Jsem tady nová - sofia22

Profilova fotka
Ahojky je mi 31let mam dve deti ;-) bydlim v okrese Znojmo o beremese jsem narazila nahodou,kdyz jsem se divala na vyzdobu atd.tak jsem se dostala na vase stranky a tak jsem tu ;-) ..Hledam nove napady a inspiraci pro spestreni nasi natradicni svatby :-) ...
Odpovědět
@sofia22 Vítej na beremese :-) Nápadů a inspirace pro plánování svatby i pro řešení nejrůznějších problémů se tady dá najít opravdu obrovské množství. Nastávající nevěsty i již vdané dámy ochotně poradí téměř s čímkoliv a naopak budou vděčné za sdělení nových zkušeností a nápadů. V čem bude Vaše svatba netradiční?
Odpovědět
Profilova fotka
Pro nekoho urcite bude netradicni,chteli by jsme ji v cernobile kombinaci,ale vsechno co se vyzdoby tyce,obleceni kytka a hlavne v tom,ze uz mame spolu dve deti..Budu rada za kazdou radu jak si vylepsit nasi svatbu a cim ji ozvlastnit...A navic zenich je vasnivy motorkar takze v tom duchu bude i trosku nase svatba nic az tak tradicniho asi nebude..Neco asi jo jako zvyky atd.se zachova,ale jinak chce plno motorkaru atd.
Odpovědět
@sofia22 Tak to asi pojedete k oltáři na motorce, z každé strany sajdkára s jedním děckem, jedna černá, druhá bílá :-D To si dělám srandu samozřejmě. Stačí kliknout tady na fórum a do chlívečku nahoře zadat černobílá, motorkáři atd. a je z toho čtení na několik víkendů.
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tahle to nebude,ale zenich si rpo me chce prijet na motorce :-) misto v aute,tak uvidime jestli to tak bude a myslim si,ze byl by scopny prijet i k obradu,ale budeme mit v altanku a tam by se asi nevlezl :-) jj dekuji divala jsem se zatim jen na neco,ale tam spis holky resi jestli se obleci do cernobile kombinace satu a nebo jestli zvolit takovou vyzdobu..Tak treba jeste neco najdu..Ale co bych se chtela zepta a tak trosku poradit..Zakladala jsem si svuj fotoblog a tam se mi ukladaji jen fotecky co jsem se divala a pridala jsem si je do fotoblogu..Kdyz si potom budu chtit udelat svoje album,tak nevim jak do nej dostat ty fotecky co jsem si uz pridala do fotoblogu snad to nejak pochopis vcem bych potrebovala poradit zatim dekuji za radu pokud mi budes umet poradit..
Odpovědět
@sofia22 Tak v tomto neporadím, protože mám jiné uživatelské rozhraní než normální uživatelé. Tím chci říct, že mám PRO profil, né že nejsem normální. Ale je to jen věc názoru :-D Zkus založit nové, vhodně nazvané téma (to já také nemůžu) a položit dotaz tak, aby jej každý pochopil. Jinak, když chceš, aby někdo konkrétní odpověděl na dotaz nebo si přečetl nový příspěvek, začni tím, že pod jeho příspěvkem klikneš na Odpovězte. Případně stačí napsat zavináč a jeho (její) nick. Takto: @sofia22 Kdo neumí psát zavináč, čtěte: http://levnesnubniprsteny.blogspot.cz... PS: Nemám nervy číst kilometrové podmínky na beremese, takže příspěvek bude možná brzy pozměněn či smazán adminem :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@sofia22 vzhledem k tomu, že ve tvém fotoblogu žádné fotky nevidím, tak si je přidáváš do oblíbených. A pokud jsou to soukromé fotky nevěst, ne ty stažené z netu, tak si je do vlastního alba nepřidávej, nemáme rády kopírování našich vlastních fotografii ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 aha davam si je do oblibenych jestli to je od jinych nevest netusim..Sjedu si vzdycky dolu na inspiraci jao jsou svatebni saty,ucesy,makeup atd..A tam kdyz se mi neco liby,tak jsem si to pridala..Jen nevim jak dostat fotecky s oblibenych do sveho alba :-( jestli to vubec jde..Nebo jestli si musim najit fotecky jinde sama a pak si je stahnout..
Odpovědět
Profilova fotka
@levnesnubniprsteny Jinak moc dekuji za rady jak jsem pridavat a jak na to,kdyz chci konkretne odpovedet..
Odpovědět
Profilova fotka
@sofia22 hmm, to asi nijak jednoduše nejde :-| jedině uložit obrázek do PC a až vytvoříš album tak do něj ten uložený obrázek přidat
Odpovědět
Profilova fotka
@levnesnubniprsteny jinak díky za zavináč ;-) já píšu ctrl+alt+v ale někde to nejde. Věděla jsem, že jde i alt a nějaké čísla, ale dávno jsem zapomněla jaké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 ja pisu zavinac alt gr a k tomu v :-)
Odpovědět
@kitinka76 @sofia22 Rádo se stalo. Klávesa Altgr nahrazuje současné stisknutí kláves Alt+Ctrl, takže výsledek je stejný. :-) Jinak ze Vševěda mám akorát ty zlaté vlasy :-D Ale přesto se snad na mém zanedbávaném blogu pár užitečných rad najde, i když zatím největší úspěch měl článek o mé chytré kočce. Kočka je dobrá a levná alternativa k manželství ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@levnesnubniprsteny to už asi raději číst nebudu, pro mě už je pozdě, už jsem vdaná :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?