Jsem tady nová - oltarie

Profilova fotka
Ahoj:)jmenuju se Niki a o beremese jsem se dozvěděla od mojí hyperaktivní maminky, která od té chvíle, co jsme se s přítelem zasnoubili, projela už snad celej internet, aby nasála co nejvíc informací:Dtermín i místo s přítelem už máme rezervované, takže teď se pouštíme do organizace všech těch věcí okolo:)Potřebovala bych si to všechno nějak utřídit a proto jsem vlastně tady:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám můžu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@oltarie Dobrý den Niki - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@oltarie Zdravim, budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny máme přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?