Jsem tady nová - sachmetkaa

Ahojky holky, jsem tu nová. Na tuto stránku jsem narazila čistě náhodou a musím říct, že je super. Myslím, že se všemi nápady od vás všech to do toho přištího roku nějak zvládnu náplanovat :-) . Každopádně předem všem děkuji za rady a jakoukoli pomoc ;-)
Odpovědět
@sachmetkaa Ahojky :) Vitam te na nasich webovych strankach kde najdes spustu inspiracii pro pripravu svatby. Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@sachmetkaa Vítej mezi nevěstami. Tyhle stránky mi taky moc pomohly, koupila jsem si v bazárku i botičky :-) Je tu dost užitečných rad a skvělých nápadů. Ale pozor! Tyhle stránky tě taky můžou zdeptat - mě například deptaly nevěsty, které už půl roku dopředu vědí, jaký budou mít účes a jaké líčení. Já mám svatbu za 18 dní a pořád to nevím :-) Ale řekla jsem si, že horlivýma nevěstama si náladu kazit nebudu. Takže vše bez z rezervou :-)
Odpovědět
@ivetaml Wau, tak to budu asi jedna z těch horlivých nevěst, místo i datum už máme, představu šatů i účesu taky... :-) a tak to bude pokračovat asi dál :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nevěsta nejsem, ale svatbám se věnujeme. Když máte místo a termín (popř.fotografa) dlouho dopředu, tak pak už je na vše klid. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?