Jsem tady nová - srcicko

Profilova fotka
Ahoj, zdravím všechny slečny, budoucí ženy, manželky a paní a i ty, které už mají svého manžela x-) . Jsem ráda, že už patřím mezi vás všechny...Můj přítel mě požádal o ruku v úterý na 1.máje v mém zamilovaném městě, v Českém Krumlově!!! Holky, jsem nadšená a mám pocit, že každou chvíli vzlétnu....hltám ty vaše různé diskuze a prohlížím fotografie - jedním slovem náááádhera. Už se těším, jak to tu začnu rozjíždět s vámi, ale teď je to asi čekání - do roka? Ještě jsme si neřekli termín. :-| Tak vás ještě jednou zdravím!!!! :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, moc gratuluji k zasnoubení, užívej :-) termín záleží na Vás a na dohodě, my měli 30.4. dva roky od zasnoubení a svatba bude 7.7. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Vítej mezi námi!:-) Gratuluji k zasnoubení! Také jsem byla požádána o ruku v mém zamilovaném městě - Českém Krumlově!:-D A termín jsme si dali rok a čtvrt po zasnoubení, abychom se nemuseli honit:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji k zasnoubení! Je to krásný pocit, že? :)
Odpovědět
Ahoj, moc gratuluji k zasnoubení! Přeji aby jste měli svou vysněnou svatbu a datum určitě doladíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všem vám děkuju za příspěvky...je to krásný pocit!!! Miluju tyhle stránky, nemůžu se jich nabažit a musím říct, že nevím co dřív.....nechci na sveho přítele tlacit, necham ho, až se sám rozhodne ;-) , ale kdyby záleželo na mě, viděla bych to tak za rok... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@srcicko já na svatbu čekala dva rok a vyplatilo se mi to. Vítej tedy mezi náma nevěstinko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@srcicko Ahoj, taky tě vítám. My se zasnoubili v lednu a svatba byla v červenci. Času na přípravu bylo dostatek. Určitě tu načerpáš spoustu inspirace a zajímavých postřehů:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?