Jsem tady nová - nickytimm

Ahoj Ja jsem Veronika. Konecne jsem se k vam take pridala a snad se spolu podelime o nejake napady :) svatbu planujeme na 30.6. 2012 v kutne hore a cekam na den, kdy se probudim a budu vedet kde zacit :) zatim jsem spis bezradna :) planujeme cesko-anglickou svatbu a bydlime v anlglii, takze zarizovani mam trochu komplikovanejsi, ale snad se to zvladne :) a co vy?? kde jste zacali s pripravama?
Odpovědět
Ahoj Verčo, vítám tě mezi nás ;-) To budeš mít opravdu náročné, zařizovat vše z Anglie...nebo se budeš vdávat tam? :-) My máme svatbu naplánovanou na duben 2012 a už máme celkem pár věcí zařízených :-D Tak ti budu držet palečky, ať vše dopadne podle vašich představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nickytimm Ahoj Verčo, také vítám na BS :) Přeji ti, a't se ti u nás líbí a plánování své svatby perfektně zvládneš. Kdyby jsi cokoli potřebovala, určitě se mi ozvi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nickytimm Vítej :-) Mně hodně pomohl svatební plánovač (kvůli němu jsem se sem vlastně zaregistrovala :-) ). Svatba s cizincem zařizovaná z ciziny bude asi o něco komplikovanější, ale určitě všechno zvládnete, držím pěsti :-)
Odpovědět
Dekuji za privitani :) svatba bude v CR a prave jsem dneska resila kolik volna budu potrebovat pred svatbou. 3/4 tydny ??? nevim jestli je to moc a nebo malo. Vsechno by melo byt do te doby zarizeny, tak abych tam na to spis dohlizela :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nickytimm Pokud bude všechno zařízené, tak stačí standardně den před svatbou, ne? ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?