Jsem tady nová - venissv

Ahoj, jmenuji se Michaela a s přítelem plánujeme svatbu na červen 2012. S přípravami teprve začínáme, ale nejsem si jistá jestli jsme začali od správného konce- přítel zatím plánuje jaké jídlo by se mu na hostině líbilo :-) Budu moc ráda, když nám poradíte a dáte připomínky, které Vám s plánováním pomohly.
Odpovědět
Profilova fotka
@venissv Začněte od toho, co je pro vás nejdůležitější ;-) Obecně se začíná od místa obřadu a fotografa, protože mívají rezervace dlouho dopředu...
Odpovědět
Profilova fotka
@venissv Ahoj, tak tě tu vítáme :-) No já osobně taky začla místem (které ale doteď nemám jisté) a fotografem. Myslím, že vybírání tohohle zabere spoustu času...pak taky mít nějak +-seznam hostů, aby jsi věděla s jakým rozpočtem počítat a snažila se ho dodržet ;-) Tak přeju hodně štěstí v plánování a ať se daří :-)
Odpovědět
@venissv Ahojky :) Vitam te na nasich svatebnich strankach kde najdes vsechno co potrebujes na pripravu svatby. Klidne zacni v tejto teme: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... Ak budes neco potrebovat klidne se mi ozvi do IP:)
Odpovědět
Hurá, už máme pevný termín svatby :-) Konečně alespoň něco. Takže náš den D bude 9. června 2012.
Odpovědět
Profilova fotka
@venissv Tak to máš fajn, já vůbec nevím, protože termíny neznají ani na našem vyhlídnutém hradě :) blázinec ... možná mě taky čeká červen 2012, ale jsem nervózní, protože jsem typický plánovač a od termínu se odvíjí zkrátka všechno.......................
Odpovědět
@makina28 Tak to chápu, že jsi z toho asi trošku nervózní. Většinou to tak na hradech a zámcích mají, pokud jsou závislí na matrice. U nás bych se taky termín dozvěděla až v prosinci, kdy je matrika vypisuje, ale měla jsem kliku, že s matrikou pracovně spolupracuji. Zkus se stavit na matrice, kam Váš vyhlídnutý hrad spadá a třeba Ti dají alespoň předběžnou podobu termínů, které by mohly být.
Odpovědět
Profilova fotka
@venissv ahoj,my budeme náš termín vědět až v lednu,jinak jsme začínali místem obřadu a předběžnou domluvou s fotografem a kamerou
Odpovědět
Profilova fotka
@venissv No já jsem povoláním archivář, takže bych pod záminkou na matriku mohla zavolat (osobně těžko, já věčně nestíhám), ale přišlo mi to takový hloupý-jako dotěrný. Navíc to přítel chtěl zařídit, tak chci aby byl taky iniciativní....ale asi to budu muset pohrotit sama.Jenom nevím jak se to dělá:když dá termín matrika, nebo s tím tedy souhlasí, tak se pak může domluvit hrad?Jsem už asi úplně zblbnutá :)
Odpovědět
@makina28 Nevím, jak to funguje jinde, ale vzhledem k tomu, že pracuji na zámku a svatby dáváme dohromady s matrikou, tak vím, že kvůli termínům na příští rok si tam za nimi chodí už od srpna. U nás to funguje tak, že si stejně zájemci o svatbu musí nejdříve domluvit termín svatby na matrice- protože ta ty termíny určuje, a pak teprve si termín potvrdí u nás. Nebo pokud jsi ještě nejednala s hradem, kde obřad budete mít, tak tam Ti určitě poradí, jak jednat.
Odpovědět
Profilova fotka
@makina28 u nás by se teoreticky šlo domluvit napřed s kastelánkou zámku a pak až s matrikou
Odpovědět
@stastnanevesta Tak fotografa zatím ještě nemáme a s kamerou zatím stále váhám jestli ano, nebo ne. Teď nás čeká jednání ohledně místa hostiny, akorát řešíme problém, jestli si zamluvit prostor a najmout pak catering, nebo najít prostor již s obsluhou zajištěnou. Hlavní problém, ale pro nás je, že budeme mít hodně hostů z daleka, takže vše je omezeno prostorem pro přespání :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@venissv my máme většinu taky zdaleka a tak máme hostinu na jednom místě s ubytováním :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?