Jsem tady nová - p3tulkaa

Ahojky všem, jmenuji se Petra a jsem z Prahy. Přítel mě skoro po 6 letech vztahu požádal konečně o ruku :-D A tak jsem hledala a hledala až jsem našla tento web, jelikož o svatbách nevím skoro nic ... doufám, že tady najdu mnoho tipů a rad a třeba dokážu poradit i já někomu :) Mějte se hezky, Petra
Odpovědět
@p3tulkaa tak vítej mezi námi! A hlavně přeji krásné plánování :-) už máte v něčem jasno? Termín, místo? :-)
Odpovědět
@hannnahs děkuji moc :-) víme pouze datum ... 20.7.2013 a místo právě řešíme. Chtěli bychom něco do 30 km od Prahy, pokud možno obřad, hostina, večerní párty v jednom místě.....určitě chci obřad venku, ale stále nemohu nic najít. Nevíš o něčem? :-)
Odpovědět
@p3tulkaa a kterým směrem od Prahy? Já jsem z Prahy-východ, takže v téhle části bych ti něco doporučit mohla :-) Jinak diskuze na podobné otázky už tu jsou, takže kdyžtak můžeš i projet ostatní návrhy: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/o...
Odpovědět
bydlím na Praze 10, ale upřímně je mi to jedno :-) děkuji moc, hned se na to podívám :) já jsem našla : penzion v polích penzin lony vypadá to hezky, ale hledáme ještě dál :)
Odpovědět
@p3tulkaa a máš nějaký preference? jestli raději penzion, zámek, hotel?
Odpovědět
nejdřív jsem chtěla zámek jako princezna :-D ale už jsem ustoupila, stačil by i penzion ale s nějakou hezkou zahrádkou, případně jezírkem a tam obřad :) koukám, že v těch diskuzích je hodně nápadů, tak nebudu dneska dělat nic jiného :-D koukám, že ty si to měla na Berchtoldu, také jsem se na něj již dívala, jaké to bylo? :)
Odpovědět
@p3tulkaa jj, je toho tam opravdu hodně, zvlášť těch penzionků, takže to asi bude nejlepší projít.. mně teď v rychlosti nic moc tady u nás nenapadá.. Jo jo, měli jsme to vevnitř na zámku a bylo to úplně perfektní :-) taky se tam dá udělat vše najednou, ale my jsme se nějak nedohodli s restaurací - respektive panem provozním, takže nakonec tam byl jen obřad a měli jsme zamluvené novomanželské apartmá. Ale koordinátorky zámku byly opravdu skvělé! Takže to případně můžu jen doporučit :-)
Odpovědět
@hannnahs a můžu se zeptat, na kolik tam vyšel obřad? :-)
Odpovědět
@p3tulkaa nás vyšel na 8 tisíc (pronájem + zvukař), ale poslední dobou ty ceny dost měnili, takže netuším, kolik je to teď aktuálně. Zamlouvali jsme už, když se zámek otevíral, takže ceny byly trošku někde jinde.
Odpovědět
@p3tulkaa Hlavně pořádně rozmysli, zda obřad venku. Vím, romatika, krása, představa svítícího slunce, blankytně modré oblohy, květin a zeleně okolo. Jenže pak se zapomíná na černou oblohu, liják jako blázen, šaty od bahna, boty zaryté do promoklého trávníku apod. Říkám to s dobrým úmyslem. Sami jsme měli mít obřad i hostinu venku. Nakonec jsme to přesunuli a teď jsem ráda. Bůh ví jak bude. A v létě? Skoro každý víkend byl nic moc...
Odpovědět
@hannnahs děkuji moc za informaci, budu se dívat a porovnávat :-)
Odpovědět
@buldok to je mi jasné :-) Já bych právě chtěla něco takového, že za nepřízně počasí bude holt obřad uvnitř :)
Odpovědět
Článek se načítá
@p3tulkaa Ok, tak to pak jo. Já to nemyslím zle. Spíš to někdy člověk podcení a pak je průšvih. Je dobře, že myslíš na zadní vrátka...
Odpovědět
@buldok Já jsem to také tak pochopila, že mi radíš dobře :-) Samozřejmě, že asi každá bychom chtěli nějakou hezkou romantiku ale je mi jasné, že přírodě neporučím......zvlášť u nás v ČR :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@p3tulkaa Ahoj, taky tě mezi námi vítám a přeju příjemné svatební přípravy:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vítej a snad zde pochytíš tolik užitečných informací jako já ;)
Odpovědět
@pet23 děkuji moc :) jak tak koukám, tak budu potřebovat pevný nervy :-D
Odpovědět
@ajuskaa23 děkuju :))
Odpovědět
Profilova fotka
@p3tulkaa Já myslím, že to bude v pohodě. Já se vdávala 23. července minulý rok. Svatbu jsme začali plánovat na začátku ledna a bylo to v pohodě, času dost. Takže ty máš ještě spoustu času, takže můžeš v klídku rozmýšlet a okukovat, vybírat:-) Já jsem si přípravy hrozně užívala, bavilo mě to.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@p3tulkaa Určitě by měl být obřadní prostor i pro mokrou variantu. Jinak celou dobu příprav udete myslet na to " co když..." a to je škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
@p3tulkaa Dobrý den Petro - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J. PS: Loni jsem fotil svatbu zde: http://www spalenymlyn cz/ a všichni si místo moc pochvalovali. Třeba by Vás mohlo zaujmout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?