Jsem tady nová - megi2012

Zdravím všechny budoucí i stávající nevěsty :-D S přítelem tak nějak delší dobu plánujeme svatbu a potom následně opět odkládáme. Tak jsem se rozhodla konečně se rozhoupat a začít jednat ;-) Zasnoubení budeme už druhým rokem a jelikož se vzít chceme, sháním info, nápady, doporučení...Doufám že mi tyto stránky přinesou nejen nové poznatky ale i nějaké kamarádky :-) Megi
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsto :-) Předně veliká gratulace k rozhodnutí :-) Tady najdeš nejen kamarádky, ale taky spousty inspirací a informací. Přeji klidné plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevesto. Mohu se zeptat odkud jsi??? Treba ti budu moci nejak poradit a pomoci :-) Ja se jmenuji Vendula a budu se vdavat letos v lete 17.srpna :-) kdzy se oyves budu moct rada a treba ti i pomohu s necim :-)
Odpovědět
@fotografkavhm Děkuju moc.snad to už někam konečně dotáhneme :-) Určitě se ráda podívám, dobrý fotograf je základ ;-)
Odpovědět
@vendula20 Ahojky, bydlíme kousek za Holešovem. Zvažuju všemožné alternativy kde to udělat, ale asi bych určitě nechtěla na úřadě . A co vy, všechno už zařízené?
Odpovědět
Profilova fotka
My ještě ne jen teď jsme si zařídily limuzíny které nás povezou k obřadu a od obřadu. Nemám ani šaty a hostinu by nám měly udělat na místě kde se budeme brát. A ani oznámení nemáme nic jen se bojím aby se to stihlo a aby se mi neco nezkazilo sice je to až za dva měsíce ale mám strach určitě mne chápete. a jelikož nemáme moc peněz a já jsem na rodičovské dovolené tak taky doufám že nám na to pujčí :) a já též nechci na úřadě a přítel zase v kostele tak se bereme na zámečku a 17.08.13 si řekneme své ano jen ještě nevím v kolik musím ještě na matriku :) a co vy jinak kdy se budete brát???
Odpovědět
Profilova fotka
pardón za 4 měsíce
Odpovědět
A ty jsi odkud, jestli se můžu zeptat? Šaty jsou základ :-) já tak namátkou koukala na net a už vím přesně jaké bych chtěla, ale času mám až až:-) Doufám, že nám to vyjde příští rok, chtěla bych tak srpen ale uvidíme podle volných termínů. Myslím že na oznámení máš času dost, asi spíš bude dýl trvat vybrat nějaké pěkné, jinak by neměl být problém s výrobou. A kde na zámečku to plánujete?
Odpovědět
Profilova fotka
@megi2012 tak super, že jste se už na 100% rozhoupali k sňatku. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?