Jsem tady nová - pajdalena

Profilova fotka
Krásný den :-) Můj milý mě o ruku požádal 24.12.2012 po ročním vztahu, kdy jsme spolu začali již v úplném počátku žít. Jelikož to bylo nečekané, dohodli jsme se, že aby byl dostatek času našetřit na ,,větší,, svatbu, svatba bude do roka a půl, abychom jí mohli mít hezky v teple v létě a pak, když se poštěstí, rovnou odjet na ,,líbánky,,. Jsem človíček nepříliš šikovný, ale tělem i duší kutil, takže bych si spoustu maličkostí ráda vyrobila sama - čas do onoho dne mi pak bude utíkat rychleji a budu mít krásný pocit z dobře odvedené práce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajdalena Ahoj Pajdaleno, vítej mezi námi na BS a přijmi gratulace k vašemu zasnoubení! Do přístího léta je ještě opravdu času dost a vše se určitě velmi dobře zvládne a zorganizuje. Těch nápadů a inspirací je na BS nekončící řada, takže si tady určitě přijdeš na své! No a k tomu všemu ti rády všechny dopomůžeme - radou, tipem, zkušeností ;-) Doufám, že se ti tady bude líbit a že zde najdeš odpověď na každou svou otázkou... Pěkný den a kdyby cokoli, ozvi se mi. J.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@pajdalena Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám, na štědrý den žádat o ruku to si přítel vybral dobrý okamžik.... ať vše naplánujete dle Vašich představ. Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý...svatba je zrušena, viz pár odkazů výše. Mějte se
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?