Jsem tady nová - rendisa

Ahoj, jsem z Prostějova a s přítelem bychom se rádi vzali příští rok, uvažujeme o přelomu srpen-září 2013. Zatím se spíš rozhlížíme a hledáme recenze a zkušenosti. Z fotografů by se mi líbil Vít Němčák, Vladimír Doležel nebo Josef Hudák. Naprosto nejvíc se mi líbí fotky od p. Bednaříka, ale bohužel už má plno. Máte s něterým z těchto fotografů zkušenost? Pořád nevím, kde obřad..napadá mě Plumlov, Náměšť na Hané, Čechy pod Kosířem, ale tam nevím, jestli je možný obřad venku i vevnitř? Budu ráda za každou radu a zkušenost :-). Dííky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vítej mezi námi! Nejsem z okolí Prostějova, takže s místem na obřad ti neporadím. S žádným ze zmiňovaných fotografů nemám zkušenost, ale určitě se tu najdou holky, které ti poradí. Užívej si svatební přípravy a hezky plánuj:-) Tady určitě najdeš spoustu skvělých nápadů.
Odpovědět
Profilova fotka
@rendisa S Vítem Němčákem sice osobní zkušenost nemám, ale nevěsty si ho chválí. Pan Bednařík je super, určitě má už plno? Vždyť ještě nemáte termín, ne? Fajn jsou páteční svatby, je to pak mnohem jednodušší s dodavateli. Nebo hledat jinde, určitě není nutno se omezovat jen na Prostějovsko, většina fotografů přijede odkudkoliv kamkoliv :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?