Jsem tady nová - veru1987

Dobrý den, včera jsem se konečně zaregistrovala, i když na stránky už koukám asi 14 dní...Tedy od doby, co jsme se s přítelem dohodli, že se vezmeme. Plánujeme sice jen malinkou svatbu, ale i tak jsem se zde už dozvěděla spoustu užitečných rad a informací. Děkuji a přeji všem hodně štěstí
Odpovědět
Tak vítej mezi námi :-) Já už mám sice po svatbě, ale přeji hodně štěstí se zařizováním a hlavně si to užij. Hodně mi tady pomohl ten svatební plánovač.
Odpovědět
Profilova fotka
No i malá svatba může být ta nej. Hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k Vašemu velkému rozhodnutí a přeji hodně štěstí. Nabízím Vám svou pomocnou ruku z oblasti grafiky a tiskovin - pokud máte zájem, mrkněte na náš web :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veru1987 Dobrý den, gratuluji k rozhodnotí. Přeji krásné přípravy a mohu Vám nabídnout svatební dekorace, doplňky apod.:-)
Odpovědět
Dobrý den, gratuluji :-) Kdyby jste potřebovala svatební dekoraci nebo dárečky pro hosty, neváhejte a obraťte se na nás. Přeji pěkný den. Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdybyste měla zájem o vizáž - svatební líčení - tak neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi domluvím na zkoušce ap. :-) Salon mám v Šumperku, ale klidně mohu přijet k Vám. Přeji hezký den a hodně štěstí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?