Jsem tady nová - vinilu

ahoj nevěsty / ženichové přidala jsem se s dovolením k Vám co máte před / po svatbě. Nás to čeká 12.5.2012. Přeji všem co je svatba čeká hodně štěstí, ať je Váš velký den takový jak si přejete. Těm co už si zažily ten krásný den přeji hodně štěstí v manželství, ať Vám to dlouho vydrží a jste stále šťastní jako v první den svého manželství. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, vítáme tě mezi námi:-))
Odpovědět
@vinilu Ahojky taty tě vítám mezi námi. Nás to čeká 30.6.2012. A už víš nějaké detaily? Barva, typ šatů a tak?
Odpovědět
@vinilu Vitam te na nasich svatebnich strankach plnych inspiracii a napdov :) Klidne se pridej do diskusii a urcite najdes co hledas. Ak by si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP :)
Odpovědět
@petulkkab ahoj moc děkuju za přivítání dnes jsem přidala nějaké fotečky šatiček co jsme zkoušela a přemýšlím mezi čistě bílýma a ty bordo v těch jsem si připadala nejslíp a jak ty co vše máš zajištěno?
Odpovědět
Profilova fotka
@vinilu Ahoj, koukala jsem na tvé fotky a ty šaty s bordo mašlí jsou naprosto nádherné a hlasuju pro ně :)
Odpovědět
@ivet1987 děkuju jj jsou nádherné ;-)
Odpovědět
@vinilu no tak my máme předběžně zajištěné místo obřadu, hostiny, fotografku, vytváříme teď oznámení vlastní a tak nějak je to zatím vše... všude nám říkají že do června máme ještě hafo času, tak to zatím nehrotíme :) jinak ty vínové ti moc sluší ale nejvíc se mi líbíš v těch předposledních, co ti dělají tak dokonalou postavu :) krásné čistě bílé a velmi slušivé :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?