Jsem tady nová - ninive211

Profilova fotka
Ahoj, také se přidávám k nevěstám- plánovačkám :-) Na tento web jsem narazila náhodou již asi před dvěma lety, v době, kdy jsem zdaleka ještě neuvažovala o svatbě. To přišlo až tak loni na podzim, kdy jsme přítelem oslavili 4. výročí našeho vztahu a já snila o tom, že by mě mohl požádat, že už je pomalu na to nejvyšší čas (bylo mi skoro 27)...no, nestalo se tak, ani o dva měsíce později na narozeniny, ani na Vánoce (to mě dokonce předběhla MLADŠÍ sestra, kterou její přítel požádal na Štědrý den!!) Už před tím jsme o tom občas diskutovali (teda hlavně já jsem se snažila nějak navázat na toto téma), věděli jsme, že chceme být spolu, že chceme děti (nejraději holčičku :-) nebo páreček), už jsme spolu začali bydlet, ale ke svatbě se přítel pravda vždy stavěl skepticky...prý "na co ten papír potřebuješ, vždyť já tě miluju i bez toho". Nechápal, možná jsem staromódní, ale od malička jsem prostě chtěla projít "svůj" velký den v bílém a on věděl, že se toho nevzdám (a nejde samozřejmě jen o ten den, ale především o ten slib, o ten závazek "na celý život, v dobrém i zlém")...no, po Vánocích, když mě i sestra předběhla, viděl, jak mě to moc mrzí...snažila jsem se moc netlačit na pilu (moc to nešlo přiznávám), zrovna přítel je bohužel člověk, u kterého takové tlačení funguje přesně opačně.... Nakonec jsem se dočkala a 1.května pod rozkvetlou třešní jsem od něj dostala zásnubní prstýnek! :-) Šťastná jak blecha :-) Tak teď ještě byl další problém donutit miláčka, aby začal spolu se mnou něco organizovat, plánovat - neustále mě provokuje větami typu "tak těch pět deset let mám ještě čas, ne?" Ale asi je to jen normální chlap, jak tak čtu příspěvky tady, my ženský tu svatbu prostě více prožíváme...jsem už smířená s tím, že z větší části to organizování bude na mě a jen si budeme odsouhlasovat detaily, tak to prostě je. Tak nakonec termín "dne D" odsouhlasen na příští rok koncem léta, nejraději bych chtěla 24.srpna, ovšem ještě nic není jisté, matrika ještě nemá vypsané termíny, tak snad nakonec ten "vysněný" nám vyjde....a spolu s ním nejen Den D, ale celý náš budoucí společný život :-) Už se na to těším!
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 Ahoj Ninive, vítej mezi námi na BS a přijmi mou gratuluji k zasnoubení! :) Teď máš asi hlavu plnou toho, jak se to všechno stihne, kde začít, s čím, jak, apod. Určitě ti budeme v mnoha věcech nápomocni a tak doufám, že se ti tady bude líbit a vše, co budeš potřebovat vědět, tady najdeš ;-) Tak ať to vyjde na 1* a kdyby cokoli, ozvi se mi. Ráda ti se vším, co je na BS, pomohu, poradím. J*
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc za milé přivítání :-) no, pomalu se rozkoukávám, čtu diskuze, názory, beru inspirace...ještě času dost a dost, takže zatím pohoda klídek... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ninive211 :) Take planuji svatbu na srpen pristiho roku.... Takze si muzeme vymenovat postrehy, co se casoveho harmonogramu a priprav tyka :) Take se zatim rozkoukavam a sbiram inspirace, casu dostatek ;-) Mej se krasne!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?