Jsem tady nová - misel02

Profilova fotka
Ahojík všichni, jmenuji se Michaela a přivádí mě sem to že se budu v září vdávat. Termín máme 7.9 2013 už se nemůžu dočkat. Jsem mladá nevěsta bude mi v červnu 21, všude jen slyším tak mladá? Jsi blázen že se vdáváš to já bych už nedělala. Ale co vím říkají to jen rozvedené ženy, kterým se to manželství nepovedlo. Bydlím kousek od kroměříže kde budem mít i svatbu. Tak holky můžete i písnout pá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misel02 ahoj:-) mi je 22 a taky se mi diví, že se budu vdávat, ať nejsem blbá, pokud "nemusíme", což ne. Ale jsou i tací, co to chápou a jsou rádi, že budeme spolu. A svatbu budeme mít týden před Vámi;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, mě je 25 a taky mi všichni říkají, proč se vdávám, že nejsem normální a tak, ale prostě svýho budoucího muže miluju a chci být jeho ženou... navíc máme už ročního syna, tak je to i z praktických důvodů a taky proto aby jeho rodiče nesli jen jedno příjmení :-) svatbu máme 24.srpna tohoto roku... takže holky, je to přece jen naše rozhodnutí a důležité je nedělat si hlavu z lidí, kteří vám říkají proč se berete, možná jenom tiše závidí :-) hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji jjj přesně tak .... když ho miluješ není co řešit :-) a z kama jste?
Odpovědět
Profilova fotka
@misel02 z prahy :-) teda pocházím z východních čech, žamberk, ale už 8 let žiju v praze :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem sice starší (bude mi 28), ale budu mít svatbu taky 7.9... myslím si, že svatba v září je dobrá volba ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A hlavně si myslím že bude ještě dobře konec prázdin
Odpovědět
Profilova fotka
@misel02 Zdravim, na věku nezáleží a rozvedeným nic nevěř, mají jiné názory.... :-) Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?