Jsem tady nová - puturka

Profilova fotka
Ahoj , dnes mi tuto stránku doporučila kamarádka, která říká, že jí velmi pomohla, když se zaregistrovala. Já uvítám každou radu,, typ, či nápad. Máme se brát 13.7.2013.
Odpovědět
Profilova fotka
@puturka Ahoj, vítám tě mezi námi. Určitě ti taky tato stránka pomůže, najdeš tu spoustu nápadů a inspirace. A určitě i rad od dalších holek. Myslím, že je tu i dost holek, co mají stejné datum svatby, co jsem tak postřehla. My se brali 23. 7. 2011:-) Když budeš chtít, klidně se ptej, na co potřebuješ, ráda ti poradím.
Odpovědět
Profilova fotka
@puturka Dobrý den,typ na DJ na svatbu, viz náš profil, děkuji Kostolnik.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc za ochotu pomoct a poradit. Určitě Vás brzo zavalím dotazy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@puturka Vítám tě a přeju hodně štěstí s přípravami :-) Pro začátek můžeš zkusit třeba tyto diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/spolec..., http://www.beremese.cz/diskuse/spolec..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@puturka Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?