Jsem tady nová - zuzka2411

Profilova fotka
Ahoj, jmenuji se Zuzka a na tyto stránky jsem narazila vslatně náhodou při zkoumání internetu na téma svatba a inspirace při její přípravě. Budeme se s přítelem brát v červenci a tak hledám inspiraci a rady. Jelikož v tom trochu plavu, uvítám jakoukoliv radu i když si myslím, že větší částa už máme. Barva svatby bude fialovo-bílá, takže vše bude lazeno do těchto barev. Momentálně my největší problém dělá kytice, protože moje prvotní představa byla převislá svatební kytice, ale vzhledem k šatům jsem byla upozorněna že se tento druh kytice nehodí. Tudíž jsem zase na začátku. Doufám, že tady najdu nějakou inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem taky Zuzka:) tak tady jseš dobře. Inspirace je tu spousta a určitě tu najdeš spostu doporučení na kytice, že nebudeš vědět, kterou dřív. Držím palce, ať vše dobře dopadne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@zuzka2411 Zdravim, budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ.Fialkovo - bílá svatba, paráda. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?