Jsem tady nová - pepiny

Profilova fotka
Ahojky... 8-) tak jsem tu dnes poprvé a můžu Vám říct, že jsem ze všeho trochu hýýýý....Vdávat se budu za 4-5měsíců...správný datum a číslíčka teprve hledáme a do týdne všem upřesníme. Vidím tu tolik krásných věcí, fotek a informací, které mě ani nenapadly...No bude to zajímavé...Asi nejvíc co teď hledám a sleduju jsou šaty...Jo představa by byla...tak věřím, že najdu ty vysněné...Taky jste se někdo rozhodl svou svatbu uskutečnit mimo svůj domov...třeba na úplně odlehlém a krásném místě jako já..? Dá se říct, že mě všichni varují, že vše bude složitější...možná si to ještě nedokážu představit, ale věřím, že romantika, kterou očekáváme bude pohádková a právě proto to taky na tom místě uděláme....Všem přeji krásné přípravy a krásné dny....Pepiny ;-)
Odpovědět
1
2
ahojky kde pak je tve vysnene misto? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz ahojky...na Travné za Jeseníkem...sever Moravy
Odpovědět
aha tak to vubec neznam ............co je tam prosim tak romantickeho nebo to ma pro tebe nejaky vyznam? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo přesně...má to pro mě význam....Žila jsem tam pár let...a je to kouzelné místo...krásný kostelík tam je....Je to mezi kopci v údolí....Prostě romantika....Tak jen doufám, že vybereme správné datum a počasí nám vyjde...Máš zkušenosti nějaké se svatbama v květnu..?
Odpovědět
jeeeeeeeeee to ti na jednu stranu zavidim nemam zadne takove misto .....my mame libensky zamecek v praze .....ale klekla nam restaurace a tak shanime jinou........dost narocne ....... nemam ale vim ze kazdy kveten je jiny .mam v kvetnu narozeniny :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz Každý si najde to svoje romantické místečko....nevěřím, že žádné nemáš...a ten zámeček bude určitě taky romantický...My máme právě na tom místě i malou klasickou domácí hospůdku, kde bude oslava...ještě si to vůbec nedokážu představit...ale mooooc se už těším...Já to myslela s tím květnem tak, že hodně lidí mi řikalo, že v květnu se svatby nemají dělat...Pověrčivá moc nejsem, ale ale....No výběr datumu jsem nechala na jedné řekněme vědmě....osvědčené....tak se nechám překvapit...:) Narozeniny v květnu..? To jsi býčice...:)
Odpovědět
jj jsem .......ja puvodne chtela 21.5 na moje narozeniny ale pak jsem si rekla ze je to takove divne............ted trosku slevujeme z naroku i kdyz si myslim ze nejsou moc vysoke ale nejak se nam nedari sehnat restauraci za slusne penize a aby jsme mohli parit do rana ,mit tam ubytovani atd :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz No na narozky bych to asi nechtěla...Ty jo no sehnat restauraci v Praze věřim, že není jednoduché pro takovou slávu, máš určité představy a každá maličkost ti je může zkreslit...Ale já vždycky věřím, že vše je a bude tak, jak má být....Tak se neboj ona se nějaká restaurace určitě najde..:)
Odpovědět
jj nasli jsme dve pekne jedna je ale s hudbou jen do 22 a druha ma prejezd od obradu 40 min....tak jsem zkousela i presunout obrad jinam ale bohuzel tu sobotu co mame neoddavaji................dalsi varianta byla presunout to na plzensko k priteli.byli jsme v nadherne restauraci i s ubytovanim ,,,,,sliby ....do dneska nebyl schopny nikdo poslat nabidku ....obcas mi to pripada ze je obtezujes :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pepiny Ta pověra vychází z historických zkušeností. Kdysi nevěsta po svatbě většinou hned otěhotněla (ne jako dnes ;-) ), ale když se brali v květnu, porod vycházel na únor, kdy byla žena po zimě dost zesláblá (zvlášť v chudších rodinách) a při porodu zemřela, takže proto se říká, že květnové manželství končí na márách :-) Ale třeba Američané tuto pověru vůbec neznají :-) Já jsem pověrčivá, i když znám racionální vysvětlení, ale určitě bych byla nervózní, co kdyby něco... ;-) Ale můj nejlepší kamarád se ženil v květnu. Sice se skoro rozvedli, ale už se zklidnil, mají skoro ročního chlapečka a jsou teď moc spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz ty jo tak to nezávidim....třeba si nějakou restauračku ještě přehlídla... 8-) a nebo tě někdo brzy překvapí s jinou variantou..?
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz Zkoušela jsi Chvalskou tvrz v Horních Počernicích? My tam budeme mít hostinu, zatím jednáme jen po mailu, ale všude tady jsou na ně výborné reference. A myslím, že to stojí i za trochu delší přejezd :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@makovaapanenka Ahojky....ty jo no tuhle pověru jsem právě taky četla...Ale my se snažíme aby miminko už bylo v bříšku...tak snad se nám to povede....No uvidim...Právě jsme s přítelem řešili, že by se nám květen líbil...ale už víc lidí reagovalo na mou volbu, že to nemám dělat....No nakonec to stejně nechám na známé, která nám hledá datum, aby nám oboum seděl...tak jsem zvědavá..:)
Odpovědět
makovaapanenka.... my mame obrad na libenskem zamku.......jaky vam nabizi rozpocet na chvalske tvrzi? mame zatim ..zeleny dvur v brezinevsi ...a pension lika v malych kysicich :-) :-)
Odpovědět
s tim terminem ti drzim moc palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz díky díky....Věřím na numerologii a astrologii....chtěla bych aby to bylo v souladu a i hvězdy aby nám přály...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz A já držím palce s tou restaurací... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz Poslali nám téměř okamžitě nabídku různých svatebních menu od 185 Kč a ceny občerstvení na raut, o podrobném rozpočtu jsme zatím nejednali, ale v nějaké diskuzi tady jsem četla, že na raut měli rozpočet 360 Kč na osobu (asi bez pití) a všichni prý byli moc spokojení. Fakt to tady všichni strašně chválí a mé dosavadní zkušenosti jsou taky skvělé, tak snad to nezakřiknu ;-) Jinak hned vedle je Chvalský zámek s obřadní síní :-) Chvalská tvrz nabízí zdarma stolovou a květinovou výzdobu a apartmá pro novomanžele se snídaní, poplatek za taneční parket 2 000 a za každou započatou hodinu po půlnoci 1 500. Dá se tam i ubytovat. ceny mi tedy přijdou dost vysoké, ale kdosi tady říkal, že prý pro svatby nabízejí poloviční sevu, ale to vím jen z doslechu.
Odpovědět
nemohla by jsi mi tu nabidku prosim poslat ? DIKY JOHANKAKOZ@SEZNAM.CZ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pepiny Je docela zajímavé, že jsem se chtěla vdávat v srpnu, ale snoubenec trval na září. Kývla jsem na první datum, které nám nabídli, a teprve potom jsem zjistila, že z numerologického hlediska je to moje šťastné číslo! :-) Takže nedej na pověry a důvěřuj instinktům! :-)
Odpovědět
jaky mate rozpocet na hostinu, a kolik lidi?
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka Jujuuu instinkty jsou správný....Věřím, že to budou krásný čísílka...:)
Odpovědět
a co saty holky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz No právě jsem z toho hotová....Samozřejmě se mi líbí ty drahý....zatim je shlížim jen na netu....ale zítra jdu do města...tak uvidim co najdu tady....Jsem trošku náročná....ale to asi každá co... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávám se až v září, takže se na ně chystám po Novém roce, až se mi vrátí nejlepší kamarádka z Ameriky, aby mi oplatila jejich zhodnocení :-) Rozhodně chci klasiku, dlouhé bílé nebo krémové, ale ne moc přeplácané, tak uvidím, na co narazím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já musím do postele, vstávám zítra v půl šesté! :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka to chápu....já mám volníčko a ještě čekám na miláčka.... :-) Dobrou a krásné sny...
Odpovědět
dobrou noc ....... :-) ja nemam milacka doma tak se mi moc nechce :-)
Odpovědět
ted jsem nasla jedny uzasny ale mam vetsi velikost a potrebovala bych si je nekde vyzkouset........... pujceni mi pripada prehnane tak asi pres ameriku usiti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@johankakoz Jojo taky mi některý ceny přijdou přehnaný...tak snad najdeme nějakej ten střed...Si je necháš ušít v Americe jako..?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?