Jsem tady nová - zuzkasvatba

Ahoj nevěsty :-) ráda bych se k Vám přidala,my máme naplánovanou svatbu 22.6.2013,máme už dvě dcery,starší 3,5r a mladší 6měsíců,tak jsme si řekli že by chtělo rodinu trochu sjednotit ;-) naše svatba bude malá,jen pro nejbližší rodinu,ale i tak si to užijeme,přípravy jsou celkem náročný,hlavně vymyslet aby vše dobře klaplo a vypadalo :-)
Odpovědět
Ahoj já se vdavat 28.6. Užijte si přípravy. Pro mě bylo nejhorší sehnat šaty ve kterých se budu cítit dobře jinak taky malá svatba a pro oba druha a nejsem nejmladší tak bu bude trochu nestandardní
Odpovědět
Ahoj já mám taky problém se šaty,líbí se mi jich několik a nevím které vybrat :-) ted jdu v pátek opět na zkoušku a snad se už rozhodnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vítám Vás a přeji dobrou volbu při výběru svatebních šatů. Hlavně se v nich musíte cítit dobře, jak už píše pajenka1, pak i na Vás bude vidět spokojenost a svatbu si určitě užijete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro inspiraci při výběru šatů koukněte i na náš web. V Salónu Nobless je pro Vás připraveno 200 svatebních šatů i šaty pro družičky a mládence. Těšíme se na Vás i Váš doprovod. A vaříme dobrou kávu!
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkasvatba Zdravim, budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. :-) Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?