Jsem tady nová - saty1987

Profilova fotka
Ahoj, o Bereme se jsem se dozvěděla od sestry, která se vdávala v září a chvíli na to ještě i od kamarádky, která už je nějaký ten rok vdaná. Svatbu plánujeme na červen letošního roku, tak jsem zvědavá, kdy z toho všeho začnu mít hlavu, jako pátrací balon. Doufám, že zde najdu inspiraci i radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@saty1987 Dobrý den, a co ještě nemáte nebo co potřebujete? Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
No, zatím v podstatě máme zamluvený jen termín na úřadě a místo, kam se přesuneme poté, co si řekneme ano .-) jinak nás vlastně všechno čeká ..
Odpovědět
Profilova fotka
Pro inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@saty1987 Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
Profilova fotka
@saty1987 Ahoj, neboj, nezačneš mít hlavu jako pátrací balón:-) Věřím, že si budeš plánování užívat tak jako většina nevěst. Tak hezky plánuj a užívej si to:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už mám zamluvený šaty a musím říct, že zkoušení jsem si fakt užila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografa již máme zařízeného, přesto děkuji za nabídky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?