Jsem tady nová - vendula20

Profilova fotka
Ahojky Jmenuji se Vendula je mi 20let letos mi bude 21. Mám ročního syna. A s přítelem se chceme brát letos v srpnu 17tého. Jelikož je to pro nás oba poprvé tak vůbec nevím co mám vše udělat a proto jsem přišla sem k Vám abych se s Vámi mohla poradit. Vůbec nevím místo obřadu a ani hostinu + další potřebné věci ;-( . Nejhorší je že přítel svatbu v kostele odmítá a já jí zase na úřadě nechci. Vymyslely jsme že bychom se mohly vzít v nedalekém zámečku (Vilémovice u Ledče nad Sázavou) ale pan starosta Vacek řekl že nás oddat nemůže že tam nemáme ani jeden trvalé bydliště a místního starostu (Bojiště u Ledče nad Sázavou) nechci že je to blbec omlouvám se ale jinak se nazvat nedá. Tak bych Vás chtěla poprosit jestli jste se některá vdávala na vysočině kde to bylo??? A je lepší vzít si koordinátorku svateb a nebo si to udělat sama?? Předem moc děkuji :) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsto :-) Gratulace k rozhodnutí :-) Tady určitě najdeš vše, co budeš potřebovat a ostatní nevěsty Tě poradí, jsou fajn :-) Přeji klidné plánování.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě fotografa/fku budu potřebovat :) děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vendula20 Dobrý den, mohu pro Vaši svatbu nabídnout naše párty stany, výzdobu, ale také DJe na svatbu + karaoke. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě se Vám musím pochlubit. Včera jsem byla s malým na procházce a když jsem přišla domů tak přítel přede mnou klečel na koleni a požádal mne o ruku a dnes jdeme spolu na večeři :)
Odpovědět
Ahoj, to je hezký, že se berete takhle maldý, taky do toho jdem a máme 8 měsíčního synáčka a je nám 22 a 23 :) Držím palce! Se vším Ti tu určo hodně bab rádo poradí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Párty stany nebudeme potřebovat ale i tak děkuji vše je totiž už zařízené na zámku
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky chtěla jsem se zeptat jak jste to měly (jak jste to provedly) ...nebo spíše jak jste oznámily rodičům že se budete brát?? Naše rodiny se nesnášejí tak se toho trošku bojím. Předem děkuji za odpovědi popř. nápady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, vítej na skvělém místě plném rad, inspirace a sdílení. Tady rozhodně nebudeš na nic sama. Svatbu si určitě naplánujte, tak jak budete chtít Vy. Nebojte se říci rodinám, že jste se rozhodly jít společně na cestě životem. Strach má velké oči. Aby jste se ho zbavily, udělejte právě to, čeho z čeho máte obavy. Uvidíte, že vše bude jinak. Držte při sobě, spolu toho zvládnete mnohem víc. Také jsem se vdávala ve 22 :-) Držím palce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?