavně v klidu a přeju hezkou a pohodovou svatbu!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@andrejika no, aby to nebylo tak "rozčepýřený", ale pak jste psala, že Vám to celé v den svatby víc připevní a dodělá, tak myslím, že to je ok. Jen ty kytičky se mi nelíbí, hlavně k těm šatům je to moc.
Odpovědět
@andrejika jestli tě to utěší, budu mít rozpuštěné vlasy, modré šaty a na svatbě nás bude 5 i s fotografem a za družičku mi jde pes :-D bude to tak bláznivý a určitě krásný, věřím tomu, že do toho by dokonalá nevěsta nezapadala... Abych pravdu řekla moc se mi ten moderní trend dokonalých fotek a dokonalých nevěst nelíbí... já si to chci užít a ne se tvářit jako modelka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejika Ted kyticek bych dala asi taky mene, ale moc ti to slusi. Urcite budes krasna nevesta, myslim, ze ten stres je zbytecny, ja si porad rikam, jak musim byt v klidu, ale verim, ze to nebude tak jednoduche. :-D Ja mam zkousku zitra, vubec nemam predstavu, co chci, asi to vsechno necham na vizazistce a uvidime, co vykouzli :-N Mam hrozne malo vlasu, takze kdyz si to stahnu, lezou mi diry, takze to bude asi sranda, ale jak psala @shigella pro pritele a hosty urcite budeme vsechny krasne nevesty, ja bych pry byla krasna i v pytli od brambor :-D Tak uvidime, hlavne klid!! :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsi krásná holka! Já bych se vyhnula spodním linkám (ale to je můj problém, nelíbí se mi na nikom) a zvýrazněnému obočí. Také bych odstranila kytičky z vlasů, jsou děsně umělé. Pokud budeš chtít mít ozdobené vlasy, do copu bych zakomponovala pár drobných živých kvítků nebo snítku nevěstina závoje.
Odpovědět
Ahoj, prvně bych chtěla napsat, že jsi přirozeně moc krásná a sympatická, takže moc líčení a úprav opravdu nepotřebuješ! :-) Účes se mi na tobě líbí, ale 100% bych z něj vytahala ty květiny...pokud už je tam chceš, tak bych dala živé nebo nějaké, které jako živé vypadají a ne tyto umělé... Co se týká líčení, také bych ubírala...Hlavně to obočí se mi zdá až moc, určitě bych ho tolik nedokreslovala...A spodní linka ti zmenšuje oči, dala bych tam jen malinko stínu, ale nedělala bych to stejně tmavé, jako máš vrchní linku....
Odpovědět
@shigella Budeš krásná nevěsta! Přirozená, svá, nádherná :-) Hrozně moc Ti sluší jak rozpuštěné vlasy, tak ten drdol. Těším se na fotky ze svatby :-)
Odpovědět
@verap33 Děkuji za postřehy, tak konkrétně obočí mi nevadí, sama si jej maluji, svoje mám totiž moc slabé a tenké. Ale chápu, že ne každému se to líbí, ale já i okolí jsme na to zvyklí :-) Oči mi nepřišly unavené, snad to dělá jen tak fotka. Nad kvítečky popřemýšlím a domluvím se s kadeřnicí, aby jich dala méně
Odpovědět
@knedlinka Děkuji :-) Já doufám, že se budu příteli líbit a že se vdám :D
Odpovědět
@krijola Děkuji za postřehy :-) Nad kytičkami popřemýšlím, dám jich asi jen méně, živých se bojím, aby vydržely, a tyto se mi líbí. Jen asi méně je někdy více ;)
Odpovědět
@ester34 Děkuji za upřímný názor :-) No uzrává ve mne rozhodnutí domluvit se s vizážistkou, že začneme malovat pozvolna, uvolněněji a trošku méně ;) Nechci přítele vystrašit, ale chci být krásná :-)
Odpovědět
Ahoj, taky se přidám :) Ty jsi moc hezká - nejvíc se mi líbíš na fotce v šatech, kde jsi přirozeně pěkná :) Jinak - účes se mi líbí, ale ty kytky, to né, buďto uplně oddělat, nebo při nejmenším dát živý... Líčení - nezvýrazňovala bych obočí, nebo ne tolik. Stíny bych nedávala až po obočí a spodní linku nejspíš uplně vynechala. Prostě bych na všem trošku ubrala :) Ale krásná jsi a budeš, to už je jasný teď
Odpovědět
@martina_1987 Moc děkuju za názor :-) Vezmu si ho k srdci
Odpovědět
@harley23 Už se moc těším na fotky ze Tvé svatby, doufám, že se nám ukážeš :-) Jojo, nejlepší je mít nohy v teple a zachovat hlavně klid :-) Já jsem po tom, co mi teď napsal můj nastávající, naprosto klidná :-) Snad nevadí, že se podělím, tak moc mne dojal: Něco Ti povím, ju? Když jsem Tě žádal o ruku, žádal jsem o ruku Tebe. Takovou, jaká jsi. Nádhernou. Tebe, kterou miluju takovou, jaká jsi. Tebe, na kterou se nemůžu vynadívat. A nezáleží na tom, co na sobě máš, nebo jak jsi nalíčená. Záleží jen na tom, aby ses cítila dobře. Tebe si chci vzít takovou, jaká jsi. Jen prosím zůstaň sama sebou. ( reakce na to, že jsem naznačila pochybnosti o svém vzhledu) Takže děvčata, asi se kolikrát opravdu trápíme zbytečně :-)
Odpovědět
@andrejika Budeš mít opravdu skvělého muže. A já taky... Taky mi pořád říká, jak mě miluje takovou, jaká jsem... a toho si strašně vážím, protože nejsem úplně typická žena a někdy je to se mnou fakt těžké. No fotky sem samozřejmě dám :-) chci aby tu proběhla osvěta na téma nemusíš mít bílé princeznovské šaty aby byla svatba skvělá... Není nic důležitějšího než aby si svatbu užili ženich a nevěsta... Aby ten den byl pro ně vyjímečný. Možná je taky dobré si uvědomit, že svatba není jediný krásný den v životě ženy... já se třeba mnohem víc těším na svatební cestu, až se spolu vyvalíme na pláži a budeme jen spolu... :-D Já se netrápím... vím, že nejsem dokonalá a kdo je? Kdyby jsme všichni byli krásní a dokonalí, tenhle svět by byl pěkně hnusnej a nedokonalej...
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejika jestli ti to pomůže tak mě se mooooc líbíš :-) ;-) nalícená jsi pěkně a účes jde k tvé milé vizáži-neřeš to už ;-) Já se nervovala týden před svatbou tak,že se mi udělaly dva obr opary...všechno mi přišlo najednou špatně-šaty-účes.....vdávala jsem se ve 40 a když jsem koukala tady holkám do alb tak jsem si říkala no to bude mazec-stará tlustá s oparama :-D a tady samá mladá princezna...uklidnil mě manžel podobnýma slovama jako ten tvůj a v den D jsem si přišla jako princezna :-) :-) a hlavně ten den byl neuvěritelně krásnej díky přátelům a rodině a o to jde
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a kytky tam nech!!!!!jinak účes nevynikne
Odpovědět
@kamilka76 Svatá pravda, nezáleží na věku účesu šatech... za týden nikdo nebude vědět, jak jsi vypadala :-D záleží hlavně na tom, jak se cítíš a pokud se člověk cítí dobře ve šlahačkových šatech, měl by je mít (pokud to tedy není ženich) ... narovinu, já si nejvíc budu pamatovat na ty pocity... zážitky... proto nechci super fotografa a bílé šaty v kterých bych se necítila jako já... A za týden jdu na to... hodlám si užít a prožít každou vteřinu....
Odpovědět
Profilova fotka
Užívej každý okamžik :-) ;-) já si pamatuju úplně všechno-každé slovo,úsměv,pláč,všechny emoce mých blízkých-byl to pro mě den,kdy se setkala po dlouhé době naše rodina a já byla a jsem šťastná a čerpám teď z toho dne energii. Na tvou svatbu a fotky se těsim obzvlásť :-D mám ráda každýho kdo jde proti davu
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?