Jsem tady nová - verus001

Ahoooooj :-) všichni......... Jmenuji se Verča a o Bereme se jsem se dozvěděla od mojí kamarádky, která si to hodně vychvaluje s mnoho se tu také dozvěděla. My už teda máme termín i místo konání svatby, ale můj největší problém je zasedací pořádek, konktrétně u mých rodičů, protože jsou rozvedení a mají nové partnery. O to by zas tak moc nešlo, ale partner mojí mámi se s mým otcem moc nemusí. Tak teď nevím jak to vyřešit aby nevznikly nějaké komplikace nebo aby si někdo nepřipadal odstrčený. Děkuji mooc za radu :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono bohužel na tuhle otázku asi není správná odpověď :( Dle etikety by Vaši rodiče měli sedět vedle Vašeho manžela. Tzn. Manžel, Vaše maminka, Váš otec. Takže pokud to chcete dodržet a mít rodiče v čele, tak by je dala takhle a pak jejich partnery. Pokud budou stoly do U, tak na stranu ženicha do vnitřní části stolů dát přítele mamky a z vnější strany přítelkyni otce. Tak v podstatě budou u sebe, ale zároveň budou jen rodiče v čele (krom novomanželů, samozřejmě). Nebo je dát zkrátka dle toho, co Vám našeptává rozum a srdce, do vztahů ve Vaší rodině vidíte nejlépe Vy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, řeším podobné dilema, rodiče přítele jsou také rozvedení, ale bohužel spolu vůbec nevycházejí. Maminka je dosti nevyrovnaný typ a vůbec nevím, co můžeme očekávat. Při představě, že je posadíme vedle sebe mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě. Asi to budeme muset vyřešit nějak netradičně... :-| Každopádně držím palce při vymýšlení různých alternativ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu vedle svých rodičů, tchyni dám k partnerovi, jednoduchá výmluva, nemluvíme stejným jazykem 8-) . Etiketa neetiketa :-) teď se to už tolik nedrží, tak v tom nevidím problém. A komu se to nelíbí, ať na naši svatbu nechodí ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?