Jsem tady nová - silvik125

Profilova fotka
Ahoj tady Silvik... můj nastávající, jen tak mezi zuby přecedil, že bych mohla dělat svatební agentku celebritám... že prý jestli se v těch přípravách ještě orientuju :-D padla slova jako hyperaktivita a svatební maniak, a taky otázka jestli někdy i spím? nebo jen myslím na to aby vše bylo dokonalé x-)... taky si z Vás pánové utahují nebo už toho zařídili více než Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@silvik125 ahojky,tak můj drahý nezařídil skoro nic...jinak svatbu máme až na konci listopadu a všechno je zařízené,takže teď jen dělám výrobky (doporučuju na hyperaktivitu :-D můj drahý to ocenil) Jinak každá chceme aby to bylo dokonalé a někdy to moc "žereme" ;-)
Odpovědět
@silvik125 Můj přítel naštěstí nic takového nepronesl, nicméně nějakou dobu po zasnoubení jsem už už čekala kdy mi to řekne, protože jsem musela být hrozná. :-D Teď v létě toho ale musíme docela dost zařídit, protože se budeme brát jinde než bydlíme (bydlíme tam, kde studujeme, svatba bude tam, kde bydlí naše rodiče), takže ty nejpodstatnější věci řešíme teď a společně. :)
Odpovědět
Profilova fotka
mno můj miláček nedávno objevil slovo bridezilla a mohl se nad ním umlátit smíchy :-) tak nevím jak si to vysvětlovat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?