Jsem tady nový - popel

Profilova fotka
Ahoj, je mi hodně let a příští rok budu mít poprvé svatbu v kostele. Jsem pokřtěný katolík, ale věřící ve smyslu J.A.T. Robinsona: věřit čestně. Tedy nekritizovat to, co se mi nelíbí, přát každému svobodu názoru, citu, sexuální orientace a nevměšujícího stylu života. Nenapravovat nikoho. Žít odpovědně a tiše a trpělivě. Nemá cenu zakládat svou vlastní církev. Má cenu naslouchat a čestně se hlásit k tomu, co mohu přijmout. A má cenu vstát v noci k plačícímu děcku, aby si mohla žena odpočinout, myslet na ni a na prospěch dětí a nezapomínat na vlastní spokojenost, ale neprosazovat se. Umět čekat. To stačí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, jeden z mála ženichů tady. Většinou chlapi jen přihlíží přípravám a nevěsty se při zařizování vyřádí :-) Tak vítej :-) víš už kde budete mít svatbu a hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za přivítání. Já jsem takzvaně odpovědný, víš ... dělám si ze sebe srandu, ale beru to hodně vážně. Budeme se brát u sv. Petra a Pavla v Kelči 5. května 2012 a hostina bude v http://www.prileskymlyn.cz ve Všechovicích.
Odpovědět
Profilova fotka
koukám, že si vážně zodpovědný :-) já mám svatbu v únoru a ještě si nejsem úplně jistá kde to bude :-) ale zase už vím jaké chci šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je tím věkem ]-( . A taky jsem dlouho nevěděl, jestli to vůbec ještě smím. A jsem normální chlap, takže žádný anděl. Taky už víme, v čem půjdeme a jak to bude vypadat. Ale nic není dogma a může se toho ještě hodně změnit. Jaké chceš šaty? Moje Anežka chce jednoduché hladké bílé a prostou kytici bílých tulipánů.
Odpovědět
Profilova fotka
@popel Anežka má vkus - v jednoduchosti je krása. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@assol Já jí to řeknu, bude mít radost, díky!
Odpovědět
@popel Ahoj, vitej na nasich strankach kde najdes spustu inpiracii a napadu :) Ak budes neco potrebovat klidne se mi ozvi do IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Jo, já ten portál ukážu Anežce, ne že bych to nezařizoval taky a nefandil a netěšil se s ní, ale je to zkrátka holka, vdává se poprvé a oba děláme hodně pro to, aby to byla taky poslední svatba. Děkuju za hezké přivítání.
Odpovědět
@popel tak to se urcite potesi najde to hromadu tipov a taky hodne inspiracii ktore su pri priprave svatby urcite potrebne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Jasně, moc hezké. Pěkný a úspěšný den. A to přivítání mě potěšilo.
Odpovědět
@popel v mlýně to budete mít v patře? to není ideální, také jsme o tom uvažovali
Odpovědět
Profilova fotka
@olmak Nene, mrkni na ten prileskymlyn tecka cz . Je to přízemní, už jsme se tam byli podívat. Sál pro 60 lidí a nás bude jen asi dvacet. Venku může být stan. Malá skromná svatba, ale jaksepatří, nemohl bych o ni Anežku okrást. A máme těch lidiček jen 20, ale opravdu milé (skoro žádné příbuzné ;-) )
Odpovědět
Článek se načítá
já to tam dobře znám, několikrát jsem tam byla, v patře nad vchodem je také sál, ale hodně nízké stropy, a musí se po schodech, dole zase se musí přes lokál, pokud ho neuzavřou, ale za pěkného počasí je prostředí hezké, pokud se nepoženou na Všechovice zase mračna deště
Odpovědět
Profilova fotka
@olmak To jsou cenné informace díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@popel Ahoj :) Vítám Tě na Beremese! Přeji Ti, ať zde najdeš spoustu inspirací ke svému svatebnímu dni a je ti tay fajn! Kdyby jsi s čímkoli potřeboval poradit, pomoci, určitě se na mě obrať.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska Moc děkuju a řeknu o tom spíš partnerce. Ona teď musí hrozně dřít a je často smutná, ale na svatbu se oba moc těšíme. A už víme, že je to tak OK. Zdravím Tě srdečně a ať se Ti všechno daří.
Odpovědět
Profilova fotka
@popel Děkuji Ti :) Tobě také!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?