Jsem tady nová - standul

Profilova fotka
Ahoj, na tyto stránky jsem narazila už pár let zpátky, když se vdávala kamarádka. Teď to vypadá, že přinesou užitek i mně, i když už mám dvě svatby za sebou :-( Věřím, že ta třetí bude nejkrásnější a hlavně s tím opravdu pravým mužem, kupodivu se na ní strááášně těším a chtěla bych, aby byla dokonalá. Termín máme s přítelem vybraný, navzdory pověrám, na 18.5.2013, určitě to bude ten nejkrásnější společný den :-) Už jsem si tu našla spoustu inspirace a doufám, že další nápady ještě přijdou. Spoustu věcí je již naplánováno, ale taky jich bude ještě spousta potřeba zařídit. Uvítám dobré tipy na hudbu, pořád řešíme, jestli živou nebo, tak pokud máte nějaké tipy na Plzeň, budu ráda. Stáňa
Odpovědět
Profilova fotka
@standul Dobrý den, dovoluji si nabídnout DJ na svatbu, možno vč. ozvučení obřadu, karaoke a jestli máte akci venku, tak párty stany, židle, stoly, výzdoba, svatební potahy na židle, atd. Kalkulaci rád připravím dle zadání. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@standul Jééé ahoj, já jsem tady taky nová. A jsem s tebou za jedno. S přítele jsme přemýšleli o termínu a nakonec jsme se rozhodli taky pro 18.05. A proč ne vždyť je to máj, lásky čas :-) tak ti přeju, ať vám vyjde vše podle představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@standul @xzazu Květnové svatby jsou fajn, přejeme příjemné a bezstresové přípravy :-)!
Odpovědět
Držím palce při svatbě venku, snad nebude pršet a vše vyjde jak má!
Odpovědět
Profilova fotka
18.5. je prostě nejkrásnější termín :-) já to říkám pořád :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, všem moc díky za podpůrné zprávičky. A ostatním květnovkám dík za podporu :-) Svatba bude na zámku Lnáře, ale v interiéru, svatbu venku bych asi neriskla...i tak ale doufám, že bude krásně, abysme mohli využít místní nádherný park na foto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xzazu Přesně to jsme si řekli taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@standul Dobrý den Stáňo - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J. PS: Na květnové svatby poskytuji aktuálně 15% slevu. Třeba by se Vám mohla hodit. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Děkuji za nabídku, ale fotografa máme již zajištěného. Stáňa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?