Jsem tady nová - nixed

Zdravím, jmenuji se Jana a na váš web jsem se zaregistrovala, protože se budu vdávat a potřebuji pár dobrých rad. Svatba bude v záři a protože je snoubenec cizinec, bude to zajímavá směs všelijakých zvyklostí a tradic. V tuto chívli zoufale hledám nějaké prostory k pronájmu na svatební hostinu a večírek. Bude nás celkem dost, ale nechceme a moje rodina ani nemůže utrácet za restaurace a hotely. Rádi bychom si vše z velké části zařídili sami, částečně i proto, že některé zvyky jsou tady cizí a těžko (příp. draho) proveditelné restaurační službou. Hledáme tedy nějaké pěkné místo v okolí Prahy, nejspíše středně velký sál s kuchyní a menší místností navíc (na hraní a odpočinek nejmenším svatebčanům), kam si můžeme přivézt vlastní kuchařku s pomocníky a vlastní potraviny včetně pití. To vše samozřejmě za rozumnou cenu (což znamená čím menší, tím lepší). Přemýšlela jsem o různých kulturních domech, menších zámečcích či statcích a farmách. Dá se něco takového sehnat? Nemáte někdo nějakou radu na koho se obrátit či jak lépe vyhledávat?
Odpovědět
Profilova fotka
@nixed Ahoj Jani, vítám tě mezi námi na BS a při plánování svatby přeji, aby to šlo hladce a vše po másle! ;-) Věřím, že se ti nějaké to místo, díky našim diskuzím na tato témata, podaří najít. Jsme tady opravdu dobrá a hlavně poměrně velká parta nevěst, takže odpovědi doufám najdeš na většinu tvých otázek :) Měj se u nás fajn a kdyby cokoli, ozvi se mi. J.
Odpovědět
Profilova fotka
@nixed Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme, DJ, párty stany, svatební potahy na židle, atd., Kostolnik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@nixed Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji,že jste se zaregistrovalazde, tady určite najdete vše co potřebujete....Už jsem natáčel pár zahraničních svateb, třeba česko - anglickou a bylo to super i když obřad byl delší, protože se každá věta překládala... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?