Jsem tady nová - veronikamartink

Profilova fotka
Ahojky všem nejen nevěstám. :-) Jmenuji se Veronika a můj přítel mě požádal o ruku 8.prosince. chudák měl to se mnou těžký každý den jsem jezdila pozdě z práce. :-) a tak neměl šanci v den kdy chtěl,ale přesto to bylo nádherný. Jsme na úplném začátku a teprv nás čeká oznámení rodičům ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně štěstí! Gratulujeme :) Už máte v hlavě nějaké plány? :)
Odpovědět
Zdravím já jsem tu taky nová my už to tedy rodičům zdělily dokonce máme zamluvený termín 7.7.2012 ale myslým že oznámit to mamince mého nastávajícího byla chyba :-( rady tipu to bude drhé to ne uděláme to tak už mi lezou na nervy 8-( svatbu chci mít v červeno bílé a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Jem trupka bloňďatá,přítel mě požádal 8.února,no jsem to motovydlo splést to on tak budu fakt naštvaná :-) :-) :-) :-) to freylach: ty už máš nějaké plány? My jdem zrovna na seznam a rozpočet svatba bude srpen zač. září uvidíme jak nám vyjde termín ten jsme si spočítali podle našich datumu narození a vyšlo nám 14.8.,ale je to út tkž. jsme to posunuli na 17.8.pá a až teď zjišťuji,že je magické číslo je 18.8. :-D :-D :-D :-D ,ale měnit nebudem to zuzupusa:zatím jsem nepřamýšlela nad barvou,ale budu ručně vyrábět svat.pozvánky,máte taky hezké datum svatby držím palce s tchýní ;-) :-) :-) :-) Holky a kde si budete kupovat šaty?????? :-p :-p :-p :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzupusa Máme s rodičema stejné trable. Nejste v tom sama. Já budu mít svatbu v duchu Cimrmana...
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikamartink Vzhledem k tomu, že na stovky svatebních šatů denně koukám, tak si je asi nechám ušít, nebo pořídím v zahraničí. Chci něco úplně jiného. Šití šatů považuju za velkou sázku do loterie...
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikamartink Srpen je lepší, než září. První půlka září bývá děsivě obsazená. Kolik máte rozpočet?
Odpovědět
šaty si taky nechám šít :) n tak aspon nejsem sama stejně si t naknec udělám po svém sem tvrdohlavá
Odpovědět
facebook com/#!/topdressbag.cz štay budu obědnnávat zde
Odpovědět
@freylach Svatba ve stylu Cimrmana? No to zní parádně, s přítelem jsme velcí fanoušci a tohle nás nenapadlo. Co konkrétně tam budete z Cimrmana mít? Teda, ale nápad vynikající :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky,omlouvám se ale jsem pracovně vitížená. Už jsme tři co si nechají šít šaty,přesně chci mít je zvláštní, a originální. Zapoměla jsem,že mám švadlenu známou :-) ,náš rozpočet??? Co půjde to půjde,něco už máme našetřeno,ale.... :-D :-D :-D , Máme 95lidí,přítel má velikou rodinu a všichni se scházejí na svatbách a po...ani se mi to nechce psát :-x uvidíme kdo dorazí Ale je hrozně těžké si vybrat úřad s velkou kapacitou zatím to vyhrávají Říčany u Prahy a rezervaci budu dělat až koncem února,nechám se překvapit jaký termín na nás zbyde. TO freylach: a kolik máte hostů a jaké datum(že by 18.8) až budu mít čas tak si vytvořím stránků nápadů na účes,kytky,atd.... zatím papa
Odpovědět
Profilova fotka
@hojchna Zdravím! Svatební oznámení jako pozvánka do divadla, jako výslužky cimrmanův bio jam, budem hrát svatební hru České nebe :) a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikamartink 18.8. ne :) Já se vdávám až po té, co vdám všechny své nevěsty, nebo téměř všechny :) Takže 27.9. :) Jinak hostů asi 60. Nějak to nechci hrotit :) KOvářova kobyla...znáte to :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@freylach znám,já líčím nevěsty a stále dokola to prožívám s nima již 6let
Odpovědět
Profilova fotka
:) a kdo vás bude líčit na svatbu? :)
Odpovědět
@zuzupusa ahoj:) taky si tam chci objednat šaty. Které jsi si vybrala a jak jsi snimi spokojená. Já s nimi žádnou zkušenost nemám, tak nevím jestli je mám nakonec objednat nebo vsadit na jistotu nějakého salonu.
Odpovědět
amazonka123 Ahoj no pořád čekám co dojde měli by být červeno bílé s vlečkou a vázání za krk
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...jsem tu také poprvé a svatbu máme už 12.5.2012 , ano užžž :))) bylo to hrozně rychléé rozhodnutí, ať jsem byla požádána dne 13.052011 , podařilo se nám dodržet skoro do roka a do dne :))) i když jsme to zavrhovali zdůvodu finančních...ale nakonec se podařilo i když to bude malá svatba už se moc a moc těšíme...Kdyby se někdo ptal proč květen? Prostě jen tak , a protože se nám tento měsíc moc líbí a na pověry nevěříme :)) svatbu budu mít laděnou do fialové barvy tmavé s bílou 8-) je o má oblíbená a doufám,že se nám to vše podaří vychytat...Jen jsem se zatím bohužel setkala se špatnou komunikací ohledně zařizování viz vizážistka :( Měla jsem si domluvit první zkoušku a paní mi asi po měsíci sdělila ,že vlastně v ten den nemůže:((( můžu vám říc,že jsem se dost zasekla a nemohla vydat ani hlásku, protože jsem jí už nabízela mojim kamarádkám ,které se svatby zůčastní a teď jak blázen hledám a hledám...doufám,že se mi podaří sehnat někdo co nejdříve....Nevím proč když na mě měla telefon, nezavolala jak to hned věděla.... Máte někdo zkušenosti se zkouškama šatů? Zajímá mě zda jdete jen do jednoho salónu a tam si hned vyberete a nebo se zkusí více salónů a pak se rozhodnete..a jak se na to tváří v salónech? Díky moc za pomoc....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja jsem tu taky nová.. přítel mě sice požádal hodně dřív,ale tak nějak jsme si říkali,že ještě chvíli mame čas.. až se nam stala věc, kterou jsme nečekali i čekali,ale ted už momentalně mame 9 měsíční dcerušku a nebyl moc čas.. nakonec se čas už našel a brát se budeme 1.9.2012 což je fakt hezké datum,tak doufám, že to všechno bude ok. Šaty budou šité, nebudou bílé,ale krémové s khaki stuhou a tak bude všechno trochu do stylu khaki až zelenkavé.. máme to na zámečku v Buchlovicích a oslavu mame na hájence na sv. Antonínku s výhledem na vinice,takže taková moravská veselka.. :) každopadně mame malou svatbu.. mam jen 30 pozvanek. Rodina jen základní a jinak přátelé se kterými rádi trávíme volný čas :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kadisek : pokud hledáš fakt dobrou vizážistku z Prahy, ráda doporučím svoji kamarádku...líčí missky, modelky...atd...kdyby něco, písni, předám kontakt :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?