Jsem tady nová - zaninkaj

Profilova fotka
Zdravím všechny :-) Jmenuju se Žaneta a tenhle web se mi moc zalíbil, protože chystáme také svatbu a přišlo mi báječné, že se o to můžu podělit a také získat zajímavé informace, rady a dívat se, jak to všem na fotečkách moooc sluší. :-) Přítel mě požádal o ruku 5. 12. 2012 po šesti společných letech a od té doby jsem jako na obláčku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zaninkaj Dobrý den, a co ještě nemáte nebo co potřebujete? Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@kjlb Zatím nemáme nic a zatím jsme ve fázi rozmýšlení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás můžete mít vše na jednom místě :-),ale asi budeme pro Vás daleko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@zaninkaj Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@zaninkaj Dobrý den - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografa nehledáme, už máme ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@zaninkaj Zdravim, dobrá zpráva je, že se přítel konečně rozhoupal, že?? Budu držet palce, aby se vše vyvedlo... Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny máme přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?